شما که آنجا هستی چرا یک جنس آمریکایی نمیگیری مانیتور ایسوس یا ....
شما که آنجا هستی چرا یک جنس آمریکایی نمیگیری مانیتور ایسوس یا ....
باشه از راهنماييت خيلي ممنون . منم خود اين Plus چشمم رو گرفته نمايندگي گفته 275 بهت ميدم ! ولي گفته Plus ندارم بايد بگم برام سفارش بده !
Last edited by Marmoulak; 27-11-2007 at 14:50.
ولي اينو بدن به ازاي قيمت بالاش كيفيتش هم هيچي بپاش نمي رسه ولي 170 دلار اون BW940 رو خوب گرفتي اينحا فكر كنم يه 240 تومني باشه ! ولي شما كه اون سر آب هستي هر چي كه بگيري كيفيتش از زمون تا آسمان با كيفيت جنس هاي اينجا فرق مي كنه اگه نمي توني سوني بگيري دوستمون هم تو اين تاپيك گفتم همين سامسونگ كه من مي خوام بخرم خوبه !
با استفاده از این نرم افزارها کاربران به راحتی میتوانند تنظیمات تصویر را دقیق تر انجام بدهندMagic Color, MagicTune, MagicBright 3
نرم افزارهای تنظیم هستند که مانیتور پلاس از این نرم افزارها هم بهره می بره و در کل اینها زیاد به درد بخور نیستند.
در مورد مانیتور اگر BF1931+ واید بگیری بهتره.
برای خرید مانیتور امروزه کنتراست بالا و رزولیشن بالای واید با امکان DVI بهتره.
نسبت کنتراست هر چه بزرگتر باشه رنگها واقعی تر و زندهتر ومتنها واضحتر دیده میشه.
در مانیتور های مجهز به ورودی DVI امکان استفاده از ورودی دیجیتال در کنار آنالوگ وجود داره.در ورودیهای سیگنال دیجیتال کیفیت تصویر و وضوح و درخشندگی بیشتر است.
سرعت پاسخ دهی هم هر چه کمتر بهتر.امروزه هم واید برای افزایش فضای دید ایجاد شده.
اینها گفتم تا با توجه به اطلاعات بالا و چگونگی مانیتور های ال سی دی به بودجه مالی تون نگاه کنید و مارک مانیتور هم معتبر باشه بهتره.
lممنون از راهنماییت . من در نظر دارم یک نوت بوک با مانیتور 15.1 گرفته و یک مانیتور ال سی دی با سایز 19 و یا حتی 22 اگر قیمت مناسب باشد را گرفته و در مواقعی که در خانه هستم به آن وصل نمایم ولی مشکل اینجاست که اکثر نوت بوکهای موجود در اینجا بدون خروجی دی وی آی که اکثز مانیتورهای ال سی دی جدید ورودی آن را دارند می باشد و در نتیجه شما باید از ورودی وی جی ا مانیتور خود استفاده نموده و نمیتوانید حداکثر بهره را از مانیتورتان ببرید البته من زیاد مطمین نیستم که افت تصویر چقدر می باشد بعضیها می گویند که در کارهای معمولی قابل مشاهده نیست.من جون بیشتر در خانه استفاده خواهم کرد یک فکر دیگرم هم اینست که یکبار نوت بوک با مانیتور 17 گرفته و قید ال سی دی را بزنم . بهرحال از راهنمایی دوستان ممنون خواهم شد.
ممنون .راهنمایی بسیار جالبی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)