من مکه میگم گوشی رو به هر حال با گارانتی بگیرید احتیاج نیست که گارانتی اصل باشه هر گارانتی که بود.
دیگه شک نکنید درسته
من مکه میگم گوشی رو به هر حال با گارانتی بگیرید احتیاج نیست که گارانتی اصل باشه هر گارانتی که بود.
دیگه شک نکنید درسته
نه اون کدی که تو فروش گاه ها با دستگاه بار کد خون میخوننش رو باید وارد کنی
گوشيهاي سوني اريكسون ساخت هرجا كه باشه با نظارت توليد ميشن و هيچ مشكلي ندارن.دركل هم مقر اصلي سوني اريكسون چين هست و بالاي 85 درصد توليدات در چينه.
100% تایید میشه
بهترین و معتبرترین راه کنترل برای این گوشی استفاده از آدرس زیر است :
در آدرس صفحه ی بالا ، شما شماره ی IMEI مربوط به گوشی رو وارد می کنید ( همان شماره ای که با زدن #06#* مشاهده می کنید )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از چند لحظه سایت ضمن اعلام مدل و مارک گوشی ، به شما در باره ی موضوعاتی مثل محل ساخت بدنه ، بازار اولیه ارائه شده و .... اطلاعات دقیقی ارائه می کند .
معمولا گوشی هایی که بازار اولیه شان اروپاست ، فرانسوی است .
ضمنا اشلی که روبروی عبارت IMEI Validity Assessment به صورت رنگی هست ، هر چه بیشتر به سمت سبز باشد ، اعتبار ( Validity ) مربوط به IMEI بیشتر است . ( به زبان ساده تر ، اصالت گوشی بیشتر مورد تایید است )
سلام
آقا دستت درد نکنه. شدیدا دنبال چنین چیزی بودم. در مورد نوکیای من که کاملا کار کرد.
مرسی
p1i کجاش مال فرانسه هست؟؟؟
چینیه اصل عزیزم
گوشی من p1i بازار اولیشو اروپا اعلام کرد ولی پشتش و روی جعبه نوشته Made In China
آره منم هرچی Imei میزنم مینویسه اروپا !!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)