سلام
چرا دیگه اینقدر می پیچونی
ستاپ سیستم را طوری تنظیم کن که با سی دی رام بوت بشه بعد از اینکه بوت شد و صفحه ابی اومد و به قسمت Welcome to setup رسید کلید R را بزن تا وارد ریکاوری کنسول بشی .
سلام
چرا دیگه اینقدر می پیچونی
ستاپ سیستم را طوری تنظیم کن که با سی دی رام بوت بشه بعد از اینکه بوت شد و صفحه ابی اومد و به قسمت Welcome to setup رسید کلید R را بزن تا وارد ریکاوری کنسول بشی .
دوست عزيز اگه مي شد كه از همون اول همين كارو مي كردم
پس 2 روزه دارم الكي روزه مي خونم؟
مي گم كه وارد اون صفحه آبي نمي شه...
ممنون آقا شهاب
همه درايو ها رو مثل اينكه امتحان كرده
حالا بازم مي گم امتحان كنه...
نتيجشو مي گم
خوب بابا چرا می زنی . اشتباه کردم . دیگه تکرار نمی شه . شما به بزرگی خوتون ببخشید .
ولی شما می گفتید که وارد یوزر نمی شه .
بلاخره ما که متوجه نشدیم .
انشاء که مشکلتون حل بشه .
تنها راه حل ریکاوری کنسوله و اگه نتونه اجراش کنه هیچ راهی نیست مگر اینکه سخت افزاری به فول دوستان سی دی رام رو عوض کنی ببینی چی میشه
من يك برنامه انتي ويروس نصب كردم بعد از نصب يك پيغام مي داد كه ؛كه wormدر سيستم شما هست كه بايد هر چه سريعتر حذف شود.هر چه كه حذف مي كردم باز برميگشت.چند تا هم از همين نوع در درايو cپيدا كرد كه ميگفت بايد بعد از ري استار حذف شود. من كامپيوتر را خاموش كردم روز بعدكه روشن كردم ويندوز بالا نمي امد.و پيغامي ميدهد كه cdبگذار وبا alt+ctrl+deleteرياستار كن اين كار را كه ميكنم باز همين صفحه مي ايد.ايا ويندوزم پريده راهي دارد كه پوشه هاي قبلي ام را بر گردانم.
بچه ها منبه یه مشکل عجیب خوردم منم مثل این دوستمون شدم با این تفاوت که بوت میشه وحتی فرمت وکپیه اولیه ویندوز رو هم میکنه ودقیقا تا ریست مشکلی نداره ولی بعد از ریست وارد مرحله بعدی نمیشه ودوباره شروع به لود ویندوز میکنه تو رو خدا کمک کنید این مشکلو حل کنم راستی تا یادم نرفته این مشکل در حین ایمیج برگرداندن بوسیله اکرونیس ترو ایمیج دوازده اتفاق افتاد که در نیمه ایمیج گرفتن ریست شد و بدنبال این موضوع ویندوز م پرید حالا هر کاری میکنم نمیتونم ویندوز رو با این مشکل عوض کنم ممنون میشم از اساتید بزرک هرکی می دونه کمکم کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)