خب پس بپا خیزید
منم اينو قبول دارم
اگه بخوایم به پا خیزیم شما سرمایه میزاری؟؟؟؟؟!!!!!خب پس بپا خیزید
خیلی کار خرج داره گفتنش سادس ولی اینجویا که شما فکر میکنین نیست.
اینیمشن خوب فقط ایده خوب داره نمیدونم شما سری کارتونای اوگی را دیدین یا نا ! یا همین تام و جری خودمون!
بابا تری دی مکس داشتن هنر نیست قیمتش هم اونقدر زیاد نیست که کسی نتونه بخره فکر خیلی زیاد بگیریم 300$
کار کردن باهاش مهمه !
انیمیشن 3بعدی هنوز واسه ما که یه انیمیشن در سطح تام و جری ندادیم خیلی زوده !
دوباره سوالم رو میپرسم شما حاظرین واسه یه انیمیشن تو سینما بلیط 5000 تومان بپردازید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا انقدر سخت میکنید ؟ وقتی یک گروه باشید مخارج تقسیم میشه
پیدا کردن سرمایه گزار هم راحته
بعد من یکی خودم به شخصه بابته یک انیمیشین که واقعا انیمیشین باشه 5000 تومن که سهله 50000 تومن میدم
من اینو قبول ندارم چون فقط ما کار گروه های صبا رو میبینیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسایی که واسه دل خودشون کار میکنن چی ؟؟؟؟
بله مهمه ولی به شرطی که از دل و جون مایه بزاریمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تا حالا یه انیمیشن خیلی ساده ساخته باشین یا مراحل ساختو تولیدشو نگاه کنید میبینید که سه بعدی به شدت سخت تر از انیمیشن 2d و دستگاه های خاص و دانش خاصی میخواد.مثلا با رم 1gb و سی پی یو 3 که طرف تو خونش واسه دلش کار میکنه که نمیشه انیمیشن بلند ساخت که!من اینو قبول ندارم چون فقط ما کار گروه های صبا رو میبینیم
کسایی که واسه دل خودشون کار میکنن چی ؟؟؟؟
قبول دارم کسایی تو ایران هستند که خیلی کارشون قویه ولی پیداشون نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما حاضرین پول بدین ولی اگه از مردم ایران نظرخواهی بشه فقط 3% واسه انیمیشن تو سینما اینقدر پول میدن!!!!اگه سینماش سینما باشه چرا که نه!
سی دی دو روز بعد تو خیابون دونه 500تومان داره پخش میشه مگه طرف مریضه با خانوادش بره سینما اگه 4نفرم باشن میشه 20هزار تومن؟!!!!!!!!!!!!!!!1
بله ساختم
خوب چرا پیداشون نیست ؟؟؟ چون کسی نیست ساپورتشون کنه![]()
خب ولی این تیزر ها ی شرکت گاز و راهنمایی رانندگی و ... هم چیزای خوبی هستن ! فقط باید یه تکونی بهشون داد!
خوب یه جا آپلود کنین کارتونو ببینیم !بله ساختم
نمیدونم شما یه انیمیشن بلند رو به چی تشبیه میکنین ولی او داداش سیا در سطحی نیست که بخوایم بحث کنیم دربارش!!!!خب ولی این تیزر ها ی شرکت گاز و راهنمایی رانندگی و ... هم چیزای خوبی هستن ! فقط باید یه تکونی بهشون داد!
اگه واقعا اینجا کساییی هستند که اینیمیشن درست میکنن خوب همینجا یه تیم راه بندازیم ؟!!!
من خودم هم چند تا انیمیشن کوتاه کار کردم ولی سطح خودمو اصلاخوب نمیدونم .
اگه واقعا هستند از اون انیماتورای گمنام ایران تو این تالار به قول دوستمون به پا خیزین![]()
میدونی برای چند ساله پیشه
2 3 سال پیش با 3d max و کارم هم یک دود سیگار بود با مخلفات روی نت هست اگه پیدا کردم حتما لینک رو پیغام میکنم ( الان داری تو دلت میگی بابا این یارو دیگه چی میگه فقط یک حرفی زد رفت ، خالی میبنده انیمیشینش کجا بود)
ولی دوباره دارم شروع میکنم اولین کارو بران میفرستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)