با سلام: داخل قلعه جایی که ژاک با قطار میاد ودوستش با ماشین نمی تونم درها رو باز کنم! لطفا راهنمایی کنید.(چرخ دنده .چشم مجسمه .مشعتها.برای ژاک وکلید در و نشان خورشید برای مرد ژاپنی)
با سلام: داخل قلعه جایی که ژاک با قطار میاد ودوستش با ماشین نمی تونم درها رو باز کنم! لطفا راهنمایی کنید.(چرخ دنده .چشم مجسمه .مشعتها.برای ژاک وکلید در و نشان خورشید برای مرد ژاپنی)
من تا حالا راهنمایی برای Onimusha پیدا نکردم.
وایسین. عزیزان این Game Guidهایی که شما درخواست میکنین ماله چند سال پیشه. بابا جان عمرا نشه براشون راهنما پیدا کرد. اما باز هم میگردم.
FIFA 08 Game Guide
(برای تمامی نسخه ها طبق گفته سایت)
چون زیادی تابلو هست عکس هم نمیزارم تا صفحه هم سبک بشه.
لینکها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم نظر بدید. خوشحال میشم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Colin McRale DIRT Game Guide
عکس:
لینکها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Call Of Juarez Game Guide
حجم: 14 MB
لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by yoosef_st; 09-01-2010 at 21:20.
سلام من راه نمایی بازی ابس کار 2 رو می خواهم obskur2
راهنمای بازی Pes2008
یعنی دکمه های ترکیبیش رو اگه بذارین ممنون میشم
انشاله به زودی. باید بیاد، بعد.راهنمای بازی Pes2008
یعنی دکمه های ترکیبیش رو اگه بذارین ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)