تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: یک مشکل که 5 ساله دنبال راه حلش میگردم....

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

منظورت از دستگاه همون Device ديگه ؟

فكر نكنم قرار باشه Device جديدي به دستگاه اضافه بشه ؟

راستي آپگريد كردن بايوس چجور ريزه كاري هايي داره ؟
    ببين عزيز جون ديوايس جديد از ديد مادربورد .اون زبوني كه مادربورد با اون( قبل از اينكه سيستم رو به برنامه سيستم عامل تحويل بده ) قعات رو مي شناسه و با اونها حرف ميزنه توي آي سي باياس مادربوردته حالا با آپ تو ديت كردن اين برنامه مادربورد كامپيوترت ميتونه قصعات جديدي كه در هنگام نوشتن برنامه اوليه باياس نبوده و يا حتي بوده و با اونها مشكل داشته رو بشناسه و اونها رو به سيستم عامل تحويل بده كه سيستم عامل بتونه درايور اونها رو به درستي نصب كنه و بتوني از ون قطعه يا بهتر استفاده كني يا در صورتي كه نمي تونستي استفاده كني بعد از آپ ديت بتوني از اون استفاده كني

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

حاضرم خودم سیستمو از اینیم که هست خرابتر کنم ولی پیش تعمیر کار جماعت نبرم.در ضمن اگه میخواستم ببرم پیش تعمیر کار مریض نبودم که مشکلمو اینجا بگم.
    دوست عزيز براي باز كردن يك گره را هاي مختلفي وجود دارد.
    چون شما گفتي كه اين مشكل 5 سال عزيتت ميكنه بهترين راه مراجعه به تعميركاران و متخصصين فني ميباشد
    براي اينكه اول باياس مادربوردت رو آپ تو ديت كنن ببينن مشكل حل ميشه يانه
    تعميركار هم قرار نيشت چيزي رو تعمير كنه فقط يك نرم افزار را دوباره در آيسي قرار ميدهد همين
    اگر خودت بلدي آپ توديت كن منت تعميركارها رو هم نكش

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

راستي آپگريد كردن بايوس چجور ريزه كاري هايي داره ؟
    استاد عزيز از لطحاظ تئوري خودم خيلي كار كردم اما در عمل 4-5 تا باياس پروندم تا ياد گرفتم
    الان هم خودم دست نميزنم و وقتم روهم تلف نميكنم ميرم پهلوي دوستم با پروگرامرش باياس جديد رو برام ميريزه
    ممنون از اضهار نظرت

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

آقا من بایوسم رو آپدیت کردم ولی بازم همون مشکل رو دارم...حالا بگین چی کار کنم؟؟؟هر کی هر چی به ذهنش میرسه بگه.اگرم قراره مادر بردم عوض بشه ، بهم بگین چه مادر بردی بخرم که با این قطعات سازگار باشه؟؟؟( که بازم نشه مثله الان ) البته اگه مشکل این یکی حل نمیشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilsos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Home

13

ببین پورت های که مادر بردت دارن چیه؟
    منم قبلا هچین مشکلی داشتم چون مادر برد پورت 1394 داشت که با sp2 مشکل داشت و با sp1 بهتر کار می کرد ولی الان وندوز های جدید اومدن که driver های بیشتری توش گذاشتن و بهتر کار میکنن مثل jb 2007 که به غیر از driver برنامه های جدید microsoft رو هم خودش داره یه امتحان بکن بد نیست
    در ضمن خیلی از مشکلات مربوط به خود ویندوز هستن نه bios اگه میتونی با چند تا برنامه تست از ویندوز یه تست بگیر ببین ایرادی میگیرن یا نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

پيش فرض

ببین پورت های که مادر بردت دارن چیه؟
    منم قبلا هچین مشکلی داشتم چون مادر برد پورت 1394 داشت که با sp2 مشکل داشت و با sp1 بهتر کار می کرد ولی الان وندوز های جدید اومدن که driver های بیشتری توش گذاشتن و بهتر کار میکنن مثل jb 2007 که به غیر از driver برنامه های جدید microsoft رو هم خودش داره یه امتحان بکن بد نیست
    با تشکر از راهنماییتون اگه میشه مشخصات کامل این ویندوزارو بهم بگو تا برم بخرم.

در ضمن خیلی از مشکلات مربوط به خود ویندوز هستن نه bios اگه میتونی با چند تا برنامه تست از ویندوز یه تست بگیر ببین ایرادی میگیرن یا نه
    لطف کن اسم یکی از این برنامه ها که کاربرد بیشتری داره و کار کردن باهاش راحته بگو.مچکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

------------
    Last edited by Lofty; 30-10-2007 at 10:42.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک مشکل که 5 ساله دنبال راه حلش میگردم....

با سلام و عرض ارادت خدمت دوستای خوب خودم...
    راستش با وجود اینکه 5 سال از خرید سیستمم میگذره ولی از همون روز اول یه مشکل اساسی با سیستمم داشتم اونم اینه که ویندوز XP سرویس پک 2 رو که روی سیستمم نصب میکنم مدام هنگ میکنه،در صورتی که با ویندوز XP سرویس پک 1 اصلا این مشکل رو ندارم واسه همینم از همون روز اول مجبور شدم همین ویندوز XP سرویس پک 1 روش نصب کنم که صد البته این ویندوز با امنیت پایینی که داره همیشه واسم مشکل ساز بوده...از یه نفر پرسیدم میگفت سخت افزارات با هم ناسازگارند ، منم غیر از مادر بورد تمام سخت افزارامو با سخت افزارای سیستم دوستم جایگزین کردم ولی بازم این مشکل رو داشت. میشه شما دوستان لطف کنید و یه راهی جلوی پای من بزارین؟؟؟
    اینم مشخصات سخت افزاری سیستم من :
    M.B: P4 Asus P4U800-X
    Cpu: P4 Intel 3.00GHz Full 1M Cash
    Ram: 512 DDR King Stone
    VGA: ATI 128 MB DDR 9250
    H.D.D: 80 GB Maxtor
    این سیستم با این مشخصات فکر نکنم زیا د قدیمی باشه یعنی (قطعات قبل از sp2 ) در ضمن موقعی که سیستم رو روز اول تحویل گرفتی سیستم عاملش چی بود آیا مشکل داشت یا بعدا این مشکل بوجود آمد
    1. ببخشید منظور رت از هنگ کردن چیه ؟؟
    2. سیستم بالا نمی اید؟ علت از ----برد --- رم--- پاور- کلا سخت افزاری
    3. وسط کار با برنامه ها هنگ می کنه؟ شاید بعلت کارهای سنگین است که در توان سیستم نیست یا پارتیشن بندی غلط یا ناسازگاری برنامه ها با ویندوز وغیره
    اگه مشکلت را دقیقا بگی شاید دوستان بتوانند کمک کنند

اگر مشکلت با sp1 حل می شود دو علت می تونه باشه
    1- عدم سازگاری یکی از قطعات با ویندوز sp2(قطعاتی که شما گفتید فکر نکنم چنین مشکلی داشته باشند) قطعات سالم هستند
    2- کمبود فضا برای ویندوز

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Never Hood

9

این سیستم با این مشخصات فکر نکنم زیا د قدیمی باشه یعنی (قطعات قبل از sp2 ) در ضمن موقعی که سیستم رو روز اول تحویل گرفتی سیستم عاملش چی بود آیا مشکل داشت یا بعدا این مشکل بوجود آمد
    از همون روز اول این مشکل رو داشت...
    ببخشید منظور رت از هنگ کردن چیه ؟؟
    وقتی دارم باهاش کار میکنم یهویی هنگ میکنه و فقط موسم کارمیکنه

سیستم بالا نمی اید؟ علت از ----برد --- رم--- پاور- کلا سخت افزاری
    سیستم طبق روال همیشه بالا میاد و مشکلی توی بالا اومدن ویندوز ندارم.در ضمن همون طور که گفتم تمام قطعات غیر از مادر برد رو عوض کردم با قطعات سیستم دوستم ولی بازم حل نشد...

وسط کار با برنامه ها هنگ می کنه؟ شاید بعلت کارهای سنگین است که در توان سیستم نیست یا پارتیشن بندی غلط یا ناسازگاری برنامه ها با ویندوز وغیره
    اول اینکه من کارای سنگین با سیستمم انجام نمیدم ( در حد کارای معمولی ).در ضمن اگر این جوری باشه که شما میگی که باید توی سرویس پک یک هم همین مشکل رو داشته باشم ...

8 گیگا بایت درایو C کمه؟؟؟

با تشکر از راهنماییاتون...

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نمی دونم امتحان کردی یا نه --
    هاردت رو Fdisk کن بعد پارتیشن بندی کن فرمت پارتیشن ها رو FAT 32 انتخاب کن درایو C را حداقل 15 گیگ انتخاب کن
    اینکار ساده است ولی یکمی مهارت می خواد
    فکر نکنم مشکل سخت افز اری باشه با اینحال پاور و هم خیلی مهم شاید توان پاورت پایینه اگه تونستی رم را هم عوض کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •