تایوان ؟؟؟؟؟
زرشک !!!
مارو بگو که اوایل فکر میکردیم این کمپانی معروف asus امریکایی هست و بعدش فکر میکردیم چینی هستش !!!
نگو تایوانی هستش !!!![]()
تایوان ؟؟؟؟؟
زرشک !!!
مارو بگو که اوایل فکر میکردیم این کمپانی معروف asus امریکایی هست و بعدش فکر میکردیم چینی هستش !!!
نگو تایوانی هستش !!!![]()
آخه شك من هم همينه كه جرو بحث را افتاد ... روي مين يكي از دوستام كه از دوبي سفارسش داد نوشته Made In U.s.a ولي خيلي خوب داره كار مي كنه بعد چندتا كاتالوگ ديدم باز هم زده بود Usa روي چند تا قطعه .... Asus L1n64sli-swالبته مدل تايوانيش هم هسته مو نمي زنه
![]()
به جون سيا ساكتي رو همشون نوشته PCB Made in Taiwan![]()
آخه مي گيد چكار كنيم حالا مي خوايد عكس بگيرم ببينيد ......![]()
ببینید دوستان asus یه شرکت تایوانیه و چین داره مونتاژ کار میکنه.
البته طبق شنیده های بنده به دلیل اینکه مارک معتبری هستش در تمام دنیا یه شرکت آمریکایی هم داره مادربردهای asus رو با قیمت خیلی بالاتر به بازار عرضه میکنه البته چند سالی بیشتر نیست که این اتفاق داره می افته حالا اینجا میتونه حرف دوستمون imanprjr هم درست باشه .
باز هم من میگردم و میپرسم تا یه منبع درست حسابی گیر بیارم تا همه مطمئن بشیم که این جریان صحت داره یا نه.
خيلي از ماركها هستن كه روشون نوشته Made in USA ولي ساخت آمريكا نيستند. نمونش همين BFG . شايد ASUS هم داره از اين كارا ميكنه![]()
علاوه بر این آنها زمین رایگان در اختیار شرکتها قرار میدن و در صادرات هم کمک میکنند سعی میکنند تمام شرکتهای معروف در این کشور شعبه داشته باشند وهدفشون تنها از بین بردن بیکاری وسود صادرات هست اگر شما هم شرکت داشتید حتما به جای اینکه در آمریکا باشی و صادر کنی و سود کمی ببری توی چین سرمایه گذاری میکردی
شک نکنین ماله تایوانه. تایوان خیلی جلو تره چینه اینجوری نگاش نکنید گیگا ایسوس همه تایوانی هستن و از آمریکا هم جلو زده .توی یه مجله خوندم که بیشتر درآمد تایوان روی قطعات الکترونیکی و کامپیوتریه و مهد اوناست. در ضمن تایوان مونتاژ نمیکنه خودش طراحی و کارای اصلی رو انجام میده.اییییییییییین همه شرکت تایوانی .خود اسپارکل و ایسوس و گیگا و چند مارک رم و حتی سازنده چیپ رم تایوانی هم داریم.
lord the one مطمنی انویدیا آمریکاییه؟ من فکر میکردم ماله کره ی جنوبیه!! فکر کنم یه جایی خوندم.!!!
نمي دونم اما لينكي كه دادم خيلي معتبر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)