تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 83 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 827

نام تاپيک: Gears of War

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

آره راحت اجرا میشه!!
    ==========
    خوب c++ نصب کن روش.من فکر کنم موقع نصب cod برم c++ ریخت خودش!
    =========
    از خوناش خوشم نیومد.خیلی مسخره خوناشون میریزه.رنگشم اصلا طبیعی نیست اما گرافیکش بالاس و رو سیستمای معمولیم راحت اجرا میشه.هنوز وقت نکردم یکم بازی کنم ببینم سر و ته داستانش چیه!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گرافیک بازیش یا Xbox خیلی فرق داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    بازی gears of war روی کامپیوتر من قابلیت save را ندارد چون وقتی یک پروفایل میسازم تا بازی به آن اسم save شود ویندوز بعد از شروع بازی را قطع میکندو پیغام میدهد که فایل WarGame-G4WLive.exe ایراد دارد در شاخه binaries بازی دو تا فایل هست جمعا به حچم 250 کیلو بایت اگر این بازی روی کامپیوتر شما قابلیت save را دارد و بازی وسط کار قطع نمی شود لطفا یکجایی آپلود کنید شاید مشکل حل شود من این دو فایل را آپلود میکنم تا بتوانید راحت پیدا کنید. با تشکر

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

cpu:4000 AMD-Dual Core
    Main:m52s3
    graphic:8500 gt 512 mb
    ram:2 gig=4*512
    آیا رو این اجرا میشه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

بله عزیز.سیستم شما تا یک سال همه بازیارو میگیره(اینو گفتم که نخواین تا سال دیگه اینا رو کپی پیست کنین تو همه تاپیکا)
    اینم رو های میگیره!

داره خودمونی میشه NEC666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

7 GearsOfWar

سلام به همه بچه ها من بعد از کلی کل کل با Gearsofwar تونستم نصببش کنم و از همه مهمتر اجراش کنم
    ولی خدایی همینجا اعتراف میکنم یکی از توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ ترین بازی هایی هست که تو عمرم بازی کردم ولی بازم به مشکل بر خوردم Saveش کار نمیکنه کلی میرم جلو Save میکنم ولی باز بر میگردم بازی کنم Load نمیشه مشکل چیه ؟؟؟/

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همه بچه ها من بعد از کلی کل کل با Gearsofwar تونستم نصببش کنم و از همه مهمتر اجراش کنم
    ولی خدایی همینجا اعتراف میکنم یکی از توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ ترین بازی هایی هست که تو عمرم بازی کردم ولی بازم به مشکل بر خوردم Saveش کار نمیکنه کلی میرم جلو Save میکنم ولی باز بر میگردم بازی کنم Load نمیشه مشکل چیه ؟؟؟/
    سلام
    دوست عزیز نمیدانم پست من را خوانده ایی در در دوتاپیک قبل از خودت یا نه؟ولی بهر حال مشکل اینست که باید یک پروفایل به اسم خودت درست کنی تا بازی به آن اسم save شود اما مشکل تازه از اینجا شروع میشودچون همان فایلی که من در پست قبلی گفتم بعد از چند دقیقه بازی را میبندد فعلا در تمام فروم های غیر ایرانی راجع به آن صحبت میشودوهمه شکایت میکنند پس مشکل مربوط به نسخه ای بازی در ایران نیست ولی راه حل قطعی هم برای آن پیدا نشده تنها راه حل عملی که ارائه میدهند اینست که بلافاصله که بازی قطع شد دکمهalt+tab راهمزمان بزنی تا بازی برگردد تا بتوانی به check point بعدی بروی تازه فقط یکبار در بین دو check pointمیتوانی این کار را بکنی خلاصه Microsoft همه را به درد سر انداخته فکر میکنم تنها راه حل دادن پچ اصلاحی از طرف خود شرکت سازنده است البته به شرطی که نسخه های که بشکل قانونی خریداری شده اند این مشکل را داشته باشند.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز نمیدانم پست من را خوانده ایی در در دوتاپیک قبل از خودت یا نه؟ولی بهر حال مشکل اینست که باید یک پروفایل به اسم خودت درست کنی تا بازی به آن اسم save شود اما مشکل تازه از اینجا شروع میشودچون همان فایلی که من در پست قبلی گفتم بعد از چند دقیقه بازی را میبندد فعلا در تمام فروم های غیر ایرانی راجع به آن صحبت میشودوهمه شکایت میکنند پس مشکل مربوط به نسخه ای بازی در ایران نیست ولی راه حل قطعی هم برای آن پیدا نشده تنها راه حل عملی که ارائه میدهند اینست که بلافاصله که بازی قطع شد دکمهalt+tab راهمزمان بزنی تا بازی برگردد تا بتوانی به check point بعدی بروی تازه فقط یکبار در بین دو check pointمیتوانی این کار را بکنی خلاصه Microsoft همه را به درد سر انداخته فکر میکنم تنها راه حل دادن پچ اصلاحی از طرف خود شرکت سازنده است البته به شرطی که نسخه های که بشکل قانونی خریداری شده اند این مشکل را داشته باشند.
    من Gears of War را آخراشم دوستان اصلا به این مشکلی که گفتید بر نخوردم.البته من Source اصلی بازیو گرفتم و از این نصبای Easy Setup یا Setup های ساخته شده استفاده نکردم.ولی اگر میگید در Forum های غیر ایرانی بحث میشه آدرسشو بدید تا برم ببینم بخونم براتون اگر راه حلی گفتند اینجا بنویسم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kratos1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    New York

پيش فرض

به نظرتون با گرافیک جی فورس 6200 و 725 mb رم ، cpu 2.46 هم اجرا میشه.
    من قبلا رو xbox تمومش کردم ولی نسخه pc 5 مرحله اضافه تر داره.

داره خودمونی میشه NEC666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

10 بی شرح

سلام Optimus Prime میتونم بپرسم سورس اصلیشو از کجا اوردی ؟؟؟
    من این بازی رو از شرکت
    کد:
    تهیه کردم به صورت 2 DVD بود که RAR بود بعد از Extrac کردن میتونستم نصبش کنم نصب آسانم نبود که بگم مشکل از اونه .ضرری نداره یه سر به این سایت بزنی ببینی چند چندیم ممنون میشم یکمی بیشتر در مورد تهیه سورس اصلی بازی ها توضیح بدی ؟؟؟
    منم فقط میتونم بازی رو از اول بازی کنم یعنی نمیشه از Load بیام چون میپره بیرون
    Last edited by NEC666; 21-11-2007 at 06:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •