اول استقلال اهواز بعد رئال مادریدحالا كه اينجوريه فقط و فقط صنايع اراكسلام با این قسمت کاملا موافقم.مثل تیم ذوب آهن خودمون
شوخي كردم ولي به نظر من بهترين تيم ها رو انگليس داره .انصافا وقتي آدم نگاه مي كنه لذت مي بره...
پيروزي هم كه جاي خود داره
بارسلونا
رئال مادرید
میلان
اینتر
رم
منچستر
چلسی
رم
یوونتوس
ارسنال

اول استقلال اهواز بعد رئال مادریدحالا كه اينجوريه فقط و فقط صنايع اراكسلام با این قسمت کاملا موافقم.مثل تیم ذوب آهن خودمون
شوخي كردم ولي به نظر من بهترين تيم ها رو انگليس داره .انصافا وقتي آدم نگاه مي كنه لذت مي بره...
پيروزي هم كه جاي خود داره

آقا لیورپول چرا نداره تو نظر سنجی؟(رم دوتا داره)

MANCHESTER UNITED FC
آره چرا لیورپول نیست؟؟؟
چلسی هست اون وقت لیورپول نیست واسم جالبه !!!!.gif)

خب منم همین رو دارم به دوستمون می گم... در ضمن بایرنم یادتون رفت بگید!!!آقا لیورپول چرا نداره تو نظر سنجی؟(رم دوتا داره)
در حال حاضر پر افتخار ترین تیم های جهان...
1.رئال
2.میلان
3.لیورپول
4.بایرن

درسته.بایرن تیم پر افتخاریه.اما با تمام احترامی که براش قائلم :بایرن امسال داره فوتبال بازی میکنه.سالهای قبل بازی کردنش مثل فوتبال 92 سگا(sega mega drive 2) بود..gif)

خوب دوست عزیز سبک بازی تیمهای آلمانی و تیم ملی آلمان ماشینی بوده
و سرعتی نبود که با این سبک موفق هم بودند
ولی حالا هم تیمهای آلمانی و هم تم ملی المان سبک فوتبال آلمان رو به طور کلی تغییر دادند

بایرن تو نظر سنجی نیست!!!!!!!!!!!!!!!
فقط بایرن

اینجا مساله اینه که اصلا نمی خوان قبول کنن بایرن تیم پر افتخاریه...
تمام بازیاش هم تو اروپا همیشه جذاب بودن...مخصوصا با رئال که دیگه سنتی شده!!!
من واقعا متاسفم که شما وارد یه مساله ای شدید که کاملا سلیقه ایه و سبک هر تیمی متفاوته...
انفاقا آلمان از معدود کشورهایی هست که فوتبال بر پایه علم هستش و به فوتبال ماشینی معروف شده که البته به نسبت قبل کم شده...
پس از نظر شما سبکی که رم با منچستر بازی کرد و 7 تا خورد...
سبکیه که عامه پسنده و به خاطر همینه که تو این نظر سنجیه!!!
Last edited by jingool; 29-10-2007 at 12:04.

رم که...
من سبک بازی آرسنال رو میپسندم که 7 تا زد!!! هم بازی زیبا و مردم پسند و هم نتیجه عالی.

دمت گرم رفیق
قبولت دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)