اتفاقا اين بحث طرفدار داره ، اما انتخاب عنوانش اشكال داره ، پست اولش نامفهومه ... با ابزار بي ربط (مالتي مديا بيلدر ) قراره كه انجام بشه ، اين اشكالات باعث شده كه زياد داغ نشه.
اتفاقا اين بحث طرفدار داره ، اما انتخاب عنوانش اشكال داره ، پست اولش نامفهومه ... با ابزار بي ربط (مالتي مديا بيلدر ) قراره كه انجام بشه ، اين اشكالات باعث شده كه زياد داغ نشه.
Last edited by persiankitty; 07-10-2007 at 07:31.
راستش همین جوره.
من فکر می کنم سختی تایپ کردنباعث شده کسی رو این چیز ها وقت نذاره یا این اطلاعات محرمانه اس و نباید در اختیار عموم قرار بگیره.
![]()
همون طور كه پرشين هم گفت اتفاقا اين بحث جز داغ ترين و پرترفدارترين بحثهاست.ولي شما براي انجام هر كاري به ابزار مناسبي نياز داريد مثلا وقتي ميخواهيد يه ساختمان بسازيد بايد لودر داشته باشيد كاميون داشته باشيد افغاني داشته باشيد گچ و سيمان و ماسه و ... داشته باشيد. اين كه تنها براي چگونگي ساخت ساختمان ايده داشته باشيد كفايت نميكنه.شما نميتونيد يه بيل بگيريد دستتون و تنها با اين وسيله شروع به ساخت ساختمان كنيد.
براي نوشتن قفل شما نياز به دانش كافي در يك زبان برنامه نويسي مثل C++ داريد و دانش كافي در خصوص ساختار سي دي ها.
حالا هر کس ایدشو داره بگه شاید یه نفر پیدا بشه و بخواد اونو عملی کنه.
این دلیل نمیشه که چون کسی معلوماتش کافی نیست دیگه شماها چیزی نگین.
ايده اينه ... زمان قفل چك كردن جلوي دسترسي به FileSystem رو ببنديد. برنامه هاي شبيه ساز به خودي خود مي ميرند.
ايده اينه ... جلوي كار كردن ديمون + الكل + گيم جاكال با درايور پاييني يعني SPTD.SYS رو بگيريد.
ايده اينه ... از API خود Daemon.DLL براي حذف درايوهاي مجازي استفاده كنيد.
ايده اينه ... قفلي بسازيد كه اين برنامه ها نتونند شبيه سازي كنند.
ايده اينه ... سرعت خوندن از درايو هارد رو با سرعت خوندن از درايو سي دي مقايسه كنيد
ايده اينه ... ايده اي 25 هزار تومن ميگيرم اضافه ميكنم...
اين هم يك مورد از پياده سازي براي Virtual CD كه قفلش هم اينجوريه كه لعنت خدا بر كسي كه از اين سورس استفاده بكنه و به من نگه توي چي استفاده كرده كه در اون صورت چند تا سيبيل آتشي هم از من طلب كار ميشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نكنه ، حالا ما افغاني شديم ؟ ديافغاني داشته باشيد ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by persiankitty; 07-10-2007 at 17:18. دليل: افزودن سورس براي Virtual CD
من منظورم روي ابزار مورد استفاده بود نه معلومات افراد ايشون ميخواد براي قفلشون از مالتي مديا بيلدر استفاده كنه من هم گفتم براي هر كاري بايد از ابزار درستش استفاده كرد مثلا برنامه نويسي C++
حالا پرشين ايده رو داد بريد ببينم ميتونيد با مالتي مديا بيلدر اين كارها رو انجام بديد مسلما نه.
من ميخوام اگر ايشون قصد داره زحمت بكشه وقت بزاره و كاري رو انجام بده از راه صحيحش وارد بشه.
شما كه معماري افغاني اون كامپيوترته كه صبح تا شب و شب تا صبح داري ازش كار ميكشيدستت درد نكنه ، حالا ما افغاني شديم ؟ دي![]()
پرشين جان اين ايده هاي شما تماما براي شبه ساز ها و درايو مجازي است. تو ايران كسي دنبال اين نيست كه بياد يه برنامه مثل دمون براي شبه سازي درست كنه دست آخر هم درست كار نكنه. تازه كي ميفهمه چه چيزايي رو قفل پياده سازي شده كه حالا بياد شبه سازيش كنه!!!!
شما ايده هايي براي جلوگيري از كپي 1 به 1 در حالات تراك هاي استاندارد بيان كنيد
25000 تومن هم نداريم. اينجا اكثرا مستضعفن!!!!
عيد فطر نزديكه 25 تومنو بزار پاي عيدي بچه ها! ولي خداييش اگه عيدي هم دادي به قول خودت دندان گير باشه!!!
پس معلوم شد که چیزهایی در چنته دارید ولی رو نمی کنید.....
من به دوستاني كه دنبال قفل و اين مسائل هستند توصيه ميكنم دو دستي پرشين كيتي رو بچسبن!!!
من تا حالا قفلي نديدم كه پروتكشنش از نوع اورجينال ديسك باشه و كپيش تو درايو مجازي كار نكنــــــــــــــــــــــ ــــه
شما كه اين كد Anti Emulator را نوشتي . دستت درد نكنه . ولي اين به تنهايي كافي نيست. موقع قفل گزاري يا نوشتن قفل خيلي ضد و نقيض پيش مياد .
من يه قفلي ساختم كه هيچ يك از نرم افزار ها قابل كپي مستقيم به هارد نيست. و پروتكشنم از نوع ارجينال ديسك هست. تو درايو مجازي هم كار نميكنه . از همه مهمتر فايل اصلي اصلا قابل ديباگ نيست.
يعني درصد كركش خيلي خيلي خيلي پايين هست
هركس براي تست ميخواد آدرس بده تو پيغام خصوصي تا يه نمونه واسش بفرستم. هزينه پست با شماست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)