همین امروز این بازی رو که مال شرکت سرزمین بود خریدم واقعا یکی از عالی ترین ها بود دیگه انگار از فوتبال دراومده شده یه فیلم از بس با کیفیته !!!!!!!!!!!!!!!
همین امروز این بازی رو که مال شرکت سرزمین بود خریدم واقعا یکی از عالی ترین ها بود دیگه انگار از فوتبال دراومده شده یه فیلم از بس با کیفیته !!!!!!!!!!!!!!!
خداییش این ایرانی ها هم سرعت عالیی دارند ها من پریروز که تازه لینک هاش رو خودم دیدم وقتی از مدرسه بر
می گشتیم با بچه ها دیدم Dvd ش هم اومده ...
سلام
اتفاقا خیلی از پستها هم به همین خاطر پاک شدن !
من نمیدونم چرا اکثر شما (پرو بازا) اصرار دارین که ما(فیفا بازا) پروباز بشیم ؟!!! اگر بازی خوبیه بچسب به بازیت و کاری به دیگران نداشته باش ! مگر روزی ما میام بگیم آقا پرو بازی نکن ؟! عجب گرفتاری شدیم ....
دیگه پستی راجع به اینجور موضوعات نبینم ! وگرنه علاوه بر پاک شدن پست خود نویسنده هم اخطار میگیره حالا از هر گروهی که باشه !
خوب شد شماها مدیر سایت فوتبالی نشدین.یک روز برین پارسفوتبال ببینین ملت چه می کنن با هم.بابا هر کسی حق دارحرف بزنه.توهین که به همدیگه نکردیم که شما ناراحتی
![]()
البته موافقم چون همیشه پرو بازا جای زدن در مورد بازی فقط دوست دارن طرفو بیارن تو خط پرو!!!
================
یک سوال از کسایی که بازیو خریدن:
این وورژن 07 ترانسفراش ناقصه؟یا درسته؟
من رفتم فيفا 08 رو گرفتم خدايي اخر خندس در حد بازي سگاست
saman rossi احتمالا طرفدار PES هستی که این حرف رو میزنی نه ؟!
اگر طرفدار PES نیستی که هیچ ولی اگر طرفدار PES هستی باید بگم که PES بنظرت بیشتر شبیه بازی سگا ئه یا FIFA ؟!
بازکن داره راه میره یهمو جهت عوض می کنه طوری که قشنگ رویه یه زاویه 90 درجه حرکت می کنه . البته FIFA هم همین طوری ولی خدایی طبیعی تره مثل PES نیست .
جفتشون خنده دارن و در حد پیازم هوش مصنوعیشونه![]()
الان داره نصب میشه.تازه الان رسیده به مشهد کوفتی.نمیدونم چرا انقدر دیر اووردن.برم ببینم چه فرقی کرده.ولی حیف next gen...
![]()
برای خنده خوب بود نصبش.اصلا تابلو نبود EA واسه پول اسکیل میده.کارشناساشم که از همین کابل خودمون برده اونجا.واقعا جای تاسف داره همچین اسکیلایی![]()
باز خوب بود این ترکیب چینیرو یکم دست کاری کرده بودن.فورمیشن دستیش جالب بود!
قیافه ها هم بد نبود.بالاخره ماتراتزی هم توش گزاشتن فقط نمی دونم چرا موهای کامبیزو قرمز کردن![]()
این قسمتای جدیدش هم زیاد جالب نیست.یعنی چی بریم تبدیل به یک نفر شیم؟نامردا پاس نمیدادن![]()
گرافیکشم همون بود.ولی تغییرات زیاد کرده خارج از گیم پلی.اونم متاسفانه تو next gen تغییر دادن که به ما نمیرسه![]()
این یه تیکه رو عین FIFA Manager اومدن...این قسمتای جدیدش هم زیاد جالب نیست.یعنی چی بریم تبدیل به یک نفر شیم؟نامردا پاس نمیدادن
سلام
اینو به یکی بگو که پرو بازی نکرده باشه. همین پرو آخری رو سال قبل چند ماه بازی کردم(دلیلش بماند) . نه با PC که با PS2 یعنی اصلش ! بازیه قشنگیه نمیگم بده ... فقط میدونید قضیه چیه ؟ وقتی از تلویزیون فوتبال میبینم بی اختیار هوس fifa میکنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)