نسخه پال MGS HD Collection لیک شد..................
نسخه پال MGS HD Collection لیک شد..................
من از طرفداران این بازی هستم ونسخه های 1 و 2 و 4 ازش را هم بازی کردم و این نسخه که 3 بشه هم بسیار عالی بود
metal gear solid hd collection
Meta..:91
با توجه به روند اشتیاق این تاپیک برا گیمرهایی که در گذشته موفق به بازی کردن نسخه های این عنوان نشدن گفتم یه پیشنهادی بدم که دوستان حتما ابتدا نسخه سوم رو بازی کنن بعد نسخه پیس والکر رو بازی کنن بعد نسخه دوم رو بازی کنن چون روند چیدمان داستانی به این ترتیب هستش
اونایی که متال 3 رو رفتن و می خوان پیس والکر رو برن باز حتما اول متال 3 رو برن بعد برن سراغ پیس والکر چون داستانش کمی پیچیدست
البته این طور که معلومه همه بازیش کردن در گذشته .....
من فقط نسخه 1 رو بازی کردم و کمی از نسخه 4 رو .
تازه می خوام برم بخرم ، البته اگه وقت بشه و برم دستگاهمو جی تگ کنم !
ممنون بابت اطلاعاتت![]()
جی تگ لازم نیست.فقط کافیه LT 3 بریزی،الانم 90% بازی های تو بازار(بازی های جدید بیشتر)پچ شده برای ال تی 3 هستن......تازه می خوام برم بخرم ، البته اگه وقت بشه و برم دستگاهمو جی تگ کنم !
+
یه نکته ای که برا من جالب بود این بود که فکر میکردم برای هر 3 نسخه 50 اچویمنت هست ولی اینطور نبود.50 تا اچیومنت برای Peace Walker هست و 50 تای دیگه برای MGS 3 و MGS 2(پیس واکر یه بازی جدا شناخته میشه) که در کل 2000 گیمر اسکور ارزش دارن.
Last edited by Leon-117; 09-02-2012 at 18:40.
درسته لازم نیستش ....من که LT3 رو ریختم و هیچ بازی قبلی رو برام باز نکرد به جز معدودشون اکثرشون رو با قیمت خیلی کم جم کردم دادم به یکی از فروشنده ها به جاش یکی دو تا از این پچ شده هاش خریدم یکی هم Reach بود که این نمیشد نخرید ...
فقط الان رو بازی ها جدیدا نوشتا LT3 - Burnermax که خب این موضوع زده بازی دیسکی 6 تومن شده
یادم رفت اینو بگم که من موقع سفارش این بازی فروشنده گفت که LT2 داری ...گفتم چطور گفتش که این بازی میتونه یه نسخش هم روی اون درایور اجرا بشه از یکی دو نفر هم پرسیدم تایید کردن
پس دوستانی که LT3 نریختن فکر کنم مشکلی نداشته باشن موقع خرید این بازی اشاره کنن که نسخه عادیشو بدن بهتون حالا نمی دونم کار میکنه یا نه......
+
ایول منم الان متوجه شدم بیشتر جذابیت این بسته به همون پیس والکرش هستش چون خیلی ها نتونستن این قسمت رو برن شاید خود سازنده هم متوجه اوضاع شده ..کوجیه دیگه....: دییه نکته ای که برا من جالب بود این بود که فکر میکردم برای هر 3 نسخه 50 اچویمنت هست ولی اینطور نبود.50 تا اچیومنت برای Peace Walker هست و 50 تای دیگه برای MGS 3 و MGS 2(پیس واکر یه بازی جدا شناخته میشه) که در کل 2000 گیمر اسکور ارزش دارن.
دیوانه اون نگاهتم
عاشق اون احترامتم
کشته اون چشم بندتم
فدایی ارمان های پسرتم
افسرده ریش سفیدتم
همدرد دشت گلهاتم
هیچی دیگه تو ذهنم نمیاد که بگم..فقط بدون تا ابد مریدتم
**
برای چندمین بار تموم کردم MGS3 رو و مرسی از کوجیما که باز روحمون رو زنده کرد...
من بعد اینکه فیر رو کشتم نمیدونم کجا باید برم فقط دور خودم میچرخم فقط میدونم یه ربطایی به اون در قرمزا داره ولی نمیدم چطوری بازش کنم؟؟
تو اون اردوگاه باید خودتو به west wing برسونی...
یه در قرمز هستش که از همون جایی که از داخل تونل بیرون اومدی مسیر رو بگیر برو از پلها هابرو بالا برو به سمت ساختمان بزرگ که چند بار هم نشون دادن اونجا یه در قرمز هستش که خود به خود باز میشه...
من شروع کردم MGS3 رو دارم بازی میکنم.. فوق العاده است.
داستان بازی بی نظیره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)