آره
اینم لینک منوی ارجینال k800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره
اینم لینک منوی ارجینال k800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون منو پست 16 رو ریختم آیکنها جابه جا شد بعدکه دوباره اورجینال رو ریختم آیکنها درست شد اما خیلی ریز شدن چیکارررررررررررررر کنممثل اولش بشن![]()
![]()
من به این منو رای میدم جدا خیلی خوشگله:
![]()
ااا ببخشید عکسم لود نشده..این منظورم بود:
![]()
سلام مصطفی جان
شاید سوالم ربطی به تاپیک نداشته باشه.ولی برام عجیبه منظورم ستاره هاته کجا رفتن؟!
فکر میکنم یه بلایی سر نام کاربریت اومده بالاش نوشته کاربر فعال ولی پایینش نوشته آخر فروم باز.
من جای تو بودم از مدیریت سایت سوال میکردم.آخه مثله اینکه بخاطر همین موضوع کمتر میای این انجمن!
تاپیکتم که یکی از بهترین تاپیکها تو انجمن سونی اریکسونه مثله اینکه به امون خدا ولش کردی
برای منم همین سوال پیش اومده
مرسی از دوستان گلم به خاطر توجهشون..توحید گل و زیمکای عزیز
به هر حال من به دوستان احساس دین میکردم که تو مدت اکتیو بودنم سعی کردم این دینم رو ادا کنم
والله تنها چیزی که واسم مهم نیست همون ستاره های کذایی هست...بی خیال
چیزی که مهم بود واسم این بود که همکار و مدیرهای سابق قدر کارم رو میدونستن...اما با رفتن اونها...سر یک چیز ساده!2 روز بنم کردن و همون جا فهمیدم اینجا فقط بلدن نمک دون بشکنن
منم راه جدیدی رو اغاز کرده ام...زیمکا جان در جریان هست...اشاالله تا 1 سال دیگه به اهدافم میرسم
راستی نگفتین منو از این قشنگ تر سراغ دارین؟![]()
بله منم متوجه شدم.اقا مصطفی راستی من پای حرفم هستم اون لینک رو پاک کردم میشه برام بفرستی.پیغام خصوصی بذار
ok مصطفی جان
انشالله تو هر راهی که هستی موفق باشی![]()
این منو ها رو خودم ساختم نشون دوستام دادم خیلی حال کردن .
شما هم امتحان کنید بد نیستن ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)