از صداگذاری تا پوستر وطراحی شخصیت...تااااااااااااااااا اااااااااااااا....
از صداگذاری تا پوستر وطراحی شخصیت...تااااااااااااااااا اااااااااااااا....
ادیت شد....
Last edited by Shadow of Destiny; 03-07-2011 at 13:25.
ادیت شد...
Last edited by Shadow of Destiny; 03-07-2011 at 13:25.
راستی یادم رفت بگم که پسوندش SWF هستش پس باید یه نرم افزار SWF Player اجراش کنید..
Last edited by Shadow of Destiny; 03-07-2011 at 13:26.
یه فوتبال چرب و چیلی
درمورد این چیزا حرف بزنید ولی انجا نه اینجا مخصوص نواوری در خلاقیت است در بازی سازی![]()
راستش دوست من، اصلا از این حرفت چیزی سر در نیاوردم... اصلا کلیپ رو دیدی... ماشالله چه انگیزه ای داریا..درمورد این چیزا حرف بزنید ولی انجا نه اینجا مخصوص نواوری در خلاقیت است در بازی سازی
Last edited by Shadow of Destiny; 25-10-2007 at 19:23.
سلام
دوست من قرار نشد که ...!!!!
شما از این سری بازی ها خوشت نمیاد بقیه چی !
بعدشم این موضوع ها چرند نیست ! میدونی چرا !
ماباید از این بازی ها که با واقعیت همراه هستند رو درست کنیم واز اعتبارموم دفاع کنیم و با اونا مقابله کنیم ( البته اگر بخوایم درست کنیم ! )
ببین شما گفتی انرژی هسته ای و فلسطین و جنگ ایران و عراق و خلاصه این جور موضوع ها چرنده
اگر همینجوری بگزره یه روز میبینی یک بازی میسازن که توی اون بازی آمریکا به ایران حمله میکنه و سرباز های ایرانی رو میکشن شهر هامون رو بمباران میکنن و خلاصه ایران رو تسخیر میکنن یا یک کماندو میفرستن (مثل IGI( و نیروگاه هسته ای ما رو نابود میکنن . گرچه این کار رو کرده بودن ( ولی خوشبختانه بازیش معروف نشد )
مثلا
همین call of duty میبینی از جنگ جهانی شروع شد و الان (ورژن 4 بازی ) تو عراق است ! (واقعیت ! طبق واقیت میره جلو ! ) دمو هاشو که دیدی چه جوری سرباز های عراقی رو میکشن !
خوب call of duty 5 چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما تو ایرانه ! نه یک کم فکر کن ( تو سرباز آمریکایی باشی و بری سرباز های ایرانی رو بکشی ! اونم راحت ! اگه اینجوری بشه بازم بازی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و..........................
خدا بخیر کنه !
دوست من این موضوع ها چرند نیست !
ویرایش... شد..
Last edited by Shadow of Destiny; 03-07-2011 at 13:28.
سلام مثل اینکه از بازی سازی به حکومت سازی رسیدیم خوب؟
من کارت نتونستم ببینم یا بشنوم چون 1 ارور میاد روی نمایشگرم ولی حتما سعی میکنم ببینم اگر بعضی از نوشتهام نا مفهومه واسه انه که زبان فازسیم ضعیف شده...
غربت هست و ما هم حساس
فرانسه سال 1905 کلیسا رو از سیاست جدا کرد به خواست مردم حالا اگه ما هم میخواهیم باید خاستمون رو بگیم دیگه هم در مورد جنگ و...نمینویسید اخه هدف ما چیزه دیگه ای است...
سپاس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)