تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: معرفی و بررسی Htc S710

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

آقا شایعه نکنین، من غیب نشدم! هر روز هم از اینورا رد میشم، منتها پست الکی نمیدم!
    در پاسخ به سوال سرامیک باید بگم که تو اون مدتی که S710 رو داشتم، ازش راضی بودم و اذیتم نکرد. دلیل فروشش هم بد بودن گوشی نبود، بلکه خریدن آیفون بود. از نظر عملکرد میتونم بگم یه کم (تاکید میکنم، یه کم) از P990 کند تر بود ولی آزار دهنده نبود. از قیمتشم خبر ندارم، باید حول و حوش 400 باشه. ویندوز موبایل سیستم عامل بدی نیست و خیلی گزینه های شخصی سازی زیادی داره ولی خیلی خشک و ساده است و اصلا جذابیت نداره ولی در نوع خودش تجربه جدیدیه. الان که آیفون خریدم، اصلا رغبت نمیکنم برم سراغ ویندوز موبایل! ولی ظاهرا ویندوز موبایل 7 که قراره سال 2009 بیاد، به دلیل کپی برداری از آیفون، خیلی جالب شده. نکته دیگه بازار دست دوم این گوشیهاست که واقعا افتضاحه. من گوشیمو بدون گارانتی 430 خریدم و با هزار بدبختی 280 فروختم! کلا خیلی ضرر داره. در مجموع اگه واقعا تصمیم به خرید دارید، S710 خوبه ولی اگه صبر و سرمایه رو افزایش بدین، S730 انتخاب بهتریه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشین.

ممنون از پاسخ شما

اما در رابطه با S730 متاسفانه شخصاً عقیده ای به پرداخت مبالغ بالای پانصد هزار برای گوشی ندارم و اگر واقعاً می خواستم این مبالغ را بپردازم ، مثلا ً ترجیح می دادم پالم Treo 750 رو بخرم که هر چند تاچ هست اما کیپد قابل قبولی داره و پروسسورش هم 300 مگاهرتزه ( بگذریم از کلاسش !! )

فکر می کنم یک پرسش من بی پاسخ موند . اونم این که آیا شما روی S710 نرم افزار نصب می کردید ؟ چون من خیلی این کار رو انجام میدم ( هم روی پی سی ، و هم روی گوشی ! ) و آیا این کار باعث کندی اون نمیشه ؟ تنها ترمزی که جلوی من رو برای خرید گرفته همینه چون اگه اینجوری باشه شدید حالم گرفته میشه و ناچار میشم به یک سوم قیمت هم که شده بفروشمش . ( راستی شما دست دومش رو سراغ ندارین ؟ اگه میدونستم شما دارید و فروشنده اید که ...... )

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما

اما در رابطه با S730 متاسفانه شخصاً عقیده ای به پرداخت مبالغ بالای پانصد هزار برای گوشی ندارم و اگر واقعاً می خواستم این مبالغ را بپردازم ، مثلا ً ترجیح می دادم پالم Treo 750 رو بخرم که هر چند تاچ هست اما کیپد قابل قبولی داره و پروسسورش هم 300 مگاهرتزه ( بگذریم از کلاسش !! )

فکر می کنم یک پرسش من بی پاسخ موند . اونم این که آیا شما روی S710 نرم افزار نصب می کردید ؟ چون من خیلی این کار رو انجام میدم ( هم روی پی سی ، و هم روی گوشی ! ) و آیا این کار باعث کندی اون نمیشه ؟ تنها ترمزی که جلوی من رو برای خرید گرفته همینه چون اگه اینجوری باشه شدید حالم گرفته میشه و ناچار میشم به یک سوم قیمت هم که شده بفروشمش . ( راستی شما دست دومش رو سراغ ندارین ؟ اگه میدونستم شما دارید و فروشنده اید که ...... )
    من خیلی برنامه نصب نمیکردم که بتونم کاملا بهت بگم که تاثیرش روی عملکرد گوشی چقدره ولی میدونم اگه روی مموری کارت نصب بشه، تاثیرش کمتره. اگه من الان بخوام با این پول گوشی بخرم، نوکیا n82 میخرم با قیمت 440 هزار تومن، شاید هم ارزونتر. چون به نظرم s710 با اون عملکرد این قیمت نمی ارزه. اصولا ویندوز موبایلها گرونن و اونایی هم که ارزونن، یه ضعفهایی دارن. ببین 200MHz به طور مطلق ضعیفه و چه تو s710 و چه توی هر ویندوز موبایل دیگه ای عملکرد یکسان داره. اگه قراره چند وقت دیگه عوضش کنی، خوب بخر ولی اگه میخوای یکی دو سال نگهش داری، یه کم بیشتر خرج کن و یه چیز بهتر بخر. باز هم تصمیم با خودته.
    در مورد عملکرد گوشی مثلا میتونم بگم وقتی برای اولین بار مسیج رو باز میکنی، حدود 4 ثانیه طول میکشه تا باز بشه یا کانتکت حدود 3 ثانیه. یا مدت زمان برای تغییر جهت صفحه از portrait به landscape حدود 1 ثانیه طول میکشه. الان که فکر میکنم میبینم که p990 در مجموع عملکرد بهتری داشت. در نهایت تصمیم با خودته.

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

متشکرم از راهنمایی شما

متاسفانه با سیمبین نوکیا اصلاً میانه ی خوبی ندارم . پارسال یک N73 خریدم و بعد از مدت کوتاهی فروختم و بزرگترین انگیزه ام در فروش N73 همین سیستم عامل نامفهوم ( البته از نظر من ) و آزار دهنده ی آن بود . ترجیح می دهم همان تجربه را با N82 تکرار نکنم . ( صد رحمت به UIQ که برای من بالشخصه خیلی قابل درک تر و یوزر فرندلی تر بوده است )

تجربه ام با UIQ3 هم با P990 و هم با P1 بعد از نزدیک به یک سال به من آموخته که این سیستم عامل پایداری لازم رو نداره و بارها شاهد ارورها و باگ های متفاوت در اون بوده ام .... سوای این موضوع در بخشی از عملکردها ، انعطاف سیستم عامل در پاسخ به سلیقه و نیاز کاربر تقریباً صفره .

در مجموع ترجیحم این است که کار با ویندوز رو شروع کنم . ( البته گزینه ی لینوکس هم محفوظه اما شاخص ترین گوشی های این سیستم عامل یعنی Moto A1200 ، یا Motio E6 و .... گوشی های کاملاً تاچ اسکرین هستند که خود به خود موضوع رو منتفی می کنه)

باز هم از وقتی که برای پاسخ دادن به پرسش های من گذاشتید صمیمانه تشکر می کنم و سعی می کنم از راهنمایی های شما استفاده کنم .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •