دوستانی که این بازی رو تمام يا کمی بازی کردن.(به نصفه رسيدن) ميشه به طور کامل بگن که چه نژادی رو در بازی برداريم و چه مکانی رو انتخاب کنيم می تونيم از بازی لذت بيشتری ببريم؟
این خيلی برام مهمه. هرکی نظری داره کامل بگه.
دوستانی که این بازی رو تمام يا کمی بازی کردن.(به نصفه رسيدن) ميشه به طور کامل بگن که چه نژادی رو در بازی برداريم و چه مکانی رو انتخاب کنيم می تونيم از بازی لذت بيشتری ببريم؟
این خيلی برام مهمه. هرکی نظری داره کامل بگه.
ببين ما با چه مشكلاتي مواجه هستيم اولش كه بايد سيستممون باهاش جور بشه بعدش بايد بازي رو پيدا كنيم !!!
واااااااااااااااي خدا ببين ما كجا زندگي مي كنيم .
بابا مثلا چي داره كه منتشر نمي كنند يعني بدتر از بازي هاي جيمزباند و مكس پينه ......
واقعا عجب دنياييه !!!!!
خيلي حيفه كه آدم نتونه چنين بازي رو نتونه انجام بده !!!!!!
دوستان فقط همين شركت منتشر نمي كنه يا همه اينطوريند !!!!!![]()
تاييد ميشه
منم نتونستم گيرش بيارم![]()
بله، دقیق همینطوره... مثلا این سوال پیش میاد که چطور یه بازی مثل فارنهایت منتشر میشه اما این بازی نه! تازه تا اونجایی که من مطلع هستم، خیلی ها حتی به این صحنه برخورد هم نکردن و اصلا نمیدونن در بازی چنین صحنه ای وجود داره! چون از اونجایی که این بازی بسیار غیر خطی هست، میشه این صحنه رو تماشا کرد یا اینکه به ماموریت خود ادامه داد! یعنی این کاملا به بازیکن و نحوه ی برداشت او بستگی داره. درضمن این بازی فقط برای 360 منتشر شده ... Only On Xbox 360 .
موفق باشید
زمان زیادی تا انتشار mass effect برای PC نمونده.EA این بازی رو 27 می(7 خرداد) منتشر می کنه.به نقل از سایت گیم اسپات تفاوت این نسخه با نسخه ی xbox 360 (که در نوامبر 2007 منتشر شد) در چند مورد جزئی است که از جمله ی آنها می توان به بازبینی inventory و مکانیسم آشکارسازی آیتم ها،بهبود گرافیک و همچنین از نو سر هم کردن HUD بازی اشاره کرد.
Last edited by sasanjfr; 01-05-2008 at 12:08.
ممنون دوست عزیز...
بوکس شات بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تصویر از نسخه PC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی دوست دارم این بازی رو انجام بدم
سلام
ایا با این سیستم ( سیستم خودم )اجرا میشه ؟
vga: 512 8800
ram : 4gig kingmax
cpu : 4 adlon x2
و با مال دوستم چی ؟
vga : 128 gforce XFX 5200
ram : 512+256
cpu : intel 2.6 celeron D
ممنون
روي سيستم دوستتون خوب اجرا نميشه.
رو سيستم خودتون ، به نظرم مشكلي نداشت باشه.![]()
اصلا اجرا نمیشه رو مال دوستم
یا میشه رو low بازی کرد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)