راستی حسابایی مثل Swisscash پوکیده هم جزو حسابای بین المللی محسوب میشه و میشه ازش استفاده کرد یا نه ؟؟!!
راستی حسابایی مثل Swisscash پوکیده هم جزو حسابای بین المللی محسوب میشه و میشه ازش استفاده کرد یا نه ؟؟!!
Turbosquid.com براي پرداخت به آدرسي غير از ايران چك ميكشه و ميفرسته يا از طريق Paypal وجه رو پرداخت ميكنه.
در مورد بقيه بايد تحقيق كنيد.
ممنون
یه پیشنهاد نون و آب دار . بیایم از همین مدلایی که داره بسازیم و 75% یا 50% قیمتی که تایین شده قیمت بزاریم .
اینجوری نونمون تو روغنه !!!![]()
یعنی پولدار شدن شریکی
فکر بدی نیست
از یه مدل شروع کنیم، هی دست به دست بچرخونیمش، آخر سر یه چیز توپس در بیاریم، بعد بدیم بره، وقتی فروش رفت پول رو نصف میکنیم به همین راحتی(نه بابا)
به اين راحتي ها هم نيست
من الآن همون مدلي رو كه گفتم ساختم ولي باوجود حدود 150 بازديد، هنوز كسي اونو نخريده.
كيفيتشو ميتونين ببينين و مقايسه كنين.
بايد خيلي خيلي كار ظريفي ارائه كنين.
تازه بايد درخواستي باشه و حتما بخوانش![]()
من با این کار موافقم .ولی ... فکرشو بکنید کارمونو 100$ قیمت میزاریم ،همونطور که رفیقمون گفت 50 $ شو سایت برمیداره ، 25$ هم مالیاتش تموم میشه ، میمونه 25$ کف بشید تقسیم شه .یعنی پولدار شدن شریکی
فکر بدی نیست
از یه مدل شروع کنیم، هی دست به دست بچرخونیمش، آخر سر یه چیز توپس در بیاریم، بعد بدیم بره، وقتی فروش رفت پول رو نصف میکنیم به همین راحتی(نه بابا)
زایه نیست 12.5$ تازه اگه 2نفر باشیم . تازه فکر زمانیو که صرف طراحیش میکنیمم فراموش نکنید . فکر کنم اگه بریم سر چارراه شیشه ماشین پاک کنیم درامدش بیشتره . تازه ریسکم نداره !!
جسارت نشه خودمو گفتم .
زندگی داریما ، همیشه رو هواییم . نه اینور کار هست ، نه اونور به سودمون ( تازه با کلی بدبختی )
منظور من از ( بیایم ) ، کار گروهی نبید . تک تک !!
البته من با کار گروهی موافقم چون بینهایت مفید و آموزندس !!
اگه بوي پول به دماغتون خورده اشتباه ميكنين.
بايد اونقدر حرفه اي باشين كه كاراتونو تو هوا بزنن.
بعدش ديگه لازم نيست كه تو اين سايت ها كاركنين. اصلاً ميتونين يه كمپاني انيميشن سازي يا مدل سازي تأسيس كنين. اينجوري خيلي خيلي پولدار ميشين.
اما اول بايد حرفه اي بشيم. خيلي هم حرفه اي بشيم!!!
خب دوستان دیگه بحث پولکی نکن ....
این بحثا به جایی نمیرسه
کارایی که برای فروش تویه سایتای خارجی گذاشته میشه درآمدشون درصدی حساب میشه ...
و شرایط خاصی هم برای فروش داره که به مزاج ما سازگار نیست.
لطفات بحث رو ادامه ندید تا منبع موسخی پیدا کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)