تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: دراوردن شماره تلفن در چت yahoo 7.0

Banned 4Ever baba barghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رضا جان
    اتفاقا پست های شما دو نفر رو که استاد من هستید بیشتر و با دقت می خونم منم گفتم یکی رو می شناختم با همین برنامه یعنی مودم اسپای رو این کار رو کرد اونم تو ایران حالا اگر شما غیر از این یه برنامه ای برای این کار می شناسید معرفی کنید و کامل توضیح بدید در ضمن شما که می گید تو خارج مودم اسپای کار می ده همون کاری رو که تو خارج برای این کار با مودم اسپای می کنن رو به من بگید

ممنون
    بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام

عرض به خدمت دوستان كه اين مدم اسپاي اصلا نميتونه همچين كاري بكنه . اين يه برنامه براي ضبت صداي شما و كسي كه بهتون زنگ ميزنه يا شماره طرف كه زنگ ميزنه تو كامپيوترتون ميفته و از اين جور كاره ... فقط همين الكي هم خودتونو اذيت نكنين به جايي نميرسين .

حـــــرفـه ای Reza1969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

14

نقل قول نوشته شده توسط reza_s
    ولي زاده جان شما خوب پست هاي من و اسپاي رو نخوندين ما ميگيم با اين برنامه توي ايران نميشه .
    در ضمن من توي پست قبليم هم اشاره كردم كه " من نگفتم كه اين كار امكان نداره و نشدني هست"
    طبق گفته اسپاي و خود شما افراد خيلي خاص با برنامه هاي مخصوص اين كار رو ميتونن انجام بدن ولي دستشون را رو نمي كنن.
    آقا رضا

خدمت شما عرض کنم حدود دو سه ماه قبل در سایتی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبلیغ نرم افزاری رو دیدم که سایت ادعا می کرد با نصب اون یه کادر به کادر چت یاهو مسنجر اضافه میشه و با شروع چت با یه نفر شماره تلفن طرف+آی پی او+ user name و password اکانت اینترنت طرف مقابل بلا فاصله به شما نشون داده میشه.البته یه هزینه اشتراک ماهیانه پنج هزار تومنی هم از شما می خواست برای ارسال مطالب و نرم افزارها.به نظر شما چنین چیزی امکان داره یا نه؟

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

من ModemSpy رو دارم هیچ اروری هم نمیده ولی شماره تلفن نمیگیره

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رضا جان 1969
    من هم به دوستان می گم که چنین برنامه ای هست و یکی از دوستام این کار رو تو کافی نت کرد و گفت 20000 تومن دادم تا برنامه ی این کار رو توی آیدیم بزاره البته اینی که می گم برای به دست آوردن پسورد آیدی در یاهو هست ولی برای به دست آوردن تلفن کسی که با آن چت می کنم حتما یک برنامه ای هست و تو دنیای فناوری امروزه همه چیز هست و نه نیست به هر حال اگر ممکن هست نام برنامه رو بزارید شاید گیر آوردم

ممنون
    بای

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

رضا 1986 جان منم دقيقا اين موضوع رو شنيدم و فكر مي كنم واقعيت هم داره.( گفته ميشه به وسيله چت كردن آي پي و پسورد رو نشون ميده. البته هزينه اي براي خريد اين برنامه بايد بديم . ولي من همچين كاري نكردم.)
    وليزاده جون خوب شما به دوستت بگو اون برنامه اي كه براش 20 هزار تومان داده رو به قيمت 50 هزار تومان بفروشه اونوقت 5-6 نفري با هم پول ميزاريم از خجالتش در ميايم. ( يا اصلا 200 هزار تومان بفروشه . بالاخره هر كسي و هر چيزي قيمتي داره )

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رضا س جان
    کاشکی تمام این چیزهایی که می گید به همین راحتی بود آخه درد اینه که دوست من نیست دوست پسرخالم هست و خودم باهاش رفته بودم کافی نت و دیدم که این کار رو کرد و گفت 5 دقیق روت رو اونور کن و بعد تلفن رو بهم داد و درست بود و پسرخالم هم بوشهر هست و دوستش شیراز و من تلفنی ازش ندارم بد بختانه باید تا تابستون صبر کنید تا پسر خالم بیاد شیراز اونوقت اگر برنامه هنوز کار بده براتون می خرمش

ممنون
    بای

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

پيدا كردن آدمي كه بلد هست 1 مصيبت هستش. ياد گرفتن اين چيز ها از اين افراد 1000 تا مصيبت داره
    من كه منتظر مي مونم.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رضا اس جان
    منم منتظر می مونم که گیرم بیاد ولی فکر کنم تا اون زمان اگر چتی وجود دادشته باشه اون برنامه دیگه به کار نیاد و برای به دست آوردن شماره تلفن باید 1000 تا کار بکنی پس اگر هر کاری می خوای بکنی زودتر و نتیجه رو به ما بگو بی زحمت

ممنون
    بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه smd7m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من يك توربو پاسكال لازم دارم
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •