فقط ایطالیا!!
آلمان
ایتالیا
فرانسه
اسپانیا
جمهوری چک
هلند
پرتغال
رومانی
سوئد
یونان
کرواسی
ترکیه
سوئیس
اتریش
لهستان
روسیه
خوب اگه اسکول بودند تیمایی که با ایتالیا بازی کردند پس المانم یه تیم اسکول هست نباید صحبت از این تیم برای قهرمانی کرد تازه توی خونه خودش هم اسکول بازی در اورد تیم فقط ایتالیا چه قهرمان بشه چه نشه بهترین تیم دنیاست
تا نیمه نهایی شو ندیدی!!!!!!!!!!!!!!!خوب اگه اسکول بودند تیمایی که با ایتالیا بازی کردند پس المانم یه تیم اسکول هست نباید صحبت از این تیم برای قهرمانی کرد تازه توی خونه خودش هم اسکول بازی در اورد تیم فقط ایتالیا چه قهرمان بشه چه نشه بهترین تیم دنیاست
به آلمان هم توهین نکن....خطر ناکه mrmmnb
آخه تیمی که برای صعود کارش به اما اگر بکشه کل کل کردن داره!!!!!
بابا خودتون گفتید تیمایی که ایتالیا باهاشون بازی کرد اسکول بودند ما هم گفتیم درست میگید یکشون هم المان بود یعنی در واقع خودتون به المان توهین کردید تازه از همه اینا که بگزریم الانم اگه با هم بازی کنند ایتالیا میبره فکرش رو نکن المانم خیلی هنر کنه از این گروه که مثل اب خوردن بالا بیاد بعدش اگه به یکی از تیمایی قوی مثل گروه ایتالیا بخوره فاتحش خوندس ولی هر کدوم از تیمایی که از گروه مرگ بیان بالا مطمئنا راه اسانتری تا قهرمانی در پیش دارند هر کدوم از بازیهای این گروه خودش فینال هست
دوست عزیز درست بخون من گفتم تا نیمه نهایی
در ضمن اگر تا آخر عمر قهرمان نشیمم حداقل سرمون بالاست که تا حالا تو لیگهامون نه تبانی داشتیم نه جنجال داشتیم نه محرومیت نه خرید داور و .........
به نظرت استرالیا تیم خوبیه؟ که ایتالیا باهاش بازی کرد که اونم دقیقه فک کنم 90 بود که با یه پتالتی اشتباه
برد .
درحالی که آلمان با سوئد و آرژانتین که بهترین تیم اون موقع بود بازی کردی تا خورد به ایتالیا
واز ایتالیا باخت اونم توی خونش باید قبول کنید از ارژانتین هم شانسی برد ومنم اینو میپزیرم اگه ایتالیا توی نیمه نهایی به ارژانتین میخورد حتما حذف میشد یکم واقع بین باشید المان جام جهانی فقط به خاطر میزبانیش تا اونجا اومد وکلا تیم خوش شانسی هست المان توی نیمه نهایی هیچ وقت از ایتالیا نبرده وهمینطور ایتالیا از ارژانتین توی نیمه نهایی نبرده
ولی با همه این تفاسیر فقط فقط فقط ایتالیا
دوست عزیز اینا مربوط به مافیای ایتالیا هست نه..........
اره منم می گم تنها دلیلی که المان تونست توی جام جهانی سوم بشی میزبان بودنش بود توی یورو2008 هم که مانند جام جهانی توی گروه اسونی افتاده پسر من نمی دونم این تیم شانسو از کجا میاره ولی این گروه سوم گروه مرگ واقعا کار ایتالیا و فرانسه و هلند سخته همینطور گروه یک هم سخته ولی با این وضع پرتغال قهرمانه
۱۰۰ % تایید میشه ...
اصلا قبول ندارم ... درسته بازی سختیه ولی شاید ایتالیا میبرد.منم اینو میپزیرم اگه ایتالیا توی نیمه نهایی به ارژانتین میخورد حتما حذف میشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)