تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: كدوم مدل از Lcd سامسونگ رو انتخاب كنم ؟! (مدل هاي مشكي براق )

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما که آنجا هستی چرا یک جنس آمریکایی نمیگیری مانیتور ایسوس یا ....

پروفشنال Marmoulak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

عزیز در هر صورت بهت بگم که من که الان 1931BW PLUS دارم و کنتراست که خودت می دونی 2000 عالیه و زمان پاسخ دهی هم2 میلی اگه واقعی هم نباشه 1کم اختلاف داره...در حدود3.5 هسته ..در مورد زاویه دید این پلاس که شما گفتین من که هز هر طرف نگاه می کنم مشکلی نمی بینم...حالا اون معمولیش رو نمی دونم عزیز...
    در مورد اینها من Magic Color, MagicTune, MagicBright 3 اطلاعات دقیقی ندارم ...که به شما کک کنم...عزیز..خودت سرچ کردی
    باشه از راهنماييت خيلي ممنون . منم خود اين Plus چشمم رو گرفته نمايندگي گفته 275 بهت ميدم ! ولي گفته Plus ندارم بايد بگم برام سفارش بده !
    Last edited by Marmoulak; 27-11-2007 at 14:50.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

قیمت سونی در اینجا بسیار بالاتر از سامسونگ می باشد از قیمت ایران خبر ندارم من این مدل سامسونگ را 170 دلار خریده بودم.l
    ولي اينو بدن به ازاي قيمت بالاش كيفيتش هم هيچي بپاش نمي رسه ولي 170 دلار اون BW940 رو خوب گرفتي اينحا فكر كنم يه 240 تومني باشه ! ولي شما كه اون سر آب هستي هر چي كه بگيري كيفيتش از زمون تا آسمان با كيفيت جنس هاي اينجا فرق مي كنه اگه نمي توني سوني بگيري دوستمون هم تو اين تاپيك گفتم همين سامسونگ كه من مي خوام بخرم خوبه !

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

با استفاده از این نرم افزارها کاربران به راحتی میتوانند تنظیمات تصویر را دقیق تر انجام بدهندMagic Color, MagicTune, MagicBright 3
    نرم افزارهای تنظیم هستند که مانیتور پلاس از این نرم افزارها هم بهره می بره و در کل اینها زیاد به درد بخور نیستند.
    در مورد مانیتور اگر BF1931+ واید بگیری بهتره.
    برای خرید مانیتور امروزه کنتراست بالا و رزولیشن بالای واید با امکان DVI بهتره.
    نسبت کنتراست هر چه بزرگتر باشه رنگها واقعی تر و زندهتر ومتنها واضحتر دیده میشه.
    در مانیتور های مجهز به ورودی DVI امکان استفاده از ورودی دیجیتال در کنار آنالوگ وجود داره.در ورودیهای سیگنال دیجیتال کیفیت تصویر و وضوح و درخشندگی بیشتر است.
    سرعت پاسخ دهی هم هر چه کمتر بهتر.امروزه هم واید برای افزایش فضای دید ایجاد شده.
    اینها گفتم تا با توجه به اطلاعات بالا و چگونگی مانیتور های ال سی دی به بودجه مالی تون نگاه کنید و مارک مانیتور هم معتبر باشه بهتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ولي اينو بدن به ازاي قيمت بالاش كيفيتش هم هيچي بپاش نمي رسه ولي 170 دلار اون BW940 رو خوب گرفتي اينحا فكر كنم يه 240 تومني باشه ! ولي شما كه اون سر آب هستي هر چي كه بگيري كيفيتش از زمون تا آسمان با كيفيت جنس هاي اينجا فرق مي كنه اگه نمي توني سوني بگيري دوستمون هم تو اين تاپيك گفتم همين سامسونگ كه من مي خوام بخرم خوبه !
    lممنون از راهنماییت . من در نظر دارم یک نوت بوک با مانیتور 15.1 گرفته و یک مانیتور ال سی دی با سایز 19 و یا حتی 22 اگر قیمت مناسب باشد را گرفته و در مواقعی که در خانه هستم به آن وصل نمایم ولی مشکل اینجاست که اکثر نوت بوکهای موجود در اینجا بدون خروجی دی وی آی که اکثز مانیتورهای ال سی دی جدید ورودی آن را دارند می باشد و در نتیجه شما باید از ورودی وی جی ا مانیتور خود استفاده نموده و نمیتوانید حداکثر بهره را از مانیتورتان ببرید البته من زیاد مطمین نیستم که افت تصویر چقدر می باشد بعضیها می گویند که در کارهای معمولی قابل مشاهده نیست.من جون بیشتر در خانه استفاده خواهم کرد یک فکر دیگرم هم اینست که یکبار نوت بوک با مانیتور 17 گرفته و قید ال سی دی را بزنم . بهرحال از راهنمایی دوستان ممنون خواهم شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون .راهنمایی بسیار جالبی بود

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

از راهنماييت خيلي ممنون

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •