اوراكل جون ببخشيد كه تاپيك شما تكراري شدش
اين بازي شايد خيلي خوب بودش بايد ببينيم كه چي ميشه
اوراكل جون ببخشيد كه تاپيك شما تكراري شدش
اين بازي شايد خيلي خوب بودش بايد ببينيم كه چي ميشه
سلام دوستان
من داستانو خوندم اما در مورد داستان سوم دوست عزيز Sam بايد بهت بگم كه در كل بازي اين دانته هستش كه جون نرو رو نجات ميده و به بازي كننده ثابت ميشه كه دانته بسيار شكست ناپذيره
اتفاقا در مرحله ي آخر بازي دانته و نرو باهم روبرو ميشن فكر كنم دليلش پدر دانته يعني اسپارتا خلاصه دانته نرو رو شكست ميده اما اونو نمي كشه و همون قدرتي كه موقع شكستن دستش بهش ميده رو مي گيره و بهش ميگه كه اگه اين قدرت دست تو باشه زندگي من در خطره
اره منم ميدونم كه قسمت 3 واقعا دانته خيلي ادمه باحالي بودش حالا ما واي ميسيم تا بازي بياد اون وقت شايد نظرمون عوض شد
به نقل از ps3fanboy.com:
هر چند كه زمان بيشتري از معرفي بازي Devil May Cry4 مي گذرد حقايق بيشتري در مورد اين بازي بزرگ فاش مي شود ، جديدترين اطلاعات به دست آمده حاكي از اين است كه ساخت بازي DMC4 بر پايه سخت افزار پلتفرم PC بوده نه بر پايه سخت افزار كنسول PS3 . عنواني كه در ابتدا يكي از عناوين انحصاري كنسول PS3 بود و بعدا Multiplatfrom شد.
آقاي Kobayashi گفته است : "نحوه اجراي بازي DMC4 بر روي كنسول PS3 و X360 كاملا يكسان بوده و البته ساخت بازي بر پايه نسخه PC آن اغاز شده است.
نتيجه گيري: اين حرف ديگر سازنده ها كه ادعا دارند ساخت بازي هاي مولتي پلتفرم براي كنسول PS3 سخت است را به طور 100% تكذيب مي كند و حرف آن ها را به يك دليل براي بي عرضگيشان مبدل مي كند.
------------------
البته با توجه به اين كه منبع خبر سايت PS3Fanboy بوده است ميشه نتيجه گرفت كه فن بوي هاي PS3 از فرصت استفاده كرده تا نشون بدن كنسولشون بي عيب و نقض است.
من که گفتم اینا همش چرند می گن
آخرشم برای تمام کنسول ها می دنش بیرون
مگه ميشه اين بازي به اين توپي رو براي همه كنسول ها ندن بيرون وگرنه مردم اينارو كچل ميكنن
تاریخ عرضه بازی 3 ماه عقب افتاد
نه بابا
شوخي ميكني؟
باز هم سه ماه عقب افتادش!!!
اين كه خيلي بده من خيلي منتظر اين بازي بودم
من به كاپكام اطمينان دارم. اگه هم به عقب ميندازه فقط براي بهتر كردن بازيه. احتمالا ملت زيادي بهشون فشار اوردن كه چرا دانته رو نذاشتين تو بازي. اونا هم پشيمون شدن دارن يه جوري جاش ميدن.![]()
dmc به هر صورت ارزش بازي كردنو داره.
من كه براي اومدنش لحظه شماري ميكنم.
اميدوارم بازي خوبي از كار در بياد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)