دوستان بی زحمت یه نفر یه توضیح کامل در مورد این برنامه و نحوه ی کار کردن با این برنامه رو بزاره.![]()
پیشاپیش ممنون![]()
دوستان بی زحمت یه نفر یه توضیح کامل در مورد این برنامه و نحوه ی کار کردن با این برنامه رو بزاره.![]()
پیشاپیش ممنون![]()
دوستان سلام
این برنامه یه صفحه در اختیار شما قرار میده که میتونید توش آیکونهای مختلف از هر برنامه ای رو بر روی صفحه نمایش گوشیتون بزارید
باید فایلهای نصب رو نصب کنید بعدش برنامه رو اجرا کرده در صفحه نمایش کلیک کنید تا منویی براتون باز بشه سپس گزینه design رو زده و باز روی صفحه نمایش کلیک میکنید بعد ذدر منوی باز شده هر کاری کخ میخواید با صفحهخ نمایش بکنید رو اجرا کرده سپس done رو میزنید و استفاده می کنید
اين بازي عشق منه . رزيدنت اويل 4
اسم شخصيت اصل بازي هم لئون اس كنديه . اگه بازي نكرديش حتما بازي كنش. پشيمون نميشي
كاملترين ست آيكن هاي Gdesk شامل 420 عدد آيكن بسيار زيبا و سه بعدي با فرمت PNG از سري آيكنهاي كريستال(48*48)
لينك پك 1 :لينك پك 2 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجمعا با حجم 2.5 مگا بايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم دسكتاپ خودم:
لينك دانلودش:اگه پسورد خواست اينو بدين :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
نه بابا من موقعی که igi معروف بود بازی خوری ول کردم
راستی وفا جان لینکای hyperupload و رپید شیر درست نبودن یا من نتونستم دان کنم ولی واقعا لینکات مفید مخصوصا اون رپیدشیریها که مشخصه خیلی قشنگن فقط حیف واسه من مشکل داره
راستی شما ها سایت خاصی دارید که اینا و برنامه های دیگه رو از اونجا میگیرید
Last edited by seyyedi; 07-11-2007 at 15:37.
نه عزيزم فقط با سرچ كردن اينهارو پيدا ميكنم البته GDesk خودش يه سايت به همين اسم داره كه برنامه هاش رايگانه...
جديدترين ورژن همراه با توضيح و راهنماي برنامه به زبانهاي مختلف از جمله فارسي كه توسط خود سايت به صورت اكسپلورر در پوشه برنامه گنجانده شده.......
بالاخره براي ما ايرانيها هم ارزش قائل شدند.......
v0.23c - 14th November 2007
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vafa1353; 16-11-2007 at 23:42.
طريقه استفاده از اين آيكون ها به چه صورته؟ ميشه توضيح بفرماييد
در پوشه آخرين ورژن راهنماي فارسي به صورت يك صفحه اكسپلورر وجود داره......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)