تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: استفاده از Kaspersky و NOD32 بطور هم زمان

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Nine عزیز بابت بحث جامعى که کردى بسیار ممنونم
    البته من فکر کنم نصب همزمان ناد32 و کسپرسکی در ویندوز ویستا ممکن باشه نه ویندوز XP ، چون در ویندوز ویستا سرویس PDM کاسپرسکی غیرفعاله و بخاطر همین سازگارى بیشترى بین کاسپرسکى و بقیه برنامه هاى امنیتى دیده میشه اما در ویندوز XP که سرویس PDM کاسپر کاملا فعاله ، چنین امکانى نیست

البته شما بحث سازگارى آنتى اسپایورها رو هم پیش کشیدید که جاى تقدیره
    Spy sweeper در ویندوز XP با کاسپرسکى سازگاره درحالیکه در ویندوز ویستا Spyware Doctor با کاسپر مچ میشه (درست برخلاف ویندوز ایکس پی)
    AVG Antispyware و SUPERAntiSpyware هم سازگارى خوبى با کاسپرسکى دارند (در ویندوز XP امتحان کردم اما در ویستا نمیدونم)
    البته دوستانیکه از Kaspersky Internet Security استفاده میکنند لازم نیست از آنتى اسپاى با گارد فعال بهره ببرند چون منابع سیستم اشغال میشه (حتى در آنتى اسپاى سازگار) فقط کافیه براى اسکن از اون استفاده بکنند ... باتوجه به اینکه اکثرا از آنتى اسپاى براى اسکن استفاده میشه اولین گزینه بنظر من Spyware Doctor هستش چون در صورت فعال نبودن گارد هیچ دردسرى در ویندوز XP بوجود نمیاره ودر ویستا هم که کلا با کاسپر سازگاره (از وقتى بصورت منظم سیستم رو با اسپایور دکتر اسکن میکنم موارد امنیتى خطرناکى که از دید کاسپر ویا ناد32 دور مانده رو به راحتى شناسایى و پاک میکنه و کلا آبروى این دو رو میبره)
    گزینه های بعدى SUPERAntiSpyware و AVG Antispyware هستند که واقعا قدرتمند عمل میکنند

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم صحبت های دوست عزیز Nine رو تایید میکنم.

من هم قبلا از ترکیب آنتی ویروس کسپرسکی بصورت فعال و ناد32 بصورت غیر فعال استفاده میکردم و ترکیب خیلی
    خوبی است. البته از این ترکیب بر روی پی سی استفاده میکردم.

اما الان بر روی لپ تاپ سالهاست که از ترکیب ناد32 نسخه 2 به همراه نسخه مجانی Avira Antivir استفاده میکنم.
    چون در هنگام نصب Avira بر خلاف ناد32 میشه قسمت هایی از آنتی ویروس رو که لزومی ندارند نصب بشند را نصب
    نکنیم. مانند گارد آنتی ویروس.

البته ترکیب ناد32 در کنار کسپرسکی احتیاج به تنظیمات مناسبی داره و کسی که ناد32 رو بصورت غیرفعال نصب میکنه
    باید بدونه که کدام قسمت ها رو از کار بندازه و با چه پروسه هایی کاری نداشته باشه.

اما نصبشون بصورت فعال در کنار همدیگه باعث شناسایی نادرست و عملکرد نادرست در پاکسازی ویروسهای فعال
    میشود. این هم تجربه من بود.

موفق باشید.
    zhina_gianعزیز خیلى ممنون بابت توجه شما
    در زمینه استفاده از Avira Antivir در کنار ناد32 یا کاسپرسکى باید بگم پیشنهاد خیلى خوبیه .... چون Avira Antivir واقعا محصول قدرتمندیه البته من اونو در کنار ناد32 تست کردم که مشکلى نداشت اما با کاسپرسکى هیچوقت مچ نکردم ببینم با هم سازگارند یا نه !!

راستى شما که قبلا از ترکیب این ناد32 و کاسپر استفاده میکردید برروى XP بود یا ویستا ؟
    و اینکه چه تنظیماتى رو باید در ناد32 اعمال کرد تا بصورت غیرفعال بشه در کنار کاسپر استفاده کرد؟

موفق باشید

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام مجید جان
    خواهش می کنم
    در مورد کسپرسکی و نود32 تو ویندوز XP باید بگم مدت زیادی است که از XP استفاده نکردم اما اون زمانی که استفاده می کردم ورژن 6 کسپر سکی با نسخه های 2 نود32 با هم تداخلی نداشتن اما در مورد ورژن 7 کسپر روی XP درست یادم نیست البته تو ویستا سرویس PDM غیر فعال نیست بلکه به قول معروف یه کم کرک و پرش ریخته

در مورد گارد فعال آنتی اسپای منم تا حدود زیادی با شما موافقم در صورت فعال بودن گارد یه آنتی ویروس قدرتمند که آنتی اسپای خوبی به همراه داره خیلی گارد فعال آنتی اسپای به کار نمی آد
    اما در کنار آنتی اسپای ور و آنتی ویروس من حتما استفاده از برنامه Ccleaner رو توصیه می کنم. که بتونه به سرعت بعد از وبگردی فایل های اضافه و کوکی های بعضا آلوده رو پاک کنه - برای مدیریت استارت آپ هم خوبه

برای نصب آنتی ویروس ها به صورت غیر فعال مهترین بخشی که باید از کار بیفته یکی در آوردن آنتی ویروس از استارت آپ و بعد غیر فعال کردن گارد فعال اونه
    مثلا در مورد آنتی ویرو در موقع نصب به این شکل باید عمل کنید

در مورد نود32 به نظر من گزینه های نصب و شخصی سازیش کمی ضعیفه و نمی شه مثلا یه سرویس رو نصب نکرد بر خلاف کسپر یا انتی ویر اما می شه هنگام نصب یا بعد از نصب سرویس های گارد فعالش رو غیر فعال کرد

و برای بقیه سرویس ها هم به همین صورت

در مورد تشخیص اشتباه در برابر ویروس های فعال در صورت فعال بودن هر دو من به شخصه تا به حال همچین موردی رو ندیدم . در بسیاری از موارد این فعال بودن برام سودمند هم بوده
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Nine عزیز، خیلى خیلى ممنون
    طبق معمول توضیح جامعى بود
    در رابطه با Ccleaner هم حق با شماست برنامه بسیار خوبیه که تاثیر مثبتى برعملکرد و حتى امنیت سیستم میذاره
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بالاخره خودم یه تست در ویندوز ویستا و Xp انجام دادم

در ویندوز ویستا ترکیب کاسپرسکى و ناد32 بصورت فعال کاملا جواب میده (برخلاف تصورى که میشه غیرممکنه)

اما در ویندوز XP باید حتما یکى رو بصورت فعال و دیگرى رو بصورت غیرفعال استفاده کنى و هنگامیکه قصد فعال سازى یکیشون رو دارى ، حتما اول دیگرى رو کاملا غیرفعال کن (حالا غیرفعال هم نکردى اتفاق خاصى نمیوفته)

حال یه سوالی برام پیش اومده اینه که میشه براى استفاده همزمان این دو (بالاخره در بعضى مواقع واجبه) سرویس PDM کاسپرسکى رو غیرفعال کرد یا قدرتش رو کم نمود تا با تداخل کمترى با ناد32 مواجه شد(تا به هوش مصنوعى ناد32 اعتماد بیشترى کرد و صرفا از دیتابیس فوقالعاده کاسپرسکى بهره برد)؟

موفق باشید
    Last edited by majid20; 21-04-2008 at 14:53.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب من بطور همزمان از Kapersky Internet Security7.0.0.125 و NOD32 2.70.39 Administrator بصورت فعال کنارهم در ویندوز XP 32 bit استفاده کردم (درضمن ویندوز سرویس پک2 بود)

جالب بود برخلاف تصور ،اول بسم الله هیچ کارى به هم نداشتند

براى اینکه هم کاسپرسکى و هم ناد32 به هم کار نداشته باشند در اولین اقدام
    1- در کاسپرسکى اجازه هرگونه فعالیتى رو به ناد32 صادر کردم تا سرویس هاى ضدیرو س کاسپرسکی کارى به ناد 32 نداشته باشند
    2- همچنین در ناد 32 در قسمت HTTP compatibility setup ، حرکات کاسپرکی رو آزاد کردم

بعد از چندین هشدار از فایروال کاسپرسکى تصمیم گرفتم تا تنظیمات فایروال رو به گونه اى تغییر بدم تا هرگونه فعالیت براى ارتباطات ناد32 میسر بشه

در کل کاهش سرعت سیستم زیاد محسوس نبود

با تمام این وجود هنگامیکه این دو فعال هستند مشکل کانکت شده دارم (چون من ADSL دارم براى کانکت شدن نیازمند کانکشن PPPOE هستم تا ارتباط برقرا بشه) و نمیتونم باسرور ارتباط برقرار کنم تاجاییکه ناچار بشم سیستم رو ریست کنم و یکیشون رو غیرفعال کنم تا بتونم کانکت بشم جالبه که پس از کانکت شده دیگه مشکلى ندارم و میتونم جفتشون رو با هم فعال کنم...من خودم فکر میکنم درصورت فعالیت جفتشون پورتى از کار میفته که من از همون پورت براى ارتباط استفاده میکنم...دوستان کسى اطلاعى یا راه حلى در این زمینه بلده

البته ایرادان کم کم خودشون رو مشخص میکنن که ناچارا باید کم کم تغییرات مورد نیازش انجام بشه

درکل میشه به استفاده همزمان این دو در کنارهم امیدوار بود

موفق باشید

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

شايد بشه بعضي از آنتي ويروس ها رو هم زمان نصب كرد. ولي اين دو آنتي ويروس اصلا با هم سازگار نيستند.
    اگر بخواهيد اين دو را با هم نصب كنيد، بايد اول kasper نصب باشه. برعكس نميشه.

حالا اگر هم نصب كنيد، شانس بياريد كه مجبور نشيد ويندوز را عوض كنيد. من با هزار و يك دردسر(اونم آخر با سيستم ري استور) تونستم از شر يكي شون راحت بشم.

وقتي سيستم بالا مي آيد كاملا هنگ ميكنه.
    .
    .
    .
    اصلا توصيه نمي كنم. من روي يك كامپيوتر با 4 گيگ رو امتحان كردم، كامپيوتر كاملا خوابيد

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شايد بشه بعضي از آنتي ويروس ها رو هم زمان نصب كرد. ولي اين دو آنتي ويروس اصلا با هم سازگار نيستند.
    اگر بخواهيد اين دو را با هم نصب كنيد، بايد اول kasper نصب باشه. برعكس نميشه.

حالا اگر هم نصب كنيد، شانس بياريد كه مجبور نشيد ويندوز را عوض كنيد. من با هزار و يك دردسر(اونم آخر با سيستم ري استور) تونستم از شر يكي شون راحت بشم.

وقتي سيستم بالا مي آيد كاملا هنگ ميكنه.
    .
    .
    .
    اصلا توصيه نمي كنم. من روي يك كامپيوتر با 4 گيگ رو امتحان كردم، كامپيوتر كاملا خوابيد

در مورد اینکه اول باید کسپرسکى رو نصب کرد باید خدمتتون عرض کنم کلا کسپرسکى روى هر سیستمى بخواد نصب بشه اول هر آنتى ویروسى که نصب بوده رو آنیستال میکنه اما بعد از نصب کسپرسکى میشه آنتى ویروسهاى دیگه رو نصب کرد

احتمالا شما از نسخه 3 آنتى ویروس ناد32 در ویندوز XP32 bit استفاده کردید که این مشکل براتون پیش اومده یا اینکه از نسخه اى از KIS استفاده میکنید که اندکى مشکل سازه

من خودم از نسخه Admin 2.70 ناد32 در کنار Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 استفاده کردم که هیچ مشکلى برام پیش نیومد

البته شما هنگام نصب اول باید کاملا کسپرسکى رو غیرفعال بکنید و بعد از نصب ناد32 و آپدیت اون و انجام تنظیمات لازم بر روى ناد32 ، بعد از یه بار ریست دوباره کسپرسکى رو فعال کنید و در اولین اقدام ناد32 رو به کسپرسکى معرفى نمایید

در ضمن سیستمم چندان قوى نیست:
    CPU: 2.6 AMD Athlon
    RAM: 768
    VGA: Geforce 6200

موفق باشید

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

همیلتون عزیز درست میگند.
    ولی! اگر ویروسی باشه که نه نود و نه کسپر (آپدیت شده) نشناسنش، نگرفتن اون ویروس توهین به نویسندشه!!!! باید بگیریم!
    یکیشو نصب کن، وسواس به خرج نده،
    من روزهای اولی که کامپیوتر خریدم، خیلی وقت پیش، نورتون و مک آفی و پاندا ( همه فول پک!!!!!) و زون الارم رو نصب میکردم.
    الان توی جمع بچه های آی تی تعریف میکنم همه منفجر میشن از خنده!
    ولی، خیلی نگرانی برو[B] لینوکس! ایمن تره[/B]، ویروس هاش هم کمتره، آنتی ویروس هاش هم رایگانه و مشکل آپدیت نخوهای داشت. البته، آنتی ویروس پولی هم داره فکر کنم (؟)

ميشه لطفاً در مورد اين لينوكس بيشتر واسم توضيح بدين؟و چجوري گيرش بيارم و نصبش كنم؟

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار lvl@ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    www.denizsoft.com

پيش فرض

دوستان یک توصیه مطمئن و حرفه ای اینه که فقط یه انتی ویروس تو سیستم داشته باشی

اگر هیچی بلد نیستین و از سیستم عامل و فایل ها و توابع ویندوز و رجیستری و مباحث مربوط به پروسس ها و .... چیزی نمی دونین

هر چند تا دلتون میخواد نصب کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •