بیاد شاید بهتر بشه در رابطه با شکلش نظر داد... حالا کی مییاد؟
بیاد شاید بهتر بشه در رابطه با شکلش نظر داد... حالا کی مییاد؟
این عکسی که ساسان گذاشته معلومه که خیلی قشنگه چونکه اصلا شبیه واقعی اش نیست. کلی براقش کردن.
رین اسکای عزیز دکمه های کا810 خیل هم قشنگ هستش.
ولی از حق نگذریم امکانات خوبی داره و نسبت به امکاناتش گوشی جمع وجوری هستش. ولی براش کاورلنز میذاشتن خیلی خوب میشد.
کاور لنز داره
اتفاقا بگم که واقعیش قشنگ تر از عکسی هستش که خودم گذاشتم چون خیلی زرق و برق داره
هنوز موندم که شما به کجای این گوشی میگین زشت
ولی خداییش بی طرف قضاوت کنیم k810 هم خیلی زشته
k800 خوشکلتره
خیلی هم زیبا هستن...ولی قشنگی یه عامل نسبی هست... کسی نمی دونه کی عرضه میشه؟
دوستان سلام
رینی جان عجب حرفی میزنی!!!!!!
مگه گوشی صفحه تاج جاوا یا صفحه غیر تاچ uiq نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز من این حرف من فقط برای سیمبین بود!اگه شما به من یک گوشی معرفی کردید که سیمبین سری60 باشه که نوکیا استفاده مینکه و صفحه لمسی باشه من اسممو عوض میکنم!!و همچنین اگه شما یک گوشی معرفی کردید که uiq سیمبین باشه ولی صفحه ی تاچ اسکرین نداشته باش باز هم اسممو عوض میکنم!!!خود نوکیا در خبری که چند وقت پیش خوندم اعلام کرد که از سیمبینی که این شرکت استفاده میکنه نمیشه گوشیهای با صفحه ی لمسی تولید کرد ولی در اینده این امکان رو بوجود خواهند اورد!!میتونی از استادان مقوله ی فرق سیمبین با سیمبین uiq در مورد رابط گرافیکی (یا همچین چیزی..من اطلاعات زیادی در این مورد ندارم!!)سوال کنی!!!
درست میگه. تو سیمبین سری 60 تابعی که بخواد صفحه لمسی رو کنترل کنه وجود نداره . اما تو ui یا uiq هست. دوستان توجه کنن ما دو تا سیمبین نداریم که یکی uiq و یکی s60 باشه. uiq فقط یه رابط گرافیکیه. یعنی سیمبین s60 3rd ui هم داریم.
مثلn80یاe65یعنی سیمبین s60 3rd ui هم داریم.
دقیقا......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)