ممنون ايران مديا جان شما كه مي گفتي اين fps بده !!!
ممنون ايران مديا جان شما كه مي گفتي اين fps بده !!!
بازم دم ايران مديا گرم!!چي شد پس همش حرف بود؟شروع كنيد ديگه!!
به يسري صداهاي ترسناك (افكت) مثل جيق.باد و ...
مرسي ايران مديا جان!!واقعاً گل كاشتي!!بقيه هم شروع كنند.محسن آقا شما ميتوني در قديمي رو درست كني؟!سناريو نويسمون كي ميشه؟
به زودي يه سري مدل خفن براي تمام اعضا ميفرستم فقط به شرط اين كه همكاري كنيد!!تا عيــــــد بايد تمومش كنيم.
این قدر من رو شرمنده نکن دوست عزیز من از همون اول می خواستم به افرادی کمک کنم اما حیف
حیف که افرادی چون شما صادق و پر کار و ... گیر نیاوردم
آخه من توی این پی سی ورلد شانس خوبی نداشتم که افراد درست درمون با ما هم همکاری کنند "سوء تفاهم نشه بعضی ها را می گم"
خوب به هر حال من موضوع را برای شما باز گو می کنم
ببین درسال های بسیار گذشته در یک شرکت تعداد زیادیی آدم جنون پیدا کردند و شروع به کشتن انسان های اطراف خود شدند
این افراد به طور غیر عادی از ساختمان ها و ... به طرف پاییین هم می پریدن هیچ اتفاقی برای آن ها نمی افتاد
بعد از مدت ها سال که این غضیه را با کشتن برخی از آن ها حل و فصل کردند اما برخی از آن ها در سوراخ های خانه ها و هان شرکت مخفی شدند و حال دوباره شروع به کشتن افراد کردند
تنها دلیل آن وجود.......بوده است
خوب اینم داستات ولی جای خالی آخر را خودتان حدس بزنید
درسته جن زدگی و یا شیطان پرستی می باشد
شما تكسچرشو بديد من ايكي ثانيه درست مي كنيم
مسئله همين تكسچره!!حالا عيبي نداره مثل اين كه بايد يه تغييراتي تو بازي بديم ديگرانم نظراتشون رو در مورد داستان بازي بدن ديگه!!
اينم يه اموزش جديد از من كه درباره ي signs و خيلي چيزاي ديگه هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چي شد پس؟!!چرا هيچ كس چيزي درباره ي داستان نميگه؟!
هركس مدل پك هاي اف پي اس رو خواست پيغام خصوصي بده!!فقط اونايي كه نميتونن دانلود كنن.قيمتشم خيلي خيلي مناسب در نظر گرفتم!
بچها شروع كنيد بايد مرحله به مرحله جلو بريم!نذارين تنها پيش برم!!موفقيتي نداره ها!!
اموزش جديدمو ديديي
حتما ببين يه ابتكار از من هستش توش
اموزش ساخت تكسچر كف با ادغام چند عكس چيز جالبيه
من هستم شما هم باشيد من راه مي افتم
راستي شما چند ما هه fps كار مي كنيد
ديدم!!عاليه!!ولي Sign زياد به درد نميخوره فقط براي ساخت مدل ديوار و زمين و تابلو و تبليغات و اين حرافا به كار مياد!
چرا هيشكي كمك نميكنه؟!آقا IRANMEDIA چيكار ميكنيد؟!مدل ها آماده نشدن؟!Creeping Death چي شده؟!خودم تنها پيش برم؟!آقا محسن شما هم يه نظري تو داستان بده!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)