خواهش میکنم عزیز کاری نکردم اینا وظیفست فقط مقاله بیلچه رو کامل تر کردم و شاید بشه گفت آسون تر
خواهش میکنم عزیز کاری نکردم اینا وظیفست فقط مقاله بیلچه رو کامل تر کردم و شاید بشه گفت آسون تر
بابت آموزش دستتون درد نكنه.
تو اون تاپيك درخواست فايل cer را كردم منتظرم برام بسازي.
ممنون
چشم عزیزم اگه سایت سیمبیان فردا درست بشه من به ترتیب درخواست ها فایل ها رو میسازم فکر میکنم یه 15_20 نفری جلوتن که به احتمال زیاد فایلت یه دو روز بعد درست میشه ولی این حرف در صورتیه که سایت سیمبیان درست بشه چون بیشتر از یک هفتست که این سایت خرابه
دستت درد نكنه.
باشه ما منتظريم.
لينك برنامه پاك شده،ميشه دوباره آپلودش كنيد
سلام به همه دوستان
من تو سايت symbiansigned ثبت نام كردم ولي از شانس بد انگاري اين امكان sign كردنو مدتيه بسته اگه لطف كنيد يه فايلم برا من ايجاد كنيد ممنون ميشم نميدونم چيا لازم داره بفرمائيد اينجا بزارم
البته فكر ميكنم اين imei لازم باشه
357652018295151
Last edited by scorpion_man; 23-02-2008 at 12:29.
دوست عزیز سریال گوشی من 359593006904776است من فایل cer و *.key میخام با پسورد 2222 اگه زحمتی نیست
چرا نمیشه عزیز این برای شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیز
همین کد imei که دادی بسته فقط شما تو این تاپیک درخواستتو بده که من اونجا برات بسازم ولی همونطوری که خودت میدونی این سایت درحال حاضر خرابه گفته شده که دوشنبه به بعد درست میشه شما درخواستتو بده اگه سایت درست شد حتمآ برات میسازم به اینم توجه داشته باش که خیلی جلوی تو هستش چون من فقط می تونم روزی 15 تا فایل بسازم موفق باشی
سلام عزیز
سایت سیمبیان خرابه ولی شما درخواستتو توی این کلوپ بده که هر وقت سایت درست شد من به ترتیب درخواست ها فایل شما رو هم بسازم در ضمن پسورد برای همه 12345 هستش
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)