تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 14 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 134

نام تاپيک: کلوپ N-Gage

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

12

سلام دوست عزیز.
    خوشحالم که می بینم یکی طرفدار گوشی n-gage هستش. اما چند تا نکته رو بگم.
    این گوشی رم 1gig هم ساپورت میکنه.من الان رو گوشیم انداختم و هیچ مشکلی از نظر سرعت هم باهاش ندارم.
    پیشنهاد میکنم آخرین ورژن اون یعنی4.6 رو تو گوشیتون بریزین چون واقعاً سرعتشو زیاد میکنه.
    در ضمن یه برنامه هست که روش نصب میکنی و هر چی sms واست میاد مستقیم میره تو مموری کارت یعنی مشکل کمبود حافظه داخلیش با این برنامه به راحتی قابل حله.
    راستی یادتون باشه این گوشی فقط مخصوص بازی طراحی شده. و بازیهای خیلی خوب با گرافیک بالایی داره. شاید حدوداً 65 بازی مخصوص این گوشی باشه. اگه کسی خواست لینک میدم بره دانلود کنه. با اینکه فقط برای بازی ساخته شده ولی از لحاظ گوشی بودن هم گوشی فوق العاده خوبیه. دارای دوام باتری زیاد، آنتن دهی فوق العاده عالی، شفافیت و بلندی صدا هنگام صحبت، دارای صدای خیلی بلند، دارای بلوتوث، سرعت بسیار خوب، قابلیت پخش عکس و فیلم حتی با فرمت MP4، پخش MP3 با استفاده از نرم افزار و ......
    دوست عزیز من بیصبرانه منتظر راهنماییهای شما و نرم افزارهای پشنهادیتون هستم.مرسی
    خوش اومدی و خوشحالم تو این سوت و کوری با شما آشنا شدم

تا اونجا که من تست کردم رمه یه گیگ اکثرا یا هنگ میکرد بعد از چند وقت یا اصلا بالا نمیومد
    ولی اینطور که شما میگید گویا مشکلی نداره!
    البته به میزانه تعداد فایلهایه رویه رم و ... هم بستگی داره
    منظورتون رو از ورژنه 4.6 نفهمیدم، اگه ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدید

کمال جان (kolang) هم زحمت کشیده بودن و اکثره بازیها رو آپلود کرده بودن
    فک کنم هنوز هم لینک ها درست باشه
    دوستانه علاقمند میتونن تو تالاره بازی هایه موبایل اونا رو دریافت کنن
    البته امکانه اجراشون رویه مدل هایه دیگه یه nokia هم هست

ولی برایه محکم کاری ممنون میشم اگه تونستید لین کها رو هم همینجا قرار بدید

ممنون از همکاریتون و منم بی صبرانه منتظره راهنمایی ها و نظر ها و ... یه شما و بقیه یه دوستان هستم

در مورده برنامه ها این گوشی هم مثله بقیه یه گوشی ها اکثره برنامه هایه symbian سریه 60 رو اجرا میکنه که این به اضافه کردنه قابلیت هاش و بهبود اونا خیلی کمک میکنه

سعی میکنم در اولین فرصت یه لیست از برنامه هایی که به نظره خودم کاراییه خوبی داره و ممکنه به کاره دوستان بیاد قرار بدم!

البته شما هم و هر کدوم دیگه از دوستان بتونن یه لیستی یا چیزی بزارن خیلی بهتره و میتونیم با هماکریه هم با برنامه ها و ... یه بهتر آشنا بشیم

موفق باشید...

دوست عزیز لطف کنید فارسی تایپ کنید.
    درباره این گوشی بهتره که بپرسید چه بازیی روش نصب کنید!!
    معمولاً سرعت دیدن عکس تو این گوشی پائینه. ولی با استفاده از نرم افزار resci photo viewer به راحتی مشکل قابل حله و اصلاً دیگه تو دیدن عکسها شما وقفه ای احساس نمی کنین.
    فایلهای ویدیویی رو نمیشه به صورت full screen دید که این مشکل هم با استفاده از نرم افزار PV player قابل حله.
    زنگ آلارم رو نمیشه تغییر داد اما این مشکل هم با نرم افزار Smart profiles قابل حله.
    من مشکل دیگه ای تو این گوشی ندیدم. اگه چیز خاصی مد نظرتون هستش بگین.
    ممنون منم استفاده کردم...

سلام دوست عزیز
    اولاً شما برنامه خاصی مد نظرتونه؟ اگه هست بگین شاید بتونم کمکتون کنم. در ضمن برای این گوشی بیشتر باید دنبال بازی بود تا برنامه. چون این گوشی مخصوص بازی طراحی شده.
    همچنین شما بهترین و کاربردی ترین برنامه هاشو دارین. یه سری برنامه دیگه هست ولی خوب زیاد تاثیری ندارن.مثلاً یه برنامه دارم که نور صفحه کلید رو کم و زیاد می کنه. راستی یه برنامه دیگه دارم که اگه نصب کنی می تونی باهاش sms های فارسی رو بخونی.ایشالا اینارم داشته باشی.

ممنون میشم اگه بتونی این برنامه که sms هایه فارسی رو نشون میده رو لینکی، چیزی ازش بدید

راستی شما کلاسیک دارید یا QD?

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

پست شماره 3 ویرایش شد!
    لیست برنامه ها در این پست (پست شماره 3 صفحه اول) قرا میگیرند

نظراتتون فراموش نشه

موفق باشید

داره خودمونی میشه fixxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون میشم اگه بتونی این برنامه که sms هایه فارسی رو نشون میده رو لینکی، چیزی ازش بدید

راستی شما کلاسیک دارید یا QD?[/quote]

سلام دوست عزیز
    گوشی من N - Gage QD هستش. من برنامه رو دارم. منتها روی گوشی خودم نریختم. روی گوشی دوستم ریختم ولی از موقعی که ریختم با بعضی برنامه ها مشکل داره (مثل Mp3 player یا DVD player ) که حتماً باید خاموش روشن بشه تا درست بشه. اگه با این شرایط ریسکشو می پذیری بگو تا واست آپلود کنم. در ضمن منظور من از ورژن همون Firmware گوشی هستش.

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب با هم حال می کنین ها! راستی بازی های این گوشی ها به گوشی های تازه (n81 یا n95 8gb) که پلتفرم ngage دارن، می خوره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

راستی شما کلاسیک دارید یا QD?

سلام دوست عزیز
    گوشی من N - Gage QD هستش. من برنامه رو دارم. منتها روی گوشی خودم نریختم. روی گوشی دوستم ریختم ولی از موقعی که ریختم با بعضی برنامه ها مشکل داره (مثل Mp3 player یا DVD player ) که حتماً باید خاموش روشن بشه تا درست بشه. اگه با این شرایط ریسکشو می پذیری بگو تا واست آپلود کنم. در ضمن منظور من از ورژن همون Firmware گوشی هستش.[/QUOTE]

مرسی
    گوشیه ngage یعنی ریسک!

ممنون میشم زحمتشو بکشی

خوب با هم حال می کنین ها! راستی بازی های این گوشی ها به گوشی های تازه (n81 یا n95 8gb) که پلتفرم ngage دارن، می خوره؟
    آره باید بخوره
    تویه تاپیکه بازیهایه ngage کمال جان چند تا برنامه یه جانبی معرفی کردن
    ولی یه نمه ممکنه سخت باشه بازی کردن

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان کسی نظری، چیزی در مورده برنامه هایی که تو پسته 3 معرفی کردم نداره؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    رو سایت 4shared واست آپلود کردم. بعد از نصب گوشیتو باید یه بار گوشی رو خاموش روشن کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله دوست عزیز. می خوره. اگه برین تو سایت خود N-gage میبینید که این دو گوشی رو معرفی کرده و یه سری بازی جدید که واسه همشون Coming soon زده. البته به خاطر طرز قرار گرفتن دکمه ها فکر کنم بازی با اونا مشکل باشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    رو سایت 4shared واست آپلود کردم. بعد از نصب گوشیتو باید یه بار گوشی رو خاموش روشن کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخیش! از ولایت همین الان برگشتم!

ممنون دستت درد نکنه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مدیران اگه امکانش هست میتونن این کلوپ رو هم مهم کنن که هی نره اون ته مها؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •