آقا بزرگترین عیب و960 را نگفتید.(البته نسبت به پ1)
صدای پ1 72 کانالست و960 40 کاناله!
به نظر من پ1 بیشتر می ارزه.
آقا بزرگترین عیب و960 را نگفتید.(البته نسبت به پ1)
من گفتم درسته تکونش بدی میره تراک بعدی 580 رو میگم
نمیشه گفت که کدوم بیشتر می ارزه البته الان که قیمت 960 بالا هستش معلومه که پی1 بیشتر می ارزه اما تا 6 ماه بعد انتخابشون سخت ترم یشه و
اون موردی که شما گفتید تاثیر آنچنانی نداره و فقط برای فایل های میدی مورد استفاده هستش که هیچکس از این فایلها استفاده نمیکنه
الان اگر دقت کرده باشید قیمتهای گوشی های سونی اریکسون خیلی مناسب هستن.البته اونهایی که مدتی از ارائه اونها به بازار میگذره.شما اگر ترجمه ریویو K850i موبایل رویو را یادتوم باشه خیلی به ادامه سیاست یکنواختی سونی اعتراض کرده و در اینجا هم شدید تر شده.مشکل قیمتشه برای این گوشی با این امکانات یکم گرونه ولی مطمئنا میاد پایین به زودی.در کل گوشی خوبیه ولی یه کم دیر به بازار عرضه کرد منم تا حدودی با حرفاش موافقم.
مثلا W950 الان 235-40 هست که واقعا میارزه یا همونK800
بیخیال بابا .اون بیشتر روی کیفیت آهنگهای MIDI اثر داره.کی این روزا از این فرمت آهنگ میزاره روی گوشی.این که عیب محسوب نمیشه.آقا بزرگترین عیب و960 را نگفتید.(البته نسبت به پ1)
البته خوب N95 واسه کسایی که دوربین بیشتر واسشون مهمه گزینه ی بهتریه !
ولی کسی که گوش کردن به آهنگ و کیفیت اون و همینطور شارژ قوی واسش مهمه کلا گوشی های سری w و به خصوص W960 واسشون گزینه ی بهتریه !
موافقم ! برای مثال میتونی قیمت P1 و N95 رو مقایسه کنی با اینکه P1 حدود 7-8 ماه دیرتر به بازار اومده باز به نظر من P1 مناسبتره قیمتش از N95 ( البته با توجه به مقایسه ی امکانات گفتم )الان اگر دقت کرده باشید قیمتهای گوشی های سونی اریکسون خیلی مناسب هستن.البته اونهایی که مدتی از ارائه اونها به بازار میگذره.
مثلا W950 الان 235-40 هست که واقعا میارزه یا همونK800
البته واقعا اشتباهه در مورد گوشی هایی مثه W960 و K850 اینجوری گفتن ! درسته سونی تو یه سال اخیر گوشی های با امکانات ( و حتی ظاهر ) تکراری چند تایی زده ولی W960 و K850 واقعا گوشی های جدید و با امکانات بالایی هستن !شما اگر ترجمه ریویو K850i موبایل رویو را یادتوم باشه خیلی به ادامه سیاست یکنواختی سونی اعتراض کرده و در اینجا هم شدید تر شده.مشکل قیمتشه برای این گوشی با این امکانات یکم گرونه ولی مطمئنا میاد پایین به زودی.در کل گوشی خوبیه ولی یه کم دیر به بازار عرضه کرد منم تا حدودی با حرفاش موافقم.
البته به نظر من سونی تو گوشی های با قیمت متوسط تو یه سال اخیر خوب کار نکرده و بعد از گوشی های W850 , W700 , W810 نتونست موفقیتاش رو تو این رنج تکرار کنه !
من نمیدونم این الدر چش بوده که تا تونسته از W960 توی ریویو بد گفته.تمام نکاتی رو که اشاره کرده با غرض ورزی بوده.
این که نمیشه ریویو منصفانه.
دقیقا...البته واقعا اشتباهه در مورد گوشی هایی مثه W960 و K850 اینجوری گفتن ! درسته سونی تو یه سال اخیر گوشی های با امکانات ( و حتی ظاهر ) تکراری چند تایی زده ولی W960 و K850 واقعا گوشی های جدید و با امکانات بالایی هستن !
یکی از موارد خیلی جالب در مورد گوشی های جدید سونی مثه W960 داشتن رم 128 هستش که تعداد گوشی هایی تو جهان که از این مقدار رم ( یا بیشتر از این ) استفاده میکنن خیلی کمه ( اوناییم که هستن اکثرا ویندوز موبایلن ) ! همین N95 رمش 64 مگه ! یا مثلا همین P1 حداقل تا 4 گیگ رم رو ساپورت میکنه اما سیمبین های نوکیا اکثرا به زور 2 گیگ رو ساپورت میکنن ! یا مثلا پیشرفت سونی تو 1 سال اخیر تو یکی از ضعفایه اساسیش یعنی ال سی دی که خیلیا به ضعف ال سی دیهای سونی زیر نور خورشید ایراد میگرفتن که از بعد W850 این مشکل تقریبا برطرف شده ...! یا شارژ قوی گوشی های سونی ( حتی گوشی هاییش که ال سی دی بزرگی دارن مثه P990 و P1 ) ... الان یکی از انتقادیه جدی به N95 شارژ ضعیفشه... به نظر من شارژ ضعیف واسه گوشیی با امکانات مولتی مدیای بالا که طبیعتا استفاده ازش تو روز بیشتر از گوشی های معمولیه یه ضعف عمده و مهم قلمداد میشه !
پست بالا كاملا تائيد ميشه.
بنظر من دبليو 960 بهتر از N95 8gig هم هست.يكجائي يك مقايسه جالب و خوبي گزاشته بود به شرح زير كه برتريشو نشون ميده.
N95 8G
- 2.8" screen
- 16M Colors
- Dual sliding factor
- 5 MP, carl zeiss with autofocus w/ flash, no camera lens cover
- VGA recording
- GPS
- no office reader and editor
- no touchscreen technology
- Wifi, bluetooth, infrared
- 8G HD, 128 RAM
SE w960i
- 2.6" screen
- 260K colors
- 3.2 megapixel cam, with autofocus, dual flash and basic CYBERSHOT functions, no camera lens cover.
- touchscreen technology with WALKMAN player with very intuitive display and function
- media section with PSP-like gui
- wifi, bluetooth, infrared
- 128 ram, 8G flash memory
- optional GPS receiver (you have to buy that from SE)
- office editor and viewer, PDF viewer
- easier browsing through the internet bec of touchscreen functionality
- MEGABASS equalizer
در كل من فكر ميكنم يك مقدار توقعمون بالا رفته از سوني اريكسون.در ضمن مدتيه سوني اريكسون گوشي جديد معرفي نكرده .بنظرم ميخواد اتفاقات مثبت تري بيفته در گوشيهاي آينده.
خدا کنه. اگه ندیدین کله کردو همین W1 زد!!!در كل من فكر ميكنم يك مقدار توقعمون بالا رفته از سوني اريكسون.در ضمن مدتيه سوني اريكسون گوشي جديد معرفي نكرده .بنظرم ميخواد اتفاقات مثبت تري بيفته در گوشيهاي آينده.
من دوست دارم سوني يه گوشي با كيفيت فيلم خفن بزنه![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)