تو اصفهان من به هر دری زدم XFX گرون می دادند!!مثلا XFX Geforce 8600GTS GDDR3 256MB می دادند 245!!!!!!ولی 8800GTX 768MB را 610 می دادند!!!
تو اصفهان من به هر دری زدم XFX گرون می دادند!!مثلا XFX Geforce 8600GTS GDDR3 256MB می دادند 245!!!!!!ولی 8800GTX 768MB را 610 می دادند!!!
ایول موافقم باهات asus حرف نداره واسه کارتم هم یه پاور گرین با وات واقعی به عبارتی real 480 گرفتم راستی با 3dmark چند امتیاز آوردی؟
درسته منم حرف بدوستان رو تایید میکنم خیلی باحالی.
و در مورد DIRT هم باهات موافقم مسخره ست![]()
منظور شما این کارته؟
![]()
Last edited by MehranZand; 25-10-2007 at 09:34.
بله دوست عزیز دقیقا همین کارت هست. داخل جعبه این کارت هم همین بازی که عکسش روی جعبه هست قرار داره یعنی همون Stalker . که بهش میگن شبه چرنویل. عجب بازی هم هست گرافیکش هم بالاست .
سلام
راستش من با 3dmark های مختلفی avrage گرفتم . با 3dmark06 امتیازی که گرفتم 5727 بود البته بدون overclock کردن . وقتی که overclock کردم امتیازش به 6266 افزایش یافت . البته اینو بگم که با ورژن های قبلی 3dmark امتیاز خیلی بالاتری گرفتم که الان یادم نیست البته من این امتیازو با این مشخصات گرفتم.
پردازنده : AMD Athlon 64 X2 6000
رم :2GB
کارت گرافيک : Asus EN8600 GTS
به نظر من که خیلی خوبه.![]()
آره به نظر منم خوبه . آخه من با 3dmark5 تست گرفتم امتیازش 10683 اومد البته کارت من همین gpu رو داره اما سایلنته منظورم اینه که فن نداره اگه با 5 هم تست بگیری بذاری واسم یه مقایسه بزنیم ببینیم فرقی داره یا نه؟![]()
آخه من 3dmark05 رو ندارم نمیتونم هم دانلودش کنم چون حجمش بالاست. بیرون هم که این جور برنامه ها پیدا نمیشه.ولی اگر گرفتم حتما امتیازی که گرفتم رو مینویسیم. راستی یه سوال ببینم در حالت معمولی کارتت چه دمایی رو داره ؟ راستش من میخواستم Slient بگیرم ولی نشد .منظورم در حالت معمولی تو ویندوز هست . وقتی که بازی میکنی دماش به چند میرسه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)