تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 15 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 147

نام تاپيک: ورود w960 رو به بازار تبریک میگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه من شیراز نیستم ..اما یکی از بروبچ شیراز واسم قیمت گرفت... بهش میگم یه عکس ازش بگیره واستون آپ میکنم ... حالا همچین آش دهن سوزی هم نیست ! از این گوشیا زیاده و روز به روز مدرن ترش میاد.. این ذوق کردن ها واسه p990 هم بود ولی حالا شده خز و همه ازش فرار میکنن! اونم یه سال دیگه تو دست هرکسی میاد و 960 هم خز میشه ...

منتظر عکس باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اومدین اینجا مسخره بازی دربیارین؟ تو این دو صفح فقط سه تا پست مفید بود بقیش خیلی خیلی ببخشیدا چرت و پرت بود!!!!!!!!!!!!!
    شما هم لطف کن ادب رو رعایت کن ... هنوز اینجا نیاز به کلانتر محل نداره که شما ابراز وجود میکنی..هروقت نظر شخصیت رو خواستن اعلام کن...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دعوا مرافه رو بیخیال شین میخوام یه چیز جالب بگم.کسایی که دوست دارن با این گوشی کار کنن از قابلیت هاش و منوهاش دیدن کنن به ادرس زیر برن حتی میتونید باهاش شماره هم بگیرید یا دوربینش وفعال کنید.فقط لودش یه مقدار طول میکشه ولی ارزش داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALFA323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Shiraz - BandarAbbas. ... Name : Moein

پيش فرض

آقا عالیه حالا کسانی که تو کف W960 هستند یه سر بزنن کیف کنن .

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

شما هم لطف کن ادب رو رعایت کن ... هنوز اینجا نیاز به کلانتر محل نداره که شما ابراز وجود میکنی..هروقت نظر شخصیت رو خواستن اعلام کن...
    اگه کلانتر نداشته باشه که تمام تاپیکارو به هم میزنی. داداش خونتو کثیف تر از اینی که هست نکن برات بده

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اومدین اینجا مسخره بازی دربیارین؟ تو این دو صفح فقط سه تا پست مفید بود بقیش خیلی خیلی ببخشیدا چرت و پرت بود!!!!!!!!!!!!!
    جون سعید بی خیال شو. تو هم واسه خودت لاتی بودی ما خبر نداشتیما

فقط لطف كنيد با k800 عكس بگيريد
    یخچال میدونم کا800 خریدی.چقدر کلکی میخوای به زبون بی زبونی بگی من کا800 خریدم

نه من شیراز نیستم ..اما یکی از بروبچ شیراز واسم قیمت گرفت... بهش میگم یه عکس ازش بگیره واستون آپ میکنم ... حالا همچین آش دهن سوزی هم نیست ! از این گوشیا زیاده و روز به روز مدرن ترش میاد.. این ذوق کردن ها واسه p990 هم بود ولی حالا شده خز و همه ازش فرار میکنن! اونم یه سال دیگه تو دست هرکسی میاد و 960 هم خز میشه ...

منتظر عکس باشید
    آقا هر کسی که گفته این گوشی اومده بهش گفتیم عکس بذار همشون گم و گور شدن.سایت جی اس ام آرنا زده کامینگ سون اونوقت میگید امده؟تازه اگرم باشه خیلی محدود و اونم نسخه بتا هستش و هنوز به طور رسمی عرضه نشده یا حداقل توی خاورمیانه عرضه رسمی نشده

نفهمیدم داش صدات رو واس سعید بلند میکنیانوقت میگیری بغلش میکنیچه دعوای باحالی

اگه کلانتر نداشته باشه که تمام تاپیکارو به هم میزنی. داداش خونتو کثیف تر از اینی که هست نکن برات بده
    بدون شرح

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سعید جوابتو داد ولی اگه میخوای خوشمزه بازی در بیاری برو متفرقه.اینجا جاش نیست.راستی از کجا میدونی کلانتر نداره.کلانترش هم به موقع میاد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام .دوستان همگی داریم از بحث اصلی خارج میشیم خواهشن بیخیال شید یا اگر حتما میخواهید جواب هم و بدین لطفا پیغام شخصی بزارید .
    ممنون
    راستی GSMARENA رو چیکار دارین اون بعضی موقعه ها عقب تر از بقیه هست .به سایت رسمی سونی اریکسون برین از همه مطمعن تره .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد از ورود به سایت دوستانی که در ایران زندگی مکنن منطقه Middle east رو انتخواب کنن چون ایران تو این منطقه از اسیا واقع شده .بعد میبینید که از coming soon خارج شده .در ضمن اخرین ایمیلی که به شرکت سونی اریکسون زدم درجواب پاسخ دادن که قبل از پایان 2007 در بازار موجود خواهد بود حتی برای پیگیری بیشتر شماره نماینگی هاشون و تو امارات عربی برام فرستادم
    Last edited by soshiance; 05-12-2007 at 01:39.

آخر فروم باز hamkar1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهر هرت

8 چه زود گذشت

یخچال میدونم کا800 خریدی.چقدر کلکی میخوای به زبون بی زبونی بگی من کا800 خریدم
    چقدر زود يكسال شد(داره ميشه)

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

چقدر زود يكسال شد(داره ميشه)
    ای خدا من و باش من تو رو با حسین پی30 اشتباه گرفتم.
    خب ان شالله به پای هم پیر شید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •