درسته رین اسکای جان. من متوجه لفظ دقیق نشدم. منظورم همون بود دو تا سی پی یو داره.چند شب پیش با دوستمون کامپیوتر گرفتیم انقدر دو هسته دو هسته ای کردن که تو دهن ما افتاد
این دیگه از اون سوتی ها بود که دادم.![]()
درسته رین اسکای جان. من متوجه لفظ دقیق نشدم. منظورم همون بود دو تا سی پی یو داره.چند شب پیش با دوستمون کامپیوتر گرفتیم انقدر دو هسته دو هسته ای کردن که تو دهن ما افتاد
این دیگه از اون سوتی ها بود که دادم.![]()
salam
n82 montion sensor dare, n95 8gb nadare.
بله سنسور حرکت
2تا پردازنده
و فلاش زنون برتری های ان82
نسبت به ان95 8گیگ
و صفحه ی بزرگتر
و حافظه ی بالاتر
وبه نظرم طراحی بهتر
مزایای و برتری ان95 8گیگ به ان82
هستند
dual cpu دیگه چه صیغیه به نظر من n95 8gig
گیر دادن به این cpu
اصلا 10 تا یه جوری مزیتش رو میگین که آدم...یه فلش زنونم انداختن تنگش...
البته خودم از sonyericsson خوشم میاد ولی بین این دوتا n95 8gig رو بیشتر میپسندم...![]()
Last edited by jingool; 29-11-2007 at 00:29.
تایید میشه. غیر از اونا، نسخه تکمیل شده معمولیش هست و اشکالای اونو نداره. ولی N82 هنوز تازه هست و نسخه بهترش (مثلا Music Edition) بهتر باشه.بین این دوتا n95 8gig رو بیشتر میپسندم...
n82 بهتره به نظر من
اینو هم بگم که من از تمام امکانات n95 از قبیل حافظه 8 گیگ صرف نظر کنم به جز LCD اش !!!
اگه این LCD رو میذاشتن روی N82 عالی میشد
راست میگی...اگه این Lcd رو میذاشتن روی N82 عالی میشد
عزیز من فکر کنم چون خودت n95 8gigداری تعصبی حرف میزنی
این n82 را تکمیل کنن اخه چی بزارن8gig حافظه که خوودش همینطوری ساپورت میکنه
تازه اون کلفتی که من تو 8 گیگ دیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!111
بزرگ ترین ضعفش بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
تازه اختلاف قیمتش هم 140 یا150 هست
کی گفته 2 تا سی پی یو داره؟؟؟ یک منبع معتبر معرفی کن.
پروسسور و رم و دوربین و همه چیز دیگه در ان82 و ان95 8گیگ کاملا مثل همه.تنها فرق ها در حافظه،فلش دوربین و ظاهر هستش... همین
تو ریوییو جدید جی اس ام آرنا هم واسه دوربین نوشته هر مقامی 95 8گیگ کسب کرد مال ان82 هم هست.به جز عکاسی در شب که ان82 اوله!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)