شراره جون ناراحت نباش دوستمون حتما میاد
کار قبلیش که خیلی جالب بود
شراره جون ناراحت نباش دوستمون حتما میاد
کار قبلیش که خیلی جالب بود
با سلام شرمنده كه دير شد من داشتم روي اين مورد كار مي كردم
+
يك كمك فوري از استادان برنامه نويسي دارم كه كار اين دستمونم اميدوارم راه بيافته من ميخواستم يك فايل
cab رو توسط يك فايل exe بعنوان يك ديتا بيس استفاده كنم منظورم اينه كه توسط فايل exe بتونم از داخل فايل cab يك برنامه ديگه رو اجرا كنم لطفا راهنمايي كنيد اميدوارم با اين روش مشكل اين دوستمونم حل بشه
با تشكر
+
آقا کسی نیست که کمک کنه؟
ادغام شد ـ مهدی
دوست عزیز! این چندمین باری است که این کار را تکرار می کنید . دیگه تکرار نکنید لطفا!
دوست عزيز مثل اينكه كسي جواب ما رو نمي ده
به نظر من بهترين كار اينه كه با برنامه demo shield نرم افزار تون رو طراحي كنيد
من روي اين موضوع كار ميكنم واگر به نتيجه رسيدم براتون پيغام خصوصي مي فرستم
آقا مهدي چشم ديگه تكرار نمي كنم
نيازي به اين كار نيست.
شما فايلهاتون رو با MolBox پك كنيد و بعد فايلها رو از داخل فايل پك شده اجرا نماييد(همون كاري كه قفل شتاب براي حفاظت از داده ها انجام ميده!)
ممنون از دوستان عزیز بخصوص آقا محسن عزیز .روی مورد پیشنهادی هخامنش هم کار کنید فکر کنم به نتیجه برسیم.باتشکر
سلام
بهترین روش همون کار با mole box یا themida است
همه فایلهای جانبی رو محافظت میکنه به جز exe
یه سرچ کنی جدیدترین ورژن هاشو پیدا میکنی
میشه یه کم درمورد کارآییش توضیح بدین. قبل از اینکه دانلودش کنیم ببینیم کارش دقیقا به چه صورته!مرسی
توضيح دادم كه...
فرض كنيد 10 تا فايل ويدئويي داريد كه قراره از طريق يه اتوران اجرا بشه براي محافظت از ديتا هاتون براي جلوگيري از كپي شما با MolBox مياي همه فايلهاي ويدئويي رو تو يه فايل exe پك ميكني تا اتورانت فايلهاي ويدئويي شما رو از داخل اون فايل پك شده exe اجرا كنه.اين بهترين روش محافظت از ديتاها به صورت رايگان هست اما روش بهتر و سازگارتر با درايوها روش Encrypt - Decrypt هست براي اون روش يا بايد برنامه نويسي بلد باشيد يا به شركت هايي كه اين كار رو ميكنن بسپاريد.
دوستان عزیز ممنون از راهنماییتان
دوست عزيز Sharareh با برنامه MoleBox تونستم اين كار را انجام بدم با برنامه هايي مثل
Restorator نميشه فايلها رو از داخلش استخراج كرد كار باهاش هم خيلي آسونه اگه بتوني نسخه كرك شدش رو گير بياري مشكلت حل مي شه![]()
Last edited by mohsen_2006; 24-11-2007 at 01:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)