حالا که بحث به این جا کشید بذارید منم سوالم رو بپرسم:
من که نتونستم با Mega Uplead کار کنم. دیگه سایتی چیزی تو همین مایه ها سراغ دارین؟
حالا که بحث به این جا کشید بذارید منم سوالم رو بپرسم:
من که نتونستم با Mega Uplead کار کنم. دیگه سایتی چیزی تو همین مایه ها سراغ دارین؟
براي mega uploal هم بايد يوزر ... داشته باشيم؟
آقا درست شد يوزر هم نميخواست
اينم لونكش![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by Amin ul; 06-12-2005 at 15:32. دليل: درست شد
اصلا نميدونم چرا من نميتونم اين megaupload.com رو بیارم
عجیبه
دوست عزیز لطف کنین بگین دقیقا مشکلتون چیه با این سایت. من که همین الان یه فایل رو در همین سایت آپلود کردم.نوشته شده توسط vibaampr
برنامه ای که در آدرس زیر قرار داره، یه برنامه بسیار بسیار ساده است برای سوئیچ بین دو حالت فارسی/انگلیسی صفحه کلید. البته در Regional Settings -> Languages باید زبان فارسی رو هم اضافه کرده باشین و در واقع دو صفحه کلید فارسی و انگلیسی رو داشته باشین.:
ممنون می شم نظرتون رو در موردش بگین.
کاش میتونستم ببینمش
نمیدونم چرا من نمیتونم از این سایت استفاده کنم. )البته مثلا وقتی همین لینکی رو که شما دادین زدم بهم گقت Flash 8.0 رو نداری و من هم اونو دانلود نکردم (که اصلا هم فکر نمی کنم ربطی به اون داشته و نصب نکردن اون مشکلی رو درست کنه)
البته اصلا برام مهم نیست چون دیگه بین من و MegaUpload هیچ احساسی وجود نداره!!!!!!!!!
این هم یه برنامه دیگه بنام RAM Cleaner. دو ماه پیش نوشتم، ولی متاسفانه وقت نکردم bug هاش رو پیدا کنم. اگه نظر بدین، خیلی لطف می کنین:
میشه لطفا تو پرشین گیگ هم آدرسش رو بدی؟
دوست عزیز
فکر می کنم مشکل شما با Megaupload بخاطر فیلترهاش باشه. من که همین الان تست کردم، دانلود شد. زبانش هم انگار جدیدا عربی شده.![]()
براتون در پرشین گیگ هم آپلود کردم:
نظر یادتون نره لطفا.![]()
Last edited by bithiah; 08-12-2005 at 08:54.
خيييييييييييييييييييييييي ييللللللللللللللللللللللل لللللييييييييييييييييييي عاليه
واقعا خيلي خوبه
آخر حرفه ايه
دستت درد نكنه
فكر مي كردم يه برنامه ي درپيته مثل برنامه هاي من
راستي اون ستاپش منو به قتل رسونده. خیلی صفا کردم
من هنگ کردممممممممممممممممم...![]()
بعد از ریستارت شدن :
این شکلک ها هم که اصلا صفا نمیده. اصلا نمیشه باهاش احساس از خودت در وکنی![]()
اما خداییش خیلی باحال بود![]()
اصلا قابل شما رو نداشت دوست عزیز.
حالا کجاشو دیدین!![]()
ولی از شوخی گذشته، خودم می دونم خیلی خیلی ابتداییه و ایرادهای جزیی زیادی هم داره. فقط می خوام شمام بگین تا مطمئن بشم و ایرادهای جدیدش رو هم بهم بگین.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)