فایل 1 رو تونستم نصب کنم ولی وقتی فایل 2 رو می خوام نصب کنم پیغام update error رو میده مشکل از کجاست می تونید کمکم کنید؟
فایل 1 رو تونستم نصب کنم ولی وقتی فایل 2 رو می خوام نصب کنم پیغام update error رو میده مشکل از کجاست می تونید کمکم کنید؟
برای من هم همینجور بود ولی وقتی برنامه ها رو ببندی و از اول نصب کنی نصب میشه
یکی به داده ما برسه
من این برنامه رو دانلود کردم و فایل کرکش روهم ساین کردم
هر سه فایلو نصب کردم وبدون هیچ مشکلی نصب شد
داخل برنامه هم رفتم و روی LG امتحان کردم جواب میده اما.......
وقتی برای باره سوم وچهارم وارده برنامه میشم قسمت لودینگ برنامه همین قسمتی که عکس پازل هستش ... روش هنگ میکنه و نه وارده برنامه میشه .. ونه از برنامه بیرون مییاد به قولی گوشی کامل هنگ میکنه و فقط میتونم گوشی رو خاموش و روشن کنم
گوشی من n73 هستش
برنامه ای که برای استفاده کردنش گوشی رو باید ری استارت کرد رو باید انداخت دور
از اساتید تقاضای کمک دارم
با تشکر...
من می خوام بریزم روی N95 این ارور رو میده
cerficate may not yet bi valid, is expired or phone's date setting may be incorrect
منظورتو نفهمیدم یعنی دوباره برنامه1 رو نصب کنم؟بعد 2 رو نصب کنم؟یکم بیشتر توضیح میدی؟ممنون میشم ازت
طبق این ارور اشکال از تاریخ گوشیتون هستش. چون این برنامه را نصب نکردم نمیتونم بگم که تاریخ را باید جلو ببری یا عقب. به هر حال اگر تاریخت دقیق است، چند ماه ببرش عقب یا جلو. اگر هم تاریخت تنظیم نیست اول تنظیم کن و اگر باز هم جواب نداد عقب جلو کن تاریخ را.
جلو بردم فایده نداشت ولی عقب نبردم آخه مقتی این کار ها رو هم بکنم برنامه های دیگم از کار می افته ولی در کل تاریخ گوشیم درسته درسته حالا یه امتحان میکنم
عزیز جان من این برنامه را ساین کردم و نصب شد و برنامه اجرا شد ولی اصلا کار نکرد
شما تاريخ گوشي ات رو به چند روز جلو تر تغيير بديد مثلا به ماه 1 سال 2008 تغيير بديد
نه برنامه 1 رو دوباره نصب نكن
برنامه 2 رو كپي كن روي مموري و در قسمت فايل منيجر چند بار روش كليك كن بعد از چندبار ارور دادن نصب ميشه اگر هم نصب نشد فايل منيجر رو ببند دوباره اجرا كن و روش چند بار كليك كن
براي من هم هميجور بود بعد از چند بار ارور دادن نصب شد (ارورش سركاري بود)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)