تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 41

نام تاپيک: مشاوره در خرید یک گوشی

داره خودمونی میشه ramin_digiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

10

اول اینکه باید درست و حسابی از zimka_14162 تشکر کنم ( چون خداییش خیلی فعاله >>>> اطلاعاتشم که حرف نداره )
    حالا با توجه به نظرات (( استاد zimka_14162 )) مورد انتخابی من k810 هست ولی می خوام بدونم که :
    1) سرعت بلوتوث و اجرای برنامه ها تو k810 چه جوریه ؟
    2) زیاد هنگ می کنه یا نه ؟
    3) اگه اطلاعاتی در مورد خرید گوشی k810 دارید ((( که موقع خرید جلوی مغازه دار کم نیارم ))) خواهشا بگین

+

دوستان من شنیدم که گوشی های سونی اریکسون خوب در اومدنشون بگیر نگیر داره

این یعنی چی یکی توضیح بده

یعنی مثلا از هر 10 تا 3 تاش بدردنخوره ؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

به نظر من هیچ مشکلی هم نداره اون مشکلات ممکنه تو خرید هر چیزی باشه مثلا از هر دویست سیصد تا یکدونه ممکنه مشکل نرم افزاری تازه داشته باشه.
    برو کا810 بخر با هر گارانتی که بود فرقی نمیکنه. فقط برو هر دو تا رنگش رو نگاه کن ببین هر کدوم که قشنگه برو همون رو بخر.یه دفه نری توی مغازه اولی از هونجا بخری. اگه از علاالدین میخری برو طبقات بالاتر.
    سرعت مرعت بلوتوث مثل تمام گوشیها هستش فرق خاصی نداره
    هنگ منگ تو کار گوشیهای سونی نیستش. اونایی که سیمباین هستش و سیستم عامل داره به این راحتی ها هنگ نمیکنه چه برسه به این که جاوا هستش
    -توجه کن لوازمش کامل باشه.
    مثلا شارژر اون دو تا پورت داره یعنی هم میتونی شارژ کنی و هم از هندسفری استفاده کنی.
    بند یادت نره باید داشته باشه نمیدونم توی کا810 داره یا نه ولی کا800 بند داره.
    اینایی که میگم مهم نیستن ولی به خاطر اینکه باز نشده باشه و دست دوم نباشه مهمه
    دفترچه و سی دی رو یادت نره.وقتی از یارو خریدی ازش تخفیف بگیر اگه تخفیف کم داد بهش بگو حداقل یه مموری کارد به عنوان هدیه به من بده کیف هم بگیر (من خودم این کارها رو کردم)خیلی زرنگم
    مبارکت باشه.
    راستی بابا ما رو انقدر خجالت ندید. استادمون کجا بود آخه تا چند وقته دیگه دانشگاه رفتم دیگه اینجا پیدا م نمیشه(بعضی ها خیلی خوشحال میشن)
    راستی توی مغازه بلوتوث ملوتوثش رو هم چک کن.کلا همه چیز رو چک کن.اگه دیدی اعصاب یارو خورد شده به روی خودت نیار تو کار خودت رو بکن.
    راستی وقتی میخوای با گوشیت کلاس بذاری شب برو پیش رفیقات یا توی خونه یه جای خیلی تاریک یه چند تا عکس باهاش با فلاش بگیر چشمای همه چهار تا میشه.
    Last edited by zimka_14162; 15-11-2007 at 14:06.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اونایی که میگن k810 بهتر از k800 توجه کنن :

من این مطلبو دقیقا از تو قسمت بررسی تخصصی کا 810 سایت gsm کپی کردم

البته سفت و غیر کاربردی بودن کلیدهای جهت دار و کلیدهای دسترسی سریع این گوشی از جمله نواقصی است که به هیچ وجه نمی توان از آن چشم پوشی کرد، زیرا این نقص بزرگ به جذابیت گوشی لطمه می زند. با توجه به وجود مشکلات عمده در طراحی K810 و فقدان برنامه های ارتقا یافته، فعلا K800 همچنان بهترین گزینه برای خرید می باشد.

نظرتون جیه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

10

کسی نمی خواد جواب بده ؟

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

منم K800 یکی از دوستامو گرفتم دکمه هاش در مقایسه با K800زیاد جالب نبود.ولی واقعا قشنگه.درپوشه دوربینشم گوچیک کردن دیگه عین سینی نزده بیرون.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اونایی که میگن k810 بهتر از k800 توجه کنن :

من این مطلبو دقیقا از تو قسمت بررسی تخصصی کا 810 سایت gsm کپی کردم

البته سفت و غیر کاربردی بودن کلیدهای جهت دار و کلیدهای دسترسی سریع این گوشی از جمله نواقصی است که به هیچ وجه نمی توان از آن چشم پوشی کرد، زیرا این نقص بزرگ به جذابیت گوشی لطمه می زند. با توجه به وجود مشکلات عمده در طراحی K810 و فقدان برنامه های ارتقا یافته، فعلا K800 همچنان بهترین گزینه برای خرید می باشد.

نظرتون جیه ؟
    شما میگی سفت و غیر کاربردی .ببین جوی استیکش درسته به خوبی کا800 نیست ولی دیگه به بدی ان73 و جوی استیکهای نوکیا که نیستش که.این گوشی انقدر قشنگه که اون عیب جزئی رو میپوشونه.
    شما میگید فقدان برنمه های ارتقا یافته
    عزیزم کا800 و کا810 هیچ تفاوت سخت افزاری و نرم افزاری با هم ندارن البته توی قسمت تنظیمات کا810 یکی دو گزینه ی جدید پیدا میشه.هر چه برنامه به کا800 بخوره به کا810 هم میخوره
    در کل انتخاب با خودت تفاوت این دو فقط ظاهرشون هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2007

7

قرقشون اونقد نیست که آدم بهش بربخوره. در حد 10-15 تومن. در ضمن باتری k810 بهتره.
    دوستان اگه در مورد یه موضوع اطلاعات ندارین خواهشا از خودتون نظر ندین

آقای saeed_barcelona فرقش 10- 15 نیستو 50-60 تومن هست منم رو حساب حرف شما رفتم علادین ....

تاريخ عضويت
    Mar 2007

14

حالا از دوستانی که اطلاعات دارن میخوام بپرسم

آیا فرق قیمتشون( k800 با k810 ) با توجه به امکانات اضافه شده , ظاهرشون ارزش خریدن k810 رو داره

در ضمن میخوام بدونم k810 افت قیمتشو کرده یا نه ( یعنی ممکنه از این ارزون تر بشه ------> قیمت k810 در

تاریخ 27/8/86 -----> 285000 تومن )

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فرقشون دور و بر 50-40 تومان هستش البته بستگی به گارانتی.کا800 یدفه از 260- شد 240 ولی کا810 همون قیمت سابق یعنی 290 هستش . شاید کا810 هم پایین بیاد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ارزش 50 تومان تفاوت قیمت رو نداره ولی 30 تومان رو به نظرم داره نسبت به قیافه ای که داره و اینکه خز نیستش.
    اگه توجه کنید کا800 یکی از معدود گوشی هایی هستش که نسبت به قیمت می ارزه و گرنه قیمتی که باید کا800 داشته باشه باید دور و بر 280 باشه نه 240

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •