کاملا موافقم ......
کاملا موافقم ......
وای درد سر زیاد شد
باف ی ل .. شدن سایت باید برای شرکت در انتخابات از ف ی ل .. شکن استفاده کنیم!!!
من ف ش ندارم .پس نمیتونم رای بدم :d
فکر نکنم انتخابات اینترنتی باشه بلکه کامپیوتری هستش اگه اینترنتی باشه نود در صد مردم اصلا نمیتونن رای بدن !!!!!
مگه تا حالا اعتماد داشتن؟ (اینها به همه کسی حتی به خودشون هم شک دارند !)
سایتی با این دامینپیدا نشد ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این یکی هم این رو نوشته بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام , اين سايت فقط براي دادن تذکر مورد حمله قرار گرفته بود, زيرا هک شدن در اين زمان خيلي بهتر از هک شدن در زمان انتخابات است , با اين تذکر سايت در روز انتخابات از امنيت بالايي خواهد برخوردار بود و دليل ديگري براي هک وجود نداشته است لازم به ذکر هست که امنيت سايت بالا بوده ولي داراي نقطه ضعفهايي نيز بوده که من از آنها استفاده کردم, به هر حال در حال حاضر سايت به وزارت کشور بازگردانده مي شود و با وزارت همکاري خود را براي بالا بردن امنيت سايت انجام خواهم داد بدون هيچگونه توقعي تمام سعي خود را براي تقويت امنيت سايت مي کنم
بنده خدا چه ساده استدستشون بهش برسه ....
![]()
Last edited by _LOVE_CODER_; 07-12-2007 at 19:29.
تائید میشه.
اگه به جوونا اعتماد داشتند و اونها رو جایی حساب میکردند، وزیر فناوری اطلاعات (it) رو یه آدم پیر نمیگذاشتند. آخه این پیرمرد از اینترنت و کامپیوتر چی حالیش میشه؟![]()
حاضرم هر چی دارم بدم این وزیر ارتباطات استعفا بده ...یه جورایی دشمن اینترنت پرسرعته .. ....
دستشون بهش نمیرسه چون از خودشونه
لولوی سر خرمن شنیدی؟؟
این بابا هیچ کارس!! اینترنت پر سرعت رو به هزارو دو دلیل نمیدن
1.فقط فیلم دانلود میکنیم
2. ...
3. ...
.
.
1002. فقط فیلم دانلود میکنیم
نه. بگو ببینیم منظورت چیه؟
کافر همه را به کیش خود پندارد!
عزیز من اگه تو فقط از اینترنت پرسرعت برای دانلود فیلم استفاده میکنی، چرا حکم میکنی که همه این کار رو میکنند.
آدمهایی که نعمتی رو دارند، قدر اون رو نمیدونند نه اونهایی که اون نعمت رو ندارند!(از خودم ره!
)
سلام
سایت اصلی که از روز اول تبلیغش رو می کردن و مردم رو دعوت به همکاری می کردن با دامین ir بود و هست .
بنده هم همون روز اول شرکت کردم . همین ir بود .
سایت دولتی و دامین دات کام ( .com ) ؟؟ !!!
پس سایت اصلی و واقعی () هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربان شما
شاهین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)