برای کار با این اسکریپت ها شما نیاز به هاستی با پشتیبانی cpanel ( سی پانل ) دارید .
برای کار با این اسکریپت ها شما نیاز به هاستی با پشتیبانی cpanel ( سی پانل ) دارید .
ببخشید که این تاپیک قدیمی رو بالا میارم ولی گفتم تا این تاپیک هست بهتره تاپیک جدید نزنم
من روی هاستم rapidkill رو ریختم میخوام موقعی که به آدرسش میرم () از من یوزر و پس بخوادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
میتونی از قسمت مدیریت پنل سایتت روی دایرکتوزی که باهاش کار میکنی کلمه عبور بزاری![]()
ممنون این کارو کردم ولی جواب نداد (شاید هم نتوستم )
من باید کجاهای این فایل رو تغییر بدم تا بتونم پسور بذارم ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن جدید توسط اقبال انتشار یافت
حتما بروز کنید تا هک نشید
با سلام
من چند ماهی می شه با این دو اسکریپت کار می کنم ولی یک مشکلی با این دو دارم گفتم این جا بگم .
چرا
1 - سرعت انتقال اطلاعات در rapidkill خیلی بیشتر از rapidleech است.
2- وقتی که فایلی رو با rapidleech منتقل می کنم و بعد از آن میزان فضای هاستم رو می بینم هیچ تغییری نکرده یعنی از فضای هاستم چیزی کم نمیشه ولی وقتی با rapidkill این کار رو می کنم از هاستم کم می شه.
3 - بعد از مدتی که با rapidleech کار کردم قابلیت ادامه دانلود رو سایتم از دست داد که بعد از یک ماهی خودش درست شد. البته در رابطه با این موضوع توی سایت اصلی هم یه چیزایی نوشته بودن.
با تشکر از دوستان گرامی.
با سلامسلام من rapidleech_v2.3_build_23_08_2007_by_kloon رو روی هاستم ریختم cpanel هم داره دسترسی فولدرهای rapidleech, files رو هم 777 گذاشتم برا فایل index.php هم همین کارو کردم طبق آن چیزایی که ما دریافتیم اسکریپت باید با این اوضاع نصب و آماده بتشه ولی موقعی که رو دانلود می زنم این ارور رو می ده
Error getting access code
Go back to main
اگه می شه راهنمایی کنید ایمیل من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید ورژن جدید رو دانلود و استفاده کنی ورژن جدید rapidleech_v2.3_build_29_by_eqbal است اگر خواستی بگو برات آپلود کنم.
1 - رپید کیل یا رپید لیچ
2 - اگه ممکنه برای من آپلود کنید . البته یه نسخه که تمام پلاگین هاش داخلش باشن .
ممنون
با سلام
بفرما این هم آخرین ورژن برای دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا یکی آموزش کامل بگه
لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)