به نظر شما با این توضیحات w960 از n95 بهتره؟
راستی سیستم عامل w960 با n95 چه فرقی میکنه؟ کدوم بهتره؟
به نظر شما با این توضیحات w960 از n95 بهتره؟
راستی سیستم عامل w960 با n95 چه فرقی میکنه؟ کدوم بهتره؟
همیشه سیستم عامل سری 60 بهتر از uiq بود . حالا اگه میخوای ضرر کنی برو دبلیو 960 بگیر . نمیگم بده ها . بالاخره هرچی باشه تازه اومده گرونه ارزش خریدن نداره اگه دوست داری وایسا تا ارزون بشه بعدا برو بگیر ولی الان ان 95 بهتر از دبلیو 960
به نظر من apple iphone بهترینه تو این ها
بابا iphone مفتشم گرونه!
اگه می خوای w960 بخری اگیه می خوای خیلی ضرر نکنی باید صبر کنی تا افتشو بکنه ولی ن95 افتشو کرده.
به چیزی گفتیا من ده تا اپل رو نمیگیرم تا کا800 خودم رو بدم
آخه این گوشی غیر از صفحه ی بزرگ چه خاصیتی داره .بلوتوث که نداره فیلمبرداری که نداره.
کلی عیوب دیگه هم داره در ضمن قیمتش هم که گرونترین گوشی بازار هستش به چه دردی میخوره؟من که میگم تا اواسط زمستون صب کن دبلیو 960 بخر یا اگه ان95 میخوای بخری صبر کن یک ماه بعد از ورود ان95 هشت گیگ بخر که اون موقع توی سران95 معمولی میخوره و قیمتش پایین تر از اینا میاد
بستگی داره به نیازهات... برای من به شخصه کارکرد ساده و مدیا دلیر عالی از همه مهمتر بود. به همین خاطر iphone گرفتم. خیلی خیلی هم ازش راضیم.
ضمنا برخلاف آنچه که دوستان می گن اصلا هم قیمتش بالا نیست. ۵۵۰ هزار تومن تو پاساژ علادین
خب ارزش اون قیمت نداره گوشی که بلوتوث نداشته باشه و فیلم نگیره ارزش نداره.
ولی بازم خوبه من فکر میکردم یک میلیون تومانه.
با این قیمتی که شما گفتید میشه یه پی1 با هندسفری بلوتوثش خرید
مگه ان 95 8 گیگ نیومده ؟؟؟ بعضی ها خریدن که !؟ باید صبر کنی ان 95 8 گیگ بگیری . دیگه خیالت هم راحت باشه از فضای حافظه . ولی من موندم با این گرونی ان 95 چطور این گوشی خز شده ؟؟؟ مردم از کجا پول میارن ؟؟؟
ان 95 8 گیگ با گارانتی متفرقه 780000
واقعا با گارانتی 780.000 تومن؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)