تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: امنیت در php

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من سوال کردم Php Safe Mode چه امکاناتی رو بوجود میاره که باعث امتر شدن Php میشه؟؟؟؟
    فكر مي كنم يه سر اينجا بزني جوابتو ميگيري
    مثالشو حتمآ ببين
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از David.Jn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

10

فكر مي كنم يه سر اينجا بزني جوابتو ميگيري
    مثالشو حتمآ ببين
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته قبلاً این صفحه رو تا حدودی خونده بودم ولب فکر میکردم حتماً چیز دیگه ای هم هست.
    البته برای اینکه درک مطلب برای خودم و شما راحت تر بشه کمی ترجمه رو تغیر دادم، اگه بد ترجمه نکرده باشم. نوشته بود:

The PHP safe mode is an attempt to solve the shared-server security problem. It is architecturally incorrect to try to solve this problem at the PHP level, but since the alternatives at the web server and OS levels aren't very realistic, many people, especially ISP's, use safe mode for now.

حالت PHP Safe mode را حلی برای حل مشکل امنیتی سرور های اشتراکی است و استفاده ی PHP Safe mode از لحاظ معماری برای حل این مشکل امنیتی در سطح PHP درست نیست. اما از اونجایی که راه حل ها ی سرورهای وب و سیستم عامل ها خیلی درست به نظر نمیرسند، بسیاری از مردم مخصوصاً ISPها از Safe Mode استفاده میکنند.

و بنا بر این PHP Safe Mode در PHP 6 کلاً حذف میشه
    Last edited by Hamidreza66; 09-11-2008 at 18:40.

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

سلام به همگی دوتا سوال داشتم :

اول : چطور میشه از دزدیده شدن session جلوگیری کرد ؟
    دوم : دلیله اینکه تو انجمن نمیزاره هر موقع خواستی بدون فاصله زمانی پست ارسال کنی؟ دلیل امنیتی داره؟

تشکر//

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوم : دلیله اینکه تو انجمن نمیزاره هر موقع خواستی بدون فاصله زمانی پست ارسال کنی؟ دلیل امنیتی داره؟
    اول: تو صفحه قبل كه هم امين توضيح داد هم من(ولي يه چيز يادم رفت بگم اينجور دزدي ها بيشتر تو سايتهاي پر بيننده رخ ميده اونم اينجوريه كه هكر مياد يه الگوريتم مينويسه كه يه سري اعداد رندم را توليد ميكنه تا با سشن اي دي جور در بياد)

دوم:احتمال زياد هم دليل امنيتي داره هم دليل بهينه سازي چون كاربر اگه كاربر انسان باشه نمينونه تو يه مدت زمان معين 20 تا پست را در فاصله زماني كم بده

6. 2 کاربر از David.Jn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

دوم:احتمال زياد هم دليل امنيتي داره هم دليل بهينه سازي چون كاربر اگه كاربر انسان باشه نمينونه تو يه مدت زمان معين 20 تا پست را در فاصله زماني كم بده
    دلیلت قبول حالا اومدو یه انسانی تونست !!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

كدوم انسان بيكاري رو ديدي بشينه ار صبح هي پشت سر هم پست بده اونم تو طول چند ثانيه !!!
    اگر هم باشه خيلي جواده

9. این کاربر از David.Jn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

دلیلت قبول حالا اومدو یه انسانی تونست !!
    اون سیستم آنتی اسپمه اونوقت انسانش میشه اسپمر ! 

11. این کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

اون سیستم آنتی اسپمه اونوقت انسانش میشه اسپمر !
    ووو - نکته انحرافی داشت خوب تایم چه فاییده روبات میاد صبر میکنه بعدش میره تو نخه کار !
    خوب اصلا از کجا میفهمه من پست دادم همین الان باید 20 ثانیه صبر کنم؟ از کجا میفهمه که من منم؟

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

ووو - نکته انحرافی داشت خوب تایم چه فاییده روبات میاد صبر میکنه بعدش میره تو نخه کار !
    خوب اصلا از کجا میفهمه من پست دادم همین الان باید 20 ثانیه صبر کنم؟ از کجا میفهمه که من منم؟
    از رو آی پی ! 

ضمنا واسه کم کردن سرعتشه هم انسانی هم روباتیک ! 

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

اول: تو صفحه قبل كه هم امين توضيح داد هم من(ولي يه چيز يادم رفت بگم اينجور دزدي ها بيشتر تو سايتهاي پر بيننده رخ ميده اونم اينجوريه كه هكر مياد يه الگوريتم مينويسه كه يه سري اعداد رندم را توليد ميكنه تا با سشن اي دي جور در بياد)
    خوب اگه دزدیدن سیشن فقط ایجاد یک سیشن آی دی باشه فکر کنم برای جلوگیریش شما بهتر است در هر صفحه مقدار سیشن رو بررسی کنید و اگر کاربری با مشخصاتی که در سیشن وجود دارد در بانک بود که هیچ در غیره این صورت هم که معلومه چه کار باید کرد

ولی اگر می شه کمی بیشتر در این باره توضیح بدید ممنون می شم .

به نظر من بیشتر امنیتی است تا چیزه دیگه .

مثلا من الان از مرورگر Opera استفاده می کنم و وقتی که چند صفحه باز می کنم و ( برای صرفه جویی در ... ) دیس می شم و برای بعضی از صفحه ها مثلا می خوام پستی بدم وقتی که دوباره کانکت می شم باید برای ارسال هر پست مثلا 30 ثانیه صبر کنم و نمی تونم پستهام رو به صورت هم زمان برای تایپیکهای دیگه ارسال کنم .

برای انجام این کار هم یعنی ایجاد وقفه سایت یک زمان رو برای هر پست ثبت می کنه و وقتی که می خواهید دوباره پست بدید این زمان آخرین پست شما رو بررسی می کنه و اجازه ثبت پست رو می ده

با بررسی آدرس صفحه ای که پست رو ارسال می کنه و مشخصات کاربری شما می شه کاری کرد .

15. این کاربر از as13851365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •