آره اسم بازی Football Manager 08 هستش یه راهنمایی کنید که من چطوری باید برم داخل بازی بازی کنم.![]()
آره اسم بازی Football Manager 08 هستش یه راهنمایی کنید که من چطوری باید برم داخل بازی بازی کنم.![]()
من دانلود کردم. 606 مگابایت.![]()
سلام
اين فيفا منيجر 2008 (FIFA Manager 08) يك دي وي دي هستش.
من از اينجا سفارش دادم:
http://www.shopars.com/post-64.aspx
ببينيم كي ميرسه دستم.
فقط من در تعجبم كه 2-1 روز هست كه وارد بازار شده چجوري سر از ايران در آورده به اين سرعت؟
البته الان گشتم لينك دانلودش رو روي رپيدشير پيدا كردم ولي كي ميتونه دانلود كنه !!!!
![]()
آقا من گرافيكم 128 مدل mx4000 هسش و رمم 512 و سي پي يو هم 2.4 ولي بازي وقتي نصب ميكنم وقتي كه اجرا ميشه يه صفحه سفيد مياد. مشكل چيه؟
باورم نمیشه...
این بازی الان اومده تو بازار ایران؟
البته مشهد که نمیاد.باید بگم یکی برام بفرسته...
======
alenkita شاید از مموریه مجازیته.منم از این مشکلا تو 07 داشتم.
FIFA Manager 08 (2007)
نام بازی فیفا ی مربیگری است.شما در این بازی باید با استفاده از فن هایی که بلد هستید مربیگری کنید و تیم خود را بچینید و با تیم های مختلف بازی کنید.با برنده شدن پول نصیبتان و در صورت باختن در لیگ های حذف می شوید این بازی نسبت به عناوین قبلش سخت تر اما با کیف تر شده است.حجم:حدود 4 گیگ
ناشر EA
Complete name of the game: FIFA Manager 08
Developer: Bright Futures
Publisher: Electronic Arts
Genre: Strategy, Sport, 3D
Date of reliza: 2 November 2007
FIFA Manager 08 breaks new records in a quantity in all and entire: are here represented 52 clubs of 20 lig, many tournaments, including FIFA the goblet of confederation, the championship of peace of up to 20 years, the new editor of stadium. Among other innovations: the more thought-out and realistic system of transfer work, the possibility to conduct conversations with the players in the cloakroom, renovated regimes of trainings.
System requirements:
Operating system: Windows of 2000/.KhP/Vista;
Processor: Pentium 4 2.8 gHz is above;
Working storage: 1024 mb it is above;
Places on the hard disk: 4,5 gb;
DVD the drive: by the eighth of high-speed;
Videokarta: 128 mb it is above;
Sonic map: any sonic map compatible with DirectX 9.0s
DirectX: version 9.0s is above
Net game: 2-4 players on one computer
Input units: keyboard, the mouse[/quote]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از تکین سفارش دادم 1500 تومان احتمالا فردا میرسه
ولی این سایت خیلی ارزون میده 750 تومان!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا کسی سریال بازی فیفا منیجر 08 رو داره بما بده؟
Bfbb-3afd-love-vflt-love
امین جون دمت گرم
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)