Bootman_uiq3_100.sis
برنامه اي براي بوت شدن برنامه هاي دلخواه هنگام روشن كردن گوشي.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bootman_uiq3_100.sis
برنامه اي براي بوت شدن برنامه هاي دلخواه هنگام روشن كردن گوشي.
از توضیحاتي كه داديد معلوم شد خودتون هم نميدونيد چطور ميشه ازش استفاده كرد.اگه پست اول من رو خونده بوديد اين برنامه رو معرفي نميكرديد چون اگه قرار بود برنامه تست نشده اينجا ميذاشتيم يه پك 100 تايي ميذاشتيم اينجا ميرفتيم پي كارمون.من اين برنامه رو طبق تمام توضيحات نصبش اينستال كردم م چون جواب نگرفتم معرفي نكردم.
Last edited by vafa1353; 12-10-2007 at 02:08.
GView_v0.20.sis
برنامه اي با قابليت براي مشاهده و مرتب كرن عكسها
GView_v0.20.sis 34.25 KB
خیلی تند رفتی.
دوست عزیز زبان سوم من انگلیسیه. منظورم این نیست که بگم من اینم و اونم. فقط اینو بگم که من ایران زندگی نمیکنم
و سوئد هستم. یعنی سوئدی رو هم به اندازه همون انگلیسی بلدم. چون زبان دوم سوئد انگلیسیه. پس نگید که من از
این برنامه چیزی نفهمیدم. بلکه به نظر من این شما هستید که چیزی ازش نفهمیدید.
من این برنامه رو همین الان بر روی گوشی خودم P1 بصورت نصب شده دارم و ازشم دارم استفاده میکنم.
یک راهنمایی بهتون بکن شاید بتونید شما هم نصب کنید.
اول شما باید GDesk.0.15 رو که آخرین نسخه این برنامه هست در گوشی خودتون نصب کنید و بعد ساعت و منو هاشو
که بصورت پلاگین استفاده میشه رو نصب میکنید. بعد از نصب کامل پکی در در داخل نسخه 15 برنامه بود برنامه رو
اجرا میکنید و در جای خالی با مداد گوشی کلیک میکنید و تنظیمات برنامه رو از جمله وارد کردن برنامه های دلخواه و
طرز قرار گرفتنشون بر روی صفحه رو تعیین میکنید.
شما هر آیکونی که خواستید میتونید به این برنامه اضافه کنید و با گرفتن و کشیدن آیکون اون رو میتونید در هر نقطه از
دسکتاپ قرار بدید.
تنظیمات خیلی زیادی داره و برای همین هم گفتم کسی که انگلیسی بلد نیست دنبال این برنامه نیاد. اما بلد نبودن
کار با این برنامه دلیل نمیشه که بگید برنامه بدرد نمیخوره.
اتفاقا من ازش دارم استفاده میکنم و چون خودم تست کردم اینجا قرار دادم. حالا هم خودتون میدونید وظیفه من فقط
معرفیش بود.
این طوری هم که معلومه بحث کردن با شما کار درستی نیست چون طرز صحبتتون از همون اول و قضاوت ندرستی که
از من داشتید اینو نشون داد.
من هم دیگه مزاحم تایپک نازنینتون نمیشم. هر چی دوست داشتید معرفی کنید. و هر چی هم که خودتون دوست
ندارید و طرز کارشو بلد نبودید بایکودش کنید.
موفق باشید.
دوست من قصد جسارت نداشتم و خوشحال ميشم كه كمك ميكنيد و اگر هم اعتراض كردم فقط به اين دليل بود كه اين توضيحات رو نداده بوديد .در هر صورت ممنون از راهنمائيتون.
در ضمن اگه باز ناراحت نميشيد بگم كه اينكه شما كجا هستيد و چند زبون بلديد به خودتون مربوط ميشه نه كس ديگه و بدون ذكر اين مطالب هم ميتونستيد حرفتون رو بزنيد.
vafa1353 عزيز سلام و تشکر بابت برنامه هاي خوبي که معرفي کرديد. من برنامه ها رو دانلود کردم ولي سه تا از برنامه ها دانلود نمي شه . جهت اطلاع شما عرض مي کنم تا اگر احتياج به اصلاح داشت ، اقدام بفرماييد.
پست سوم
پست چهارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه سوال هم دارم که توي يه پست سوال کردم ولي دوباره سوالم رو اصلاح مي کنم. منظورم اينه که مي شه اکولايزرهاي W950 رو به صورت دستي تنظيم کرد . (مثل گوشي W550) . آيا در اين زمينه برنامه اي هست که بتونه اين امکان رو ايجاد کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد پست Persian.Boy هم فکر کنم هدف هر دوي شما عزيزان يکي هست. فقط روشها فرق مي کنه. حالا اگه ممکنه شما توضيحات کامل رو بفرماييد. اينکه ما از سايتهاي معرفي شده ، چه چيزهايي رو دانلود کنيم و . . .
در آخر هم از زحماتي که مي کشيد (بابت معرفي اين برنامه ها) از شما تشکر مي کنم.
موفق باشيد
ارادتمند
DEICIDE
Last edited by deicide; 08-10-2007 at 12:29.
دوستان سلام
وفا جان برنامه مورد درخواست من پیدا نمیشه؟؟؟؟؟
seyyedi عزيز اين برنامه هنوز نسخه اصليش ساخته نشده و تنها نسخه آزمايشيش موجود هست كه بدزد نميخوره به محض آمدن نسخه اصلي و كرك شدن اون سعي ميكنم پس از تست در اينجا قرار بدم.فعلا كه انگار تاپيك مورد استقبال قرار نگرفته.ميخواستم تاپيك جديد ترين بازيهاي sis براي uiq3 رو هم برپا كنم ولي مايوس شدم.تا ببينيم چي پيش مياد.
vafa1353 جان اصلا اينجا ما مي تونيم درخواست بديم يا نه؟
اگه امکانش هست من Pocket English رو مي خوام . يه ديکشنري خيلي عاليه . اگه شما نسخه بهتري مي شناسيد لطف کنيد معرفي بفرماييد.
با تشکر
ارادتمند
DEICIDE
Last edited by deicide; 08-10-2007 at 13:29.
فكر نكنم كسي جواب بده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)