تاپیک جهت گیری شده اواژنگ !! میخای قطب نما بیاریم جهت پیدا کنیم.همین جا بحث تموم میکنم.تو هم دیگه بحث نکن.اگه هم ناراحت شدی ببخشید.
تاپیک جهت گیری شده اواژنگ !! میخای قطب نما بیاریم جهت پیدا کنیم.همین جا بحث تموم میکنم.تو هم دیگه بحث نکن.اگه هم ناراحت شدی ببخشید.
با سلام
من چند روزي در تهران نبودم به همين دليل نتوانستم جواب سوالات شما را بدهم . از همين جا از حضور شما عذرخواهي مي كنم.
مطمئن باشيد اين قضيه هيچ ارتباطي به تبليغات ندارد. قصد ما فقط كمك كردن به شماست.
خدمت شما عرض كنم كه بنده چند روزي در تهران نبودم به همين دليل نتوانستم جواب سوالات شما را بدهم.
قصد تبليغي در كار نيست. و فقط كمك به شما عزيزان مي باشد.
1. آدرس شركت: م ونك خ گاندي ك 25 پلاك 3 طبقه دوم
2.در مورد تعويض يا تعمير : شما بايد قطعه خود را به شركت بياوريد تا مورد بررسي قرار گيرد و مشكل آن بررسي شود تا نسبت به تعويض يا تعمير اقدام گردد. زيرا بوت نشدن مادربرد حتماً بايوس نيست و دلايلي ديگر هم مي تواند باشد.
اين تاپيك به هيچ عنوان تبليغاتي نيست و فقط قصد كمك كردن به شما عزيزان مي باشد.
خدمت شما عرض كنم كه بنده چند روزي در تهران نبودم به همين دليل نتوانستم جواب سوالات شما را بدهم.
قصد هيچ تبليغي در كار نيست. فقط قصد كمك كردن به شما عزيزان را داريم.
شماره سريال كارت گرافيك شما در اينجا ثبت شده است، و از روي شماره سريال، گارانتي قطعه شما مورد بررسي قرار مي گيرد.
در حال حاضر تله تكست فارسي پشتيباني نمي شود. و اين قضيه در اكثر برندها صدق مي كند.
كارت گرافيك 8800GT گيگابايت هنوز وارد بازار نشده است. ما در مورد برندهاي ديگر اطلاعي نداريم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)