تایید میشه بجز خط آخر شما اگه پول بدی پول جدید بودنش رو داری میدی ولی از لحاظ امکانات n73 بهتره اگرم ورژن سیستم عامل رو بخوای مد نظر قرار بدی فکر کنم تنها مزیت باشه نسبت به n73
تایید میشه بجز خط آخر شما اگه پول بدی پول جدید بودنش رو داری میدی ولی از لحاظ امکانات n73 بهتره اگرم ورژن سیستم عامل رو بخوای مد نظر قرار بدی فکر کنم تنها مزیت باشه نسبت به n73
تایید میشه
منم بیشتر برای ورژن سیستم عاملش 5700 ترجیح میدم وگرنه ان73 بهتره.از بشتر لحاظ
بايد بگم هش درسته . اما از لحاظ صدا N73 از 5700 خيلي بيشتره . 5700 از 5300 هم كم مياره ( تك باند) چه برسه به N73
.....
ولي من ميگم برو 5700 بگير ...
البته در فریم ویر جدید 5700 صدای 5700 کمی تیز تر شده!!یعنی پوز سونی اریکسونها رو میتونی زمین بزنی!!با تنظیم اکولایزر میتونی فاصله ی بلندی صدای 5700 با ان73 رو به 5 درصد کاهش بدی!!کیفیت صدای 5700 شبیه ضبط صوته!!!!
سلام به شما دوستای عزیز.
عزیزان من برای خرید یه گوشه آبرو دار به نظرات شما نیاز دارم.البته یه بار دیگه هم تو همین تایپیک همین کارو در مورد دوتا گوشی دیگه انجام داده بودم ولی العان یه گوشی دیگه هم پیدا کردم که مایلم در مورد تحقیق کنم.
من میخواهم بدونم بین نوکیا 5700 و ارکسون پی 990 آی کدومش بهتره.از نظر صدا کیفیت ال سی دی - گرافیک به کار رفته - سیستم عامل - و هر مورد دیگه ای که به ذهنتون میرسه.
اگه قیمت به روز پی 990 هم دارید لطفاً بنویسید.
ممنون میشم اگه با نظراتون تویه این انتخواب کمکم کنید.
100000000% تایید میشهکیفیت صدای 5700 شبیه ضبط صوته!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)