تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: کمک در مورد 8600gts

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

تو اصفهان من به هر دری زدم XFX گرون می دادند!!مثلا XFX Geforce 8600GTS GDDR3 256MB می دادند 245!!!!!!ولی 8800GTX 768MB را 610 می دادند!!!

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یک کارت EN8600GTS Asus خریدم خیلی هم ازش راضی هستم. با 3dmark هم که avrage گرفتم خیلی خوب بود. راستی به خاطر اون رفتم پاورم هم عوض کردم چون پاورم خروجی 6 پین نداشت رفتم یه پاور green با وات 430 گرفتم که یک خروجی 6 پین داشت که به کارتم وصل کردم. من به افرادی که میخوان 8600 بگیرن این کارت رو پیشنهاد میکنم. یک مدل دیگر داشت که فن نداشت ولی کارایی همونو داشت که مدلش EN8600 GTS Silent همینطور که میدونید به خاطر اینی که صدا نداره بهش میگن Silent. به هر حال مثل دوستمون که این کارت رو پیشنهاد کرد منم خرید این کارت رو پیشنهاد میکنم. حالا معنی واقعی گرافیک و بازی رو میفهمم.
    ایول موافقم باهات asus حرف نداره واسه کارتم هم یه پاور گرین با وات واقعی به عبارتی real 480 گرفتم راستی با 3dmark چند امتیاز آوردی؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

لطف داری Evolution37 عزیز

شما هم همینطور becareful جان.
    درسته منم حرف بدوستان رو تایید میکنم خیلی باحالی.
    و در مورد DIRT هم باهات موافقم مسخره ست

داره خودمونی میشه MehranZand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یک کارت EN8600GTS Asus خریدم خیلی هم ازش راضی هستم. با 3dmark هم که avrage گرفتم خیلی خوب بود. راستی به خاطر اون رفتم پاورم هم عوض کردم چون پاورم خروجی 6 پین نداشت رفتم یه پاور green با وات 430 گرفتم که یک خروجی 6 پین داشت که به کارتم وصل کردم. من به افرادی که میخوان 8600 بگیرن این کارت رو پیشنهاد میکنم. یک مدل دیگر داشت که فن نداشت ولی کارایی همونو داشت که مدلش EN8600 GTS Silent همینطور که میدونید به خاطر اینی که صدا نداره بهش میگن Silent. به هر حال مثل دوستمون که این کارت رو پیشنهاد کرد منم خرید این کارت رو پیشنهاد میکنم. حالا معنی واقعی گرافیک و بازی رو میفهمم.
    منظور شما این کارته؟

Last edited by MehranZand; 25-10-2007 at 09:34.

داره خودمونی میشه sli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

بله دوست عزیز دقیقا همین کارت هست. داخل جعبه این کارت هم همین بازی که عکسش روی جعبه هست قرار داره یعنی همون Stalker . که بهش میگن شبه چرنویل. عجب بازی هم هست گرافیکش هم بالاست .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Karaj

1

ایول موافقم باهات asus حرف نداره واسه کارتم هم یه پاور گرین با وات واقعی به عبارتی real 480 گرفتم راستی با 3dmark چند امتیاز آوردی؟
    سلام
    راستش من با 3dmark های مختلفی avrage گرفتم . با 3dmark06 امتیازی که گرفتم 5727 بود البته بدون overclock کردن . وقتی که overclock کردم امتیازش به 6266 افزایش یافت . البته اینو بگم که با ورژن های قبلی 3dmark امتیاز خیلی بالاتری گرفتم که الان یادم نیست البته من این امتیازو با این مشخصات گرفتم.
    پردازنده : AMD Athlon 64 X2 6000
    رم :2GB
    کارت گرافيک : Asus EN8600 GTS
    به نظر من که خیلی خوبه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    راستش من با 3dmark های مختلفی avrage گرفتم . با 3dmark06 امتیازی که گرفتم 5727 بود البته بدون overclock کردن . وقتی که overclock کردم امتیازش به 6266 افزایش یافت . البته اینو بگم که با ورژن های قبلی 3dmark امتیاز خیلی بالاتری گرفتم که الان یادم نیست البته من این امتیازو با این مشخصات گرفتم.
    پردازنده : AMD Athlon 64 X2 6000
    رم :2GB
    کارت گرافيک : Asus EN8600 GTS
    به نظر من که خیلی خوبه.
    آره به نظر منم خوبه . آخه من با 3dmark5 تست گرفتم امتیازش 10683 اومد البته کارت من همین gpu رو داره اما سایلنته منظورم اینه که فن نداره اگه با 5 هم تست بگیری بذاری واسم یه مقایسه بزنیم ببینیم فرقی داره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Karaj

1

آره به نظر منم خوبه . آخه من با 3dmark5 تست گرفتم امتیازش 10683 اومد البته کارت من همین gpu رو داره اما سایلنته منظورم اینه که فن نداره اگه با 5 هم تست بگیری بذاری واسم یه مقایسه بزنیم ببینیم فرقی داره یا نه؟
    آخه من 3dmark05 رو ندارم نمیتونم هم دانلودش کنم چون حجمش بالاست. بیرون هم که این جور برنامه ها پیدا نمیشه. ولی اگر گرفتم حتما امتیازی که گرفتم رو مینویسیم. راستی یه سوال ببینم در حالت معمولی کارتت چه دمایی رو داره ؟ راستش من میخواستم Slient بگیرم ولی نشد .منظورم در حالت معمولی تو ویندوز هست . وقتی که بازی میکنی دماش به چند میرسه ؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •