خوب منم داشتم همین روضه رو میخوندم
خوب منم داشتم همین روضه رو میخوندم
در مورد قیافه ی ان82 باهات موافقم!از بغل عین دبلیو 700 سونی اریکسونه!!!خیلی از بغل زشته!ولی انصافا با این امکانات حجم گوشی مناسبه!!!!
خودت اونجا نفهمیدی چی گفتی حالا ماست مالیش نکن.
اره تو کف k800 چون گوشیه توپیه.من خودم یه هفته n73 دستم بود حالم به هم خورد.میخواستی عکس بگیری باید نیم ساعت صب کنی دوربینش بیاد بالا حالا دوربینش اومد یه ساعت طول میکشه فوکوس کنه حالا فوکوسم کرد دو ساعت طول میکشه تا سیو کنه.در کل بخوای یه عکس بگیری یه روز طول میکشه.شما با n81 یا n82 کار کردی؟شما که میگفتی موبایل فروشیای محل ما نمیدونستن 5700 چیه...
همون دوربین k800 میارزه به کل 5700
خداییش میتونم قسم بخورم گوشیه من یه بارم هنگ نکرده.
گوشی p1 یا w960 مگه سیمبین نیستن؟؟دیگه بهانه ی اندازه بزرگم نمیتونید بیارید.یه مارک لمسی از نوکیا برام نام ببر.
این جمله ی اخرت هم نمیدونم از کی یاد گرفتی همه جا میگی؟
هنوز که عکسی از n82 دیده نشده پس نمیشه راجع به عکساش حرفی زد اما فیلمبرداری که کاملا مشخصه.و سایر امکانات رو مثل : WiFi , GPS , Office Viewer , 16M TFT display از k850 بیشتر داره.اما در مورد اینکه کدوم خریدش عاقلانه تره حرف اول و آخر رو قیمت میزنه .
کدوم جمله ی اخری؟؟؟؟؟؟؟؟مگه من مثل سونی اریکسون متقلبم!!!!!!!!دی:
در ضمن برای ان73 مطمئن باش اون از فریم ویرش بوده!من گفتم موزیکال بگیر دستت!!!!!!!
خلاصه اینکه برو با سونی اریکسووونت حال کن!!!!
شما هم با همون الجیت تو خواب حال کن
منم میرم با صایران حال میکنم
بس کنید دیگه تو هر تاپیکی که میریم افتادین به جون همدیگه![]()
ساسان جان راست میگه!!!دوستیمون هم داره با این دعواها بهم میخوره!!بس کنیم دیگه!!گور بابای سونی اریکسون و...نوکیا....!!!!!!
آقا اينجا كيفيت عكسهاي k850و N95 مقايسه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب در اكثره موارد N95 بهتر عمل كرده.N82 هم كه همون 5مگا پيكسلي هستش+فلش زنون.
به نظره من N82 بهتره
در ضمن جاوا كلا سرعتش بيشتره.حالا چه سوني اريكسون باشه چه نوكيا.اگه k800سرعت داره خب 6300 هم سرعت داره.
اين طبيعته سيمبين هستش كه كمي كند باشه.من قبول دارم سيمبينهاي 1/9 سرعتشون كمه ولي اين سيمبين 2/9 واقعاسرعتش عاليه.ضمنه اينكه cpuگوشيهاي سيمبين 2/9 بسيار قويتر شده
در ضمن من خودم نوكيا دارم.گوشيمم 3250 هست.هر كي هم ميخاد بياد مسخرم كنه.اصلا برام مهم نيست.
الان در مجموع 150 تا تم و بازي و نرم افزار رو گوشيمه.فقط يه كم سرعتش كم شده.هنگ هم نميكنه
منم خودم يه مدت كل كل ميكردم ولي ديدم آخرش كه چي؟ به جز بي احترامي چيزه ديگه اي نيست تهش.
هر كي هر گوشي داره خوش به حالش!
Last edited by MohandesMCD; 22-11-2007 at 20:04. دليل: نذاشتنه لينك
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)