کارت ویزیت (مزون عروس آهو) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارت ویزیت (مزون عروس آهو) :
کارت ویزیت (عکاسی دیجیتال پرتو) :
" آهو " قشنگ شده ، ولی بهتر بود آدرس رو پائین کار میکردی.
" پرتو " هم از اون کارای ساده و خلوته قشنگه. فونت پرتو زیاد جالب نیست ، همینطور عکس دوربین. می تونستی قشنگ ترشون رو هم پیدا کنی.
ولی تبریک میگم ، کارات خیلی بهتر شده.
آدرس رو عمدا بالا گذاشتم. چون توی اکثر کارا همه میان آدرس رو پایین میذارن. اینجوری یه کم با بقیه طرح ها فرق میکنه و خودش یه ایده هست
اون طرح پرتو هم چون خود طرف گفت ساده باشه من اینجور ساده طراحی کردم. یعنی بیشتر اون گفت چکارش کن تا من!!
ممنونم از اینکه نظرتو در مورد این طرح ها هم گفتی...![]()
فتو آیلین :
فتو آیلین2 :
اگه بخواد اینجوری پیش بره خیلی زود پیشرفت می کنم!!!!!!!!! کمتر نظر بدید..........
پرتو قشنگ شده ولی بهتر بو به جای (خ) بنویسی خیابان چون جا زیاد هست !!!
بعد اون دوربین رو هم اگه بزرگتر کنی و یک سوم سمت راست کارت رو پر کنه بهتره البته به صورت پشت زمینه و کمی کمرنگ !!!
ایلین 2 اگه بخواد کارت باشه چرا قدیه ؟؟
بعدش هم به نظر من عکسش ربطی به موضوع نداره بهتره به جای این پست زمینه از همین رنگ ولی کمی کمرنگتر استفاده کنی !!!
ایلین 1 بهتر از 1 هست ولی اون هم عکسش اضافی و مشکلات بالا رو داره !!!
بهتره برای استفاده از دوربین هندی کم و عکاسی از یه عکس استفاده کن که توش باشه هر دوتاش و کمی بزرگتر !!!
اهو تا حالا بهترین بوده به نظر من ولی آدرسی رو باید پایین بزاری و مزون عروص رو کمی پر رنگ تر کنی تا با پس زمینه محو نشه !!!
بعدش هم میخواید ایده باشه که نمیشه هر چیزی رو تغیر بدی ایده بشه اولین چیزی که چشم بهش میخور اون تیتر بالاست که Bold هست و کسی چشمش نمیره رو ادرسی که گذاشتی اون بالا بهتره اون رو هم Bold و بزاری پایین قبل ادرس هم بنویس (آدرسو ادرس رو کامل بنویستا اینکه پایین جای اضافی نمونه و کارتو قشنگ جلوه بده هر چی جا کم باشه بهتره ولی نه اونجور که کیپ بشه به کناره ها !!!
مزون عروس اهو رو هم ببر کمی بالا و چپ البته بعد از اینکه ادرس اومد پایین !!!تا بین جای خالی طرفین توازن باشه !!!
کلا طرح قشنگیه !!! مخصوصا رنگش !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)