آقا خیلی گلی...نمی دونم چه جوری ازت تشکر کنم...با همون روش اول درست شد...![]()
آقا خیلی گلی...نمی دونم چه جوری ازت تشکر کنم...با همون روش اول درست شد...![]()
سلام
دمت گرم مهدی جون
حسابی حال دادی
اصلا فکر نمیکردم با این راها درست بشه
حالا میشه بگی برا چی این طوری شده بود و این راه ها چه تاثیری داشت ؟
موفق باشی عزیزم
یه چیزی ...
من صفحه دوم رو نگاه نکردم ببینم گفتن یا نه ولی:
هر درایوی رو که از بین ببری تو پارتیشن مجیک به عنوان فضای استفاده نشده پایین درایو پرایمری(درایو اصلی که اصولا به اسم C شناخته می شه) با ظاهری مثل یک پارتیشن بدون اسم نمایش داده می شه.
برای ساخت یک درایو جدید از آن باید رو آن راست کلیک کرده و گزینه ساخت رو انتخاب کنی.
سلام Winxp جان
این قضیه Write Caching داخل ویندوز به این خاطره که سرعت و Performance ویندوز بره بالا.
به این صورت که اگه این گزینه مثلا برای هارد سیستم فعال باشه ، ویندوز برای ذخیره اطلاعات
(مثلا Save یه فایل ) روی هارد بلافاصله اونو انجام نمی ده و زمانی که سیستم سرش خلوت شد
عمل ذخیره ونوشتن روی هارد رو انجام می ده و در این فاصله اون اطلاعات روی حافظه می مونه.
ومن فکر میکنم که احتمالا این دوستمون (کوروش عزیز) کارت گرافیک شون از نوع چیپ های Ati
هستش و رم سیستمش هم بالاتر از 512 هستش ، چون خوندم که بعد از نصب بعضی از کارت
گرافیگ های Ati اون میاد تو رجیستری تو مسیر:
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSe ssion ManagerMemory Management
مقدار رشته LargeSystemCache رو یک می کنه که این خودش باعث می شه مقداری از حافظه سیستم
کنار گذاشته بشه و در زمان save و یا کپی فایل های کمی بزرگ تر از حد معمول پیغام :
"Delayed Write Failed"
بشه.
بسیار عال بود مهدی جان
واقعا بهتون تبریک میگم
اگه اشتباه نکنم باید زبان انگلیسیتون خیلی خوب باشه
شما در چه فروم های دیگه ای فعالیت دارین
بازم تبریک میگم به خاطر این هوش بالا
موفق باشی عزیزم
نه اونقدا که فکر می کنین.
فقط تو همین فروم فعالیت می کنم.ولی به خاطر کنکور نمی شه زیاد آفتابی شد.
بازم نظر لطف شماست.
![]()
با درود
آیا می شه درایور ویندوز که fat 32 هست رو با پارتیشن مجیک و از یک ویندوز دیگه به ntfs تبدیل کرد؟ برای ویندوز و نرم افزارهاش رخدادی پیش نمیاد؟
باسلام من partition magic روي سيستمم نصب کردم ولي با ارور نصب شد چون اجرا نميشد uninstall کردم. متاسفانه يکي از درايوهام ناپديد شده لطفا کمکم کنيد.درضمن ويندوز 7 رو سيستمم نصبه. مرسي
سلام اقایون و خانم ها![]()
من با بزرگترین مشکل زندگیم رو به رو شدم. 200 گیگ آرشو آهنگام در خطر نابودیه....از دیشب تا حالا چندین فروم رفتم سوال کردم هنوز به جواب نرسیدم. این تاپیک از اول خوندم. اولین پست مشکل مشابه من بود به راه حل پیشنهادی عمل کردم نتیجه نداد....
![]()
من دو تا درایو رو با هم یکی کردم الان هر دو تاش ناپدید شده.درایوا تو محیط portition magic هستن. حجمشون هم درسته . یعنی به اندازه حجم دوتا درایو ترکیب شده هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
browser portition هم که میزنم همه محتویاط درایو هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کار کنم درایوم برگرده؟ بک آپ نگرفته بودما....یکی بهم بگه.....
الان من کاری که کردم این بود که رو درایو راست کلیک کردم و change drive latter زدم و اسم براش گزاشتم ولی بر نگشت.
chek for error هم میزنم ارور 1520 میزنه و مینویسه:
External attribute header mismatch
این یعنی چی؟
چه کار کنم؟
من با آرشیوم کار میکنم الان از نون خوردن افتادم.....یکی کمک کنه......
چرا هیچ کس به من کمک نمیکنه....سیستم ریخته به هم میترسم دسش بزنم چیزام پاک بشه...
الان درایو d برگشت سر جاش ولی فولدری که اطلاعات درایو E رو روش ریختم باز نمیشه.مینویسه access denied .....
میدونم غیر قانونیه ولی این آی دی منه...اگر کس خواست نیکی کنه و در دجله بندازه بیاد به من بگه چه کار کنم این درست بشه..
aragon_0031
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)