ببینید من می خوام دیگه تصمیم خودم رو بگیرم.پس لطفا سریع بگین.
ببینید من می خوام دیگه تصمیم خودم رو بگیرم.پس لطفا سریع بگین.
ببین شما میخواید X-Sonic 8600GTS رو با XFX یا Winfast 8600GTS عوض کنی. پس معلومه تفاوتی احساس نمیکنی شاید 5 درصد فقط.
ببین منظورت رو نمی فهمم.Virgil جان یعنی می گی الکی هست دیگه.ببین با XFX اینا چی فرق داره یا نه؟امکان داره گرافیکم خراب باشه؟اصلا چیپ X-Sonic می دونی چی؟چون توی Nvidia همچین چیزی وجود نداره.ولی من با این حال از کامپیوترم اون چنان راضی نیستم.
ببین هر دوی این کارت گرافیک ها در درجه اول 8600GTS هستند. هر برندی که میخوان باشن. هر دوشون از چیپهای G84 استفاده میکنند و هر دو از روی برد Reference ساخته شدن. شما اگه XFX یا حتی BFG هم بگیری به هیچ وجه تغییر محسوسی توی سیستمت بوجود نمیاد.
اگه میخای مشکلت حل بشه 8800gts بگیر ... چرا نگفتی 8600 داری !!
ببین من فکر می کنم کارت گرافیکه خراب باشه.چون اون چنان که باید و شاید جواب نداده.اصلا این Xsonic که ایرانی هستش ماله چه شرکتی؟مال EVGA هست؟نمی دونم شاید هم من اشتباه می کنم ولی نباید این طوری توی بازی مثل Soccer 2008 Demo یا بازی های دیگه روی رم 2گیگ و سی پی یو ای 4400 ریپ بزنه.فقط یعنی BFG هم بگیرم فرق نداره؟
ببخشید دو تا شد.
ببین من فکر می کنم کارت گرافیکه خراب باشه.چون اون چنان که باید و شاید جواب نداده.اصلا این Xsonic که ایرانی هستش ماله چه شرکتی؟مال EVGA هست؟نمی دونم شاید هم من اشتباه می کنم ولی نباید این طوری توی بازی مثل Soccer 2008 Demo یا بازی های دیگه روی رم 2گیگ و سی پی یو ای 4400 ریپ بزنه.فقط یعنی BFG هم بگیرم فرق نداره؟![]()
به نظر من به 8800GTS فکر کنی بهتر باشه. اگه خراب باشه که بحث جداست. میتونی یه تست با 3DMark06 بگیری ببینی نمره ات استاندارد هست یا نه.ببین من فکر می کنم کارت گرافیکه خراب باشه.چون اون چنان که باید و شاید جواب نداده.اصلا این Xsonic که ایرانی هستش ماله چه شرکتی؟مال EVGA هست؟نمی دونم شاید هم من اشتباه می کنم ولی نباید این طوری توی بازی مثل Soccer 2008 Demo یا بازی های دیگه روی رم 2گیگ و سی پی یو ای 4400 ریپ بزنه.فقط یعنی BFG هم بگیرم فرق نداره؟
اگه eVGA باشه که کاملا در حد همون BFG هست.
ببین تو خیلی به من کمک کردی دستت درد نکنه.میشه بگی چطوری تست بگیرم.کامل شرح بده لطفا
3DMark06 یه برنامه هست که از سیستم تست میگیره و نمره میده. باید برنامه رو Install کنی بعدش هم یک کلیک هست فقط !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)