دوستان عزیز ،
اگه فایل ها زیاده منم میتونم واستون ترجمه کنم .
اگه میخواهید واسم بفرستید تا کمکتون کنم .
دوستان عزیز ،
اگه فایل ها زیاده منم میتونم واستون ترجمه کنم .
اگه میخواهید واسم بفرستید تا کمکتون کنم .
Investigation Order
8 miles north of Raccoon City, in the Arklay Mountains, lies our company's Management Training facility. It was shut down years ago . Now, we are conduction a preliminary study into the re-opening of the facilities. First Investigation Unit is already onset and opening the investigation, I want your team to provide support. The following orders are William Barkin and 1s investigation Unit
دستور تحقیقاتدر 8 مایلی شمال شهر راکون در کوه های آرکلی، ساختمان آموزش مدیریت شرکت ما قرار دارد.آنجا چندین سال پیش بسته شد،در حال حاضر ما مطالعات مقدماتی بر روی بازگشایی ساختمان را اداره مینماییم.اولین واحد تحقیقاتی همچنان باز است و آغاز به تحقیقات نموده است.من میخواهم که گروه شما برای حمایت آماده شوند.این دستورات مربوط به ویلیام بارکین و اولین واحد تحقیقاتیست.
بچه ها امیدوارم که متن رو درست ترمیم و ترجمه کرده باشم.چون این متن به صورت ناقص بود.من براتون اینجا متن اصلی رو میذارم.مگی جان زحمت ترمیم بعضی جاهاش رو کشیدن،ولی باز ایراد داشت.شما هم یه نگاه بندازین و در صورتیکه اشکالی داشت بهم خبر بدین:
ممنون از همگی.
دوست من خیلی خوب ترجمه کردی . ادامه بده .
خواهش میکن دوست عزیزم،قابلی نداشت.
چشم ادامه هم میدیم.منتها اگه مگی خانوم لطف کنن برام فایل بفرستن!![]()
چشم آقا شهريار اگه دندون رو جيگر بزاريد من ميفرستم صبر هم خوب چيزيه ها!![]()
---------------------------------
---------------------------------
دستور دادگاه براي جابه جايى
نام زنداني : بيلي كوين
شماره ي كد: D-1036
ستوان دوم نيروى دريايى
قد : 174
وزن: 73 كيلو
محكوم به : اعدام
اين جاني رتبه ي اول در قتل گرفت. اون به طرف چوبه ي دار ميره و به زير نظر دادگاه نظامي تحقيق و توسعه 0705 اعدام ميشه.جاني به محض ورود به اين مكان اعدام خواهد شد.
ساموئل رگان
فرمانده ي ارشد نيروي دريايي
Last edited by Maggy_P; 12-11-2007 at 19:37.
اطلاعیه به تمام کارکنان
اجتماعات و ملاقات های منظم با " بخش بررسی سوابق واکسیناسیون افراد " و " تیم عامل شیمیایی مسری" برگزار خواهد شد.
هر دو ملاقات در درجه ی امنیتی 5 قرار دارندو در مکان های زیر برگزار خواهند شد :
طبقه ی 1 : اتاق کنترل عملیات
طبقه ی 2 : سالن اجتماعات Se
قبل از ساعت 8:15 بایستی به جلسه وارد شوید. ( یا کد ثبت شده بایستی 8:15 باشد ، آخه معنی میده ؟)
با تشکر.
خيلي ممنون آقا عليرضا![]()
فقط مونده آقا شهريار كه من بعدي رو شروع كنم!![]()
آقا شهريار شما كجاييد؟!
هنوز ترجمه نكرديد لطفا سريع تر تا بعدي رو بديم نميخوام قاطي پاتي ترجمه كنيم اگر نه تا حالا چند تا ديگه ميزاشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)