تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: خرید سیستم برای انیمیشن

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مثلا مادربوردتون رو از این بهتر نمیتونید بکنید. سی پی یو رم هم همینطور.
    کارت گرافیک رو که گفتم 8800GT با 8800GTX/Ultra تفاوت چندانی نداره.
    رم رو که چهار گیگ کنید.
    میتونید پاور قوی تری تهیه کنید مثل Green GP1030B .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی ممنون virgil جان.
    ولی از جوابت یه سوال واسم پیش امد یعنی اگه کسی بخاد یه سیستم خفن جمع کنه از این خفنتر نمیشه یا با 500 تومن اضافه فرقی نمیکنه ؟
    اگه از این بهترم میشه ممنون میشم راهنمایم کنی .هزینشم مهم نیس چون نمی خام بعد یه مدت کوتاه عوضش کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Olympus

پيش فرض

سلام
    من برای کارهای 3d به خصوص maya چون خودم تجربه اش رو دارم و maya کار میکنم از نظر کارت گرافیکی فقط Nvidia Quadro Fx 3500 Or 1500 (بسته به بوجه شما) پیشنهاد میکنم و من خودم قبل از اینکه 8800 بگیرم یه Quadro Fx540 داشتم و ازشم خیلی راضی بودم تا اینکه به دلیل نداشتن بودجه کافی برای خرید Quadro مجبور به خرید 8800 شدم. در مورد رم هم حداقل 4 گیگ رو پیشنهاد میکنم و cpu حداقل Q6600 و ما بقی هم همونایی که ویرژیل عزیز فرمودند.
    موفق باشید

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

به نظر منم فقط رو رو بکن 4 گیگ
    کیس هم اینا به نظرم خوب میان
    Asus Ta-86
    Asus Ta-88

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خیلی ممنون virgil جان.
    ولی از جوابت یه سوال واسم پیش امد یعنی اگه کسی بخاد یه سیستم خفن جمع کنه از این خفنتر نمیشه یا با 500 تومن اضافه فرقی نمیکنه ؟
    اگه از این بهترم میشه ممنون میشم راهنمایم کنی .هزینشم مهم نیس چون نمی خام بعد یه مدت کوتاه عوضش کنم.
    خب مرحله بعدی میشه SLI کردن 8800GT که چون شما قصد کار با Maya دارید عملا فایده ای براتون نداره.

سلام
    من برای کارهای 3d به خصوص maya چون خودم تجربه اش رو دارم و maya کار میکنم از نظر کارت گرافیکی فقط Nvidia Quadro Fx 3500 Or 1500 (بسته به بوجه شما) پیشنهاد میکنم و من خودم قبل از اینکه 8800 بگیرم یه Quadro Fx540 داشتم و ازشم خیلی راضی بودم تا اینکه به دلیل نداشتن بودجه کافی برای خرید Quadro مجبور به خرید 8800 شدم. در مورد رم هم حداقل 4 گیگ رو پیشنهاد میکنم و cpu حداقل Q6600 و ما بقی هم همونایی که ویرژیل عزیز فرمودند.
    موفق باشید
    سری Quadro برای Maya خیلی خوبه ولی باید دید ارزش خرجی که براش میشه رو داره یا نه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Olympus

پيش فرض

خب مرحله بعدی میشه SLI کردن 8800GT که چون شما قصد کار با Maya دارید عملا فایده ای براتون نداره.

سری Quadro برای Maya خیلی خوبه ولی باید دید ارزش خرجی که براش میشه رو داره یا نه.
    سلام
    اگر با مایا به صورت حرفه ای بخوان کار کنند و یک راه کسب درآمد براشون باشه به نظر من ارزش داره ولی اگه بخوان به صورت نیمه حرفه ای یا آماتور کار کنند و نه برای کسب درآمد بهتره همون 8800 رو بگیرن.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    اگر با مایا به صورت حرفه ای بخوان کار کنند و یک راه کسب درآمد براشون باشه به نظر من ارزش داره ولی اگه بخوان به صورت نیمه حرفه ای یا آماتور کار کنند و نه برای کسب درآمد بهتره همون 8800 رو بگیرن.
    دقیقا همینطوره ...

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •