خیابانی حالمو بهم زد با این گزارشی که امروز کرد. واقعا تابلو بود که داره به نفع استقلال گزارش می کنه. بعد گل پرسپولیس بد جوری بغض کرده بود.
خیابانی حالمو بهم زد با این گزارشی که امروز کرد. واقعا تابلو بود که داره به نفع استقلال گزارش می کنه. بعد گل پرسپولیس بد جوری بغض کرده بود.
سلام
خیابانی یه زمانی خوب بود الان افتضاحه ا سه یا چهار سالی هست که دیگه بدرد گزارشگری نمی خوره
تو بازی امروز بااصطلاح میخاست اطلاعاته حاشیه ای بده
داور گونزالس اهل باسک خیابون کوچه محله هم محله ای واقعا که تا یه حدی درباره داور گفتن خوبه نه دیگه مثلا گفت هفته پیش دکو از این داور لابد از تماشگرها هم کسی رو میدید شماره شناسنامه اش میگفت ولی از بازیکنا هیچ و هزار و یک چیز دیگه
یادمه تو یه بازی آرسنال فکر کنم یوسفی شاید هم همیتن خیابونی بود تا دقیقه 78 به ادبایور میگفت نوانکو کانو که دو فصل قبل از ارسنال رفته بود
علیفر هم که از کار همه مربیا ایراد میگیره از مورینیو کاپلو فرگوسن ونگر و......خوبه خدایش چیزی نشده وگرنه یه کلاس مربیگری واسه مورنیو و فرگوسن و بقیه میذاشت
فقط فردوسی پور بغیر از گزارش تو داوری هم استاد تو بازیهایی که گزارش میکنه ندیدم تا حالا حتی درباره داوری هم اشتباه کنه هر کی گفته باید کارت بگیره گرفته و.....
من وقتي بازي منچستر باشه با صداي خيابوني صداش رو قطع ميكنم . چون اونقدر از بدي منچستر ميگه كه بازي به اون قشنگي رو نابودش ميكنه. افتضاحه.
واقعا کی دلش اومده به فردوسی پور رای بده
خياباني انگار باباش مرده بود از بس بي حال گزارش ميكرد . بعد گل استقلال كلي ذوق كرد و شروع كرد هيجان دادن .
خوب مسلما بهترين گزارشگر ورزشي عادل فردوسي پور هستش . چون هيچ وقت توي گزارشش به حاشيه نرفته و البته مزدک ميرزايي هم توي همين سبک کار مي کنه . چون هرچي باشه مزدک ميرزايي از شاگردان و از کساني هست که توسط عادل ، وارد اين حرفه شده.
اما ، بدترين ها هم که استاد بزرگ چرت و پرت در گزارش ها جواد خياباني و از اون بدتر بهرام شفيعي (مجري برنامه ورزش و مردم) که من يادمه توي هر بازي ، هر ده دقيقه يک بار اسم يکي از بازيکن ها رو مي گفت . گزارشش از يکي از بازي هاي برزيل معروفه که بالاي 400 بار مي گفت : کاپيتان دونگا
با نظر ايشون هم کاملا موافقم .
آقا سينا خيلي مخلصيم
ارادتمند
Deicide
بدتريم مزدك ميرزايي فقط ميخواد هر كاري كه عادل ميكنهاونم انجام بده
بچه ها يه چيز جالب تو امضا ها ديدم امضا پرسپوليس رو نگاه كنيد كه عكس تيم پرسپوليس رو گذاشته رديف پاينن اون يارو كه وسط خوردبين و مايلي كهن نشسته رو نگاه كنيد كپي ساها ميمونه انگار اين ساها يكي از پيشكسوتهاي پرسپوليس بوده
كاملا موافقم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)