Nine عزیز بابت بحث جامعى که کردى بسیار ممنونم
البته من فکر کنم نصب همزمان ناد32 و کسپرسکی در ویندوز ویستا ممکن باشه نه ویندوز XP ، چون در ویندوز ویستا سرویس PDM کاسپرسکی غیرفعاله و بخاطر همین سازگارى بیشترى بین کاسپرسکى و بقیه برنامه هاى امنیتى دیده میشه اما در ویندوز XP که سرویس PDM کاسپر کاملا فعاله ، چنین امکانى نیست
البته شما بحث سازگارى آنتى اسپایورها رو هم پیش کشیدید که جاى تقدیره
Spy sweeper در ویندوز XP با کاسپرسکى سازگاره درحالیکه در ویندوز ویستا Spyware Doctor با کاسپر مچ میشه (درست برخلاف ویندوز ایکس پی)
AVG Antispyware و SUPERAntiSpyware هم سازگارى خوبى با کاسپرسکى دارند (در ویندوز XP امتحان کردم اما در ویستا نمیدونم)
البته دوستانیکه از Kaspersky Internet Security استفاده میکنند لازم نیست از آنتى اسپاى با گارد فعال بهره ببرند چون منابع سیستم اشغال میشه (حتى در آنتى اسپاى سازگار) فقط کافیه براى اسکن از اون استفاده بکنند ... باتوجه به اینکه اکثرا از آنتى اسپاى براى اسکن استفاده میشه اولین گزینه بنظر من Spyware Doctor هستش چون در صورت فعال نبودن گارد هیچ دردسرى در ویندوز XP بوجود نمیاره ودر ویستا هم که کلا با کاسپر سازگاره (از وقتى بصورت منظم سیستم رو با اسپایور دکتر اسکن میکنم موارد امنیتى خطرناکى که از دید کاسپر ویا ناد32 دور مانده رو به راحتى شناسایى و پاک میکنه و کلا آبروى این دو رو میبره)
گزینه های بعدى SUPERAntiSpyware و AVG Antispyware هستند که واقعا قدرتمند عمل میکنند
موفق باشید![]()