اینم برای من
فقط نمی دونم اون patern کجاست ,و اون خط وسط مستطیل خوب در نمیاد
راستی اگه بازم درست کردم وبهتر شد میتونم بزارم؟؟
![]()
اینم برای من
فقط نمی دونم اون patern کجاست ,و اون خط وسط مستطیل خوب در نمیاد
راستی اگه بازم درست کردم وبهتر شد میتونم بزارم؟؟
![]()
شاهین جان از لطفت ممنونم.
Last edited by Maysam-BFU; 23-11-2007 at 16:45.
دوستان سلام
1 – یک سند جدید با ابعاد دلخواه باز کنین . ( پیشنهادی : 500 * 250 ) سطح سند ( صفحه سفید ) رو با رنگ 1D1D1D پر کنید .
2 – ابزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کنین و از بخش تنظیمات این ابزار ، مقدار Radius رو 45 بزارین . و با رنگی دیگر یک نوار باریک رسم کنید . ( مثل تصویر زیر )
3 - حالا بر روی لایه اولی موجود در پالت لایه ها راست کلیک کنید و گزینه Rasterize Layer رو انتخاب کنید .
4- فایل پی اس دی که ضمیمه این پست کردم رو دانلود کنین و در فتوشاپ فراخوانی کنید .
بعد از باز شدن فایل پی اس دی . مشاهده می کنید که این فایل 8 لایه داره . بر روی لایه دوم از بالا ، راست کلیک کنید و گزینه Copy Layer Style را انتخاب کنید . حال به طرح قبلی خود در حال کار بر روی آن بودیم برگردید . بر روی لایه اول راست کلیک کنید و بر روی گزینه Paste Layer Style کلیک کنید .
نتیجه : تا این مرحله ( تصویر زیر )
5 - کلید های Shift + Ctrl + Alt + N را همزمان بفشارید . تا یک لایه جدید ایجاد شود .
6 – ابزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را انتخاب کنید و بر روی نوار کلیک کنید . سعی کنید خط سلکت دقیقا در وسط نوار قرار بگیره ( تصویر زیر )
7 – حالا قطره چکان رو انتخاب و رنگی تیره از پایین این نوار انتخاب کنید . ( تصویر زیر )
8 – بعد از انتخاب رنگ تیره از پایین نوار ، ابزار قلم رو انتخاب کنید و با همون رنک بخش انتخاب شده رو پر از رنگ کنید . ( تصویر زیر )
9 – حالا نوار سلکت را با استفاده از کلید جهت نمای کیبرد به پایین هدایت کنید ( فقط یک کلید ) تصویر زیر
10 - دوباره ابزار قطره چکان را انتخاب کنید و اینبار از قسمت بالای نوار رنگی روشن انتخاب کنید و بخش سلکت شده پایین را پر کنید ( تصویر زیر )
کارمون تموم شد .
Ctrl + D رو بفشارید .
حالا با استفاده از ابزار Eraser ( پاک کن ) اضافات رنگ رو پاک کنید ( با قلمی نرم ) ( تصویر زیر )
خسته نباشین ( تصویر زیر )
دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد![]()
حالا نمونه کار بزارین![]()
منتظرم
قربان شما
شاهین![]()
تاپیک جالبه
من چون فتوشاپ بلد نیستم بعد اموزش نمونه میذارم
اینم کاره من در قالبه یه طرح
![]()
ديروز يكي درست كردم ولي نمي دونم كي از تو كامپيوترم Del كرده.؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزیز Javad_Ed دستت درد نکنه . تمرینت رو بیشتر کن . در نوار آبی رنگ افقی شیاری نمی بینم ( تنها خطی مشکی دیده میشه ) اما در نوار عمودی آبی رنگ فرو رفتگی و شیار دیده میشه .
موفق باشی عزیز![]()
تمرین تکرار![]()
دوست عزیز DoNkHoWaN بسیار عالی ، قشنگ شده .
شما هم ( تمرین و تکرار )
قربان شما
شاهین![]()
چقدر تیز بینی
آخه من وقتی این گزینه رو زدمRasterize Layer (اصلا این چکار میکنه؟)و خواستم از قطره چکان استفاده کنم تنها رنگهایی که میداد بازه سفید تا سیاه بود هر رنگه دیگه ای هم که انتخاب میکردم طوسی میشد؟!
برای همین یه جری سمبل کردم ولی نگاه نافذ شما...
مشکل دوم اینه که عکس ها توی پی سی با کیفیت هست ولی وقتی اپ میکنم؟
و اخریش آیا میشه عرض این ابزار Single Row Marguee رو مثلا یه واحد اضافه کرد ؟!چجوری؟
ممنون از شما![]()
سلامو اخریش آیا میشه عرض این ابزار Single Row Marguee رو مثلا یه واحد اضافه کرد ؟!چجوری؟
ممنون از شما
بله میشه![]()
بعد از اینکه با این ابزار بر روی طرح کلیک کردین . رو طرح راست کلیک کنید و گزینه Trasform Selection رو انتخاب کنین .
حالا به راحتی میتونین عرضش رو زیاد کنین .
روش صحیح تر :
بعد از اینکه از این ابزار استفاده کردین . از منوی Select و لیست کشویی Modify گزینه Border رو انتخاب کنین . اونجا مقدار دلخواه رو بدین .
قربانت
شاهین![]()
ویرایش شد![]()
Last edited by Javad_Ed; 26-11-2007 at 16:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)